Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O Lili, to naprawdę zaskakująca wiadomość. Wiem, że jest teraz ciężko pogodzić się z tym, ale wierzę, że jeszcze będziecie się cieszyć.. Może to dziewczynka?
Blondik, nie zalamuj się, tymek chodzi w okularach od 7m-ca , chodzi do teraz. Głowa do góryBlondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili, wow! Ogromne gratulacje
dobrze bedzie...zobaczysz
Summerka, gratuluje
Kroko, jesli chodzi o parasolki, to polecam Maclaren techno xlr
Ja mam z folia p.deszczowa, spiworkiem, czyms tam dla noworodka (nieuzywalam), i palak. Folia nam sie przydala bardzo, palak w ogole, spiworek na poczatku uzywany intensywnie, potem mama kupila inny i ten od wozka w PL zostal. On jest dosc dlugi i super dla wyzszych osob (ja mam 172). Dziecko dlugo w nim pojezdzi - max obciazenie to 29 kg, super pojemny kosz na zakupy, super kieszonki, fajna duza budka, super sie prowadzi, bo kola nie sa mini. Tegulowana wysokosc raczek, blokada po zlozeniu i super uchwyt do przenoszenia.
Tu kozesz wiecej poczytac http://www.bobowozki.com.pl/wozki-spacerowe/maclaren/p/maclaren-2016-techno-xlr-palak-deluxe---wozek-spacerowy---folia-oslonka-spiworek-w-zestawie-1551.php
Moja kolezanka ma podobny, tyle ze ciut mniejszy i jest super zadowolona (ten jej sie do bagaznika nie miescil). Ten jej model to chyba techno xl lub techno xt
A ja sie nad kupnem tego zastanawiam, bo na wakacje by sie przydal, tylko szkoda mi tyle kasy na wozek, ktory tylko w wakacje bede uzywac (bo wole moje bugaboo i maclarena), ale ten duzo mniej miejsca zajmuje w bagazniku, tylko nie rozklada sie na plasko, raczki krotkie i kolka marne
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-do-samolotu/do-6kg/p/babyzen-yoyo---skladany-jedna-reka-wozek-spacerowy-5-8kg-5875.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:39
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
Kurde ale jestem wsciekla!
Zglosilam sie do tej terapeutki do snu. W piatek mowila, ze jesli podejmiemy wspolprace to rozpisze plan dzialania do czwartku i juz w weekend bedziemy mogli zaczac. Wczoraj jej napisalam, ze sie zgadzamy. Caly dzien siedze jak na szpilkach i czekam na mejla. Odpisala, ze sie cieszy i jesli nie mam nic przeciwko to konsultacje przeprowadzi inna pani bo ona ze wzgledu na aktualne zobowiazania moze dopeiro w lutym!
Nosz kuwa! A w piatek mowila co innego. Napisalam do niej ale nie odpowiada a telefonow nei odbiera. -
PsotkaKotka wrote:Dzisiaj jest zly dzien, bardzo zly.
Jestem wykonczona i na granicy wytrzmalosci.
Domi dzisiaj spal dwa razy po 30minut. Teraz w koncu padl. Strasznie znerwicowana jestm przez to. Staram sie nie okazywac mu zlosci ale juz mi nerwy puszczaja.
Nie wiem o co chodzi, ale u mnie tez było cieżko. Teraz spałyśmy wiec jest lepiej, Ania nie marudzi ale mnie nadal boli głowa i jestem przymulona ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 17:12
-
Lili83 wrote:Hej!
Nie wiem od czego zaczac:/w czwartek @ nie przyszla wiec zrobilam 2 testy ciazowe wyszly pozytywnie:/w piatek zrobilam bete zeby sie upewnic wynik 116(zabezpieczalismy sie z mezem gumkami:()wiec nie wiem jak to sie moglo stac:/mam bole brzucha i boli rowniez blizna po cc:(zadzwonilam do gina ustalil szybki termin na czwartek ze wzgledu na blizne po cc:(brak mi slow i lez!niektorzy staraja sie latami a u nas taka wpadka!
Lili mimo wszystko gratuluję.
Będzie dobrze kochana!
Może to nie na miejscu co napiszę ale zazdroszczę Ci. -
Blondik wrote:Ja jestem chętna na spotkanie - Ruda Śląska pozdrawia.
Mala przybrała znowu tylko 40gmam ją ważyć przed i po jedzeniu, jesli do poniedziałku znowu mało przybierze to dostaniemy jakies specjalistyczne mleko na receptę, które pomoże na brzydkie kupki i wagę
Byliśmy tez u okulisty, mała odziedziczyła wadę po mnie. Ma +4,5 na każde oczko. wyc mi się chce. najchetniej bym się napiła
Summerka, czekamy na wieści!
Blondik współczuję.
Może to mleko na receptę to nie jest taki zły pomysł? -
Dzięki dziewczynki!! Mała kluska;)
Lili, gratuluje, bedzie dobrze - zobaczysz;) a blizna tak sie nie martw - ja zaszłam w ciąże, jak Zuza miała 9 mcy i nic sie z blizna nie działo, donosiłam, a Toska wazy 3850, wiec obciążenie było...WróżkaZielona, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość