Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Manku, trzymam kciukasy, dasz rade powalić przeciwnika!
Psotka, a myślisz ze Ania to ile ma? Metr dwadzieścia? Tyle samo a już przed 6 mż jechała w spacerówce bo inaczej to krzyk w niebogłosy był. Wiadomo, ze nie siedziała od razu na prosto ale pod katem. Teraz już mi szogun sama w wózku wstaje.
No i taka sytuacja... Jeżdzę z nią po domu jeździłem i zatrzymuje sie na chwilkę obok łóżka a ta złapała sie łóżka, zeszła z autka oparła sie o niego nożkami i zaczęła sie po nim wspinać na łóżkotakie jaja!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej,
Psotko mnie rowniez bylo szkoda malado spacerowki przesadzac plus sama jeszcze nie siadala, wiec tez prawie do knca 9 mies.jezdzila w gondoli
Lara, sa wozki ktore maja duze gondole
Smoczku, milo ze pytasz. H bardzo plakala na pobieraniu, a pani strasznie jej wiercila to igla w raczceno nie potrafia tu krwi pobierac
pobrali minimum
jutro wyniki i lekarz.
-
LaRa wrote:Nenus, u mnie z ta energia tez kiepsko, zwłaszcza wieczorem ;(
Ale codzienne przeglądanie sie (tfu! Mijanie sie z lustrem) dało mi motywacje do ćwiczeń bo wyglądam jakbym w 8 mc była.
Stad decyzja o ćwiczeniach i odpowiednim odżywianiu (nie lubię słowa dieta - przyp.red.).
Kroko, Ty chudzineczko, szypiorku, przecinaku! Jak tak można? Jak można tyle ważyć?
Ja za pół roku mam nadzieje ważyć z 60 kg. Może sie uda!
Przepraszam.kajam się.
-
Psocia wiem co czujesz ja jakos nie mogłam sie przemóc przy Zuzi ale w koncu już doczekac sie nie mogłam i jednak dałam ja w wieku 7 miesięcy do spacerówki a teraz ponieważ to już ostatni raz nie mam ochoty Lili przekładać
jeszcze sie miesci i mam nadzieje ze do konca lutego damy rade gondola bo mam długą i szeroka
-
Dzięki za kciuki przydały sie:) jestem zadowolona moze za niedługi czas uda mi sie mieć własne M:)
Beszko biedna Hania ja juz nie wiem co pisać tak mi jej szkoda bo tyle sie nacierpiała juz.
Lara dasz rade. Trzymam kciuki.
Zgredko czy widać juz Kostka ?
Chciałam podać jutro Jagodzie kaszkę a wcześniej kupiłam bobovita porcja zbóż ryżowa i dziś patrzę jak to zrobić a tam zeby rozrobić 200 ml MM buuu i co teraz ? Ja jestem kp ale nic nie leci z laktatora. Moge ta kaszkę nie w mm rozrobić tylko na wodzie? Czy ktoś mi podpowie jaka powinnam kupić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:42
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ahhhh jak cudownie sie czuje, mimo bólu
i ze dopiero teraz zaczęłam chodzić na fit ;( Jutro salsation
yeahhhh
Manku, jeśli nie chcesz podawać mm to musisz kupić kaszkę mleczna, np mleczne-ryżowa.
Te zbożowe nie są dla takich maluszków jak Jagódka chyba, sadze ze po 8 mż dopiero. Jak jest na opakowaniu?
Fajnie, ze ci sie powiodło na spotkaniu
U mnie sprawa z mieszkaniem ucichła. Bo facet zaproponował śmieszna cenę, a podobno szastał pieniędzmi (tak mówił agent) . -
LARA a ty chodzisz na ten fit jak Ania juz spi?
MANIEK - na wodze zrob. Bedzie psakudne ale moze Ani posmakuje. Domi je tez na wodzie.
I tu mam pytanie do was. Robie mu kaszki na wieczor zbozowe na mm chociaz jestem kp. myslicie ze to ok ????
Drugie pytanie. Czy jak sie przestaje karmic kp przed uplywem roku to daje sie wtedy jeszcze butle???
Bylismy na spacerze w spacerowce. Domi zadowolony. To jednak inna jakos spaceru
. Smial sie i rozgladal. Jutro biore go do galerii bo musze sobie jakas szmatke kupic
.
-
Kotka: no pewnie że butle, moja się zajada ostatnio coraz większymi dawkami, póki co ponoć ma dostawać 3x mleko i 2x cos innego moja dostaje 3 mleka i 3 inne posiłki w dzień powszedni bo zlobek, a w weekend tak jak zalecają..
Teraz zasnęła, a ja mogę polezeć nad książkąBiedroneczka83, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kotka, No widzisz? A tyle czasu ograniczalas dziecku widok na świat
Co do moich wyjsć, to Ania zostaje z tata. Jak wracam to już śpi
Zgredka, ile mm dajesz? Ja daje 180 ml ale jest tak, ze czasem wypije mniej a czasem chce wiećej. -
Smoczyca1 wrote:Ja sie na kaszkach nie znam niestety moze i dlatego ze nie daje...daje tylko na noc kleik kukurydziany bo podobno mniej zapycha niz ryżowy. Ale moja mleka mało pije tylko na noc doi 210 a tak około 100ml ale dużo wody i soków pije.
Lara fajnie masz ja nie mam z kim zostawić małej a zeby wyjąc do fryzjera czy na zakupy to musze kombinować bo moj ciagle gdzies lata!
Kotka przepraszam ale córka Manka ma na imię Jagodamusiałam
My spadamy spać...Zgredzia nie czytaj juz tylko spać!
Dobranoc
A kurcze bo o LARZE pisalam to mi sie jakos tak z rozmachu napisalo.
Sorki. Jasne ze Jagodka
MANIEK ale zrob najpierw na wodzie, moze posmakuje. Mojemu smakowalo.
A jak dlugo zameirzacie dawac butle? Do roku? Czyli jesli przestane karmic piersia wczesniej to musze butle dawac? A jak Domi nie chce butli to znaczy, ze nie moge przerwac karmienia?