WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musiałam,bo na 158cm waże 69 kg a w biodrach mam 112cm :( jestem przegruba ;/
    Trzymam dietę szczególnie zwracam uwagę na rozkład węgli,białek i tłuszczy ile jem,gdzieś przeliczyłam ile jeść powinnam i staram się ogarniać. Fajna apka jest na fona FITATU :) Teraz zjadłam sałatke ale kurde mam tak rozszerzony żołądek,że głodna jestem no ale muszę wytrzymać kwestia dni i przyzwyczajenia do mniejszych posiłków.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez lece na zbilansowanej dietce (nienawidzę tego słowa) jem 5 posiłków co 3 h. Malz mi zawsze wieczorem przygotowuje pojemniczki i siuuup do mikroweli i jem :)
    Najgorsze te pierwsze dni, a pozniej juz z górki.

Kurde, nogi mi sie wykręcaja (tzn miesnie) i doopsko boli, a jutro mam iść na kolejne hardcorowe ćwiczenia. Chyba tam padne!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to samo ale nie nazywam to dieta, 5 posiłków co 3 h ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie daje rady tych 5 posilkow. Musialabym caly dzien tylko w kuchni stac! No chyba, ze koktajl nazwiemy posilkiem. W sumie moznaby bo moj to pewnei mial z 300kcal :P. Ja narazie nie licze kalorii, jem jak zwykle ale staram sie nie jesc slodyczc i licze, ze karmieni epiersia mnie odchudzi heheh.
    Kiedys dzieki diecie i bieganiu udalo mi sie zejsc do 52 kg.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka no co Ty. Bez ciśnienia. To że dał się raz wykorzystać nie znaczy że będzie u nas jakieś mega staranie o dziecko. ;) Sądzę że jeszcze to potrwa zanim coś zaskoczy. :)
    A jeśli zaskoczy to będę kupować inne ciuszki. :)
    Jeszcze mam sporo do sprzedania jak by ktoś coś. :)

Ja juz w łóżku bo coś mnie rozbiera i niestety nie jest to mąż. :( Kufa.
    I chciałam się wyspać to jakieś bydło nam się drze pod oknami.
    Wezmę i z wiatrówki sobie do nich postrzelam to się gnoje nauczą.

Summerka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi

Cierpię dzis na zakwasy dnia kolejnego! Jest gorzej niz wczoraj :( a chodzę z dodatkowym ponad 8 kg obciążeniem
    W nocy zrywanie sie, płacz i musiałam kilka razy mała nosić a miesnie nóg mi strzelały heh
    Nie wiem jak to dzis bedzie na tych ćwiczeniach jak ledwo w domu funkcjonuje :/

Kroko, ilu postrzelilas z tej wiatrówki?

Nenaa, jak tam Twoj persching? Niesamowity jest :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj próbuje napisać, że trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się. Ja odkąd ćwiczę 6weidera, to waze już mniej niż przed ciąża, 54kg.

Kciuki trzymam za wszystkie starające się.

U nas wczoraj dramat z usypianiem, trwało to 5 0 min ! Myślałam że zwariuje, płakał tak, jakby go ktoś obierał że skóry. Na rękach czy w łóżku, ze mna czy bez było to samo. Maz mówi: zostaw go, niech się wyplacze, ale ja nie akceptuje tego. I jeszcze chodził i gledzil, co za regres, jest coraz gorzej, nie może tak być. Tak mnie dodatkowo wkurzal. Ale sposób ma jeden, wyjść zostawić go, jak płacze przyjść i uspokoić i znowu wyjść.. Nie jestem przekonana jakoś.. W każdym razie, tak być nie może..

Zdrowia dla Hani
    Buziaki i miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 07:32

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku spoko, ja się nie odchudzam i nie ćwiczę i nie zamierzam. :)
    Baterie w wadze mi padły. Ostatnio jak się wazylam to było 53kg (171cm wzrostu).

Lara chyba mnie bydło wyczulo bo jak wstałam i podeszlam do okna to się zmyli...

Chciałam Wam napisać że moje dziecko mnie od wczoraj centralnie wkurza.
    Ma jakiś etap darcia się i wymuszania wszystkiego piskiem i wrzaskiem. :/
    Uszy mi wiedna, cały dzień tego słucham. :/
    A jak jej powiem stanowczo "cicho" to wpada w histeryczny płacz.
    Szlag mnie trafi.

Dziś przychodzi po miesiącu nieobecności niania. Ciekawe jak Zuza zareaguje.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, dziś idziemy (prawdopodobnie) do domu!!! I zobaczymy co Zuzka na to wszystko;))

Jak ogarnę rzeczywistość, to na piłce mam trzy nowe płyty chodakowskiej - Cha Cha. Mauz, z racji braku czasu przy dzieciach, zrobił nam siłownie w jednym z pokoi na gorze, kupił sprzęt, wiec musze tylko sie zmotywować, tylko u mnie nie o wagę chodzi - ważyłam 52 kg i teraz chyba nic mi nie zostało po ciazy z nadmiaru, ale chodzi o ciało, zeby nie było takie trzęsące jak galareta;))

Potem za jakiś czas fryzjer, etc., w przyszłym roku operacja nosa, uszu i piersi i wreszcie bede super mama- Cha cha

EDIT: Kroko, moja Zuza ma tak od kilku miesiecy, niestety, moja metoda to uleganie i chyba teraz przyjdzie mi za to zapłacić;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 08:11

Smoczyca1, konwalianka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e dziewczyny, z czym do ludzi, ja to niska kurka jestem 163cm.. co to jest..moja siostra dostała w spadku wzrost i ma 174 buuu

summi ale masz fajnie.. też bum chciała siłownie mieć, ale nie ma szans.. mamy małe mieszkanie; super, że wychodzicie.. a tą operacje piersi to na poważnie chcesz? pytam bo sama się zastanawiałam..ale nie wiem czy mi nie szkoda kasy..może lepiej je "wyćwicze", to nei bede musiała nawet stanika nosić :)

krzyk? oj tak.. masakra..najbardziej nie lubie, jak sadzam go, minają 2 min a on wisi na mojej nodze i marudzi..bosz

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi super że idziecie do domku.
    Ja nie ulegam ale to ciągłe darcie ryja mnie po prostu rozwala.
    A gnojek mały płacze, ba! ryczy w nieboglosy a w międzyczasie się śmieje. ..

U nas majstry od wczoraj, znowu remonty. Bleee

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Nenaa, jak tam Twoj persching? Niesamowity jest :)
    Dobrze Lara, szaleje Młody :) Nauczył się jakiś czas temu dawać buziaki i ostatnio przytulać na prośbę matki ;) Słodkie to, trza przyznać :) Poza tym absorbujący jak zwykle i nocki nadal mocno średnie.

Zazdroszczę tego samozaparcia odnośnie diety i ćwiczeń :) Jam Ci foka nadal, nie mam mocy zebrać się do kupy i doprowadzić do porządku trochę. Kiepsko z moją energią ostatnio...skończyły mi się jej zapasy. Łażę wypluta taka.

Powodzenia potrzebującym! No i staraczkom ( o matko! ) również :)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus, u mnie z ta energia tez kiepsko, zwłaszcza wieczorem ;(
    Ale codzienne przeglądanie sie (tfu! Mijanie sie z lustrem) dało mi motywacje do ćwiczeń bo wyglądam jakbym w 8 mc była.
    Stad decyzja o ćwiczeniach i odpowiednim odżywianiu (nie lubię słowa dieta - przyp.red.).

Kroko, Ty chudzineczko, szypiorku, przecinaku! Jak tak można? Jak można tyle ważyć?
    Ja za pół roku mam nadzieje ważyć z 60 kg. Może sie uda!

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUMMERKA serio chcesz miec operacj epiersi? Tez bym chciala. Zawsze mowilam, zanim nawet jeszcze meza poznalam, ze jak urodze dzieci to sobie cycki podbiose. Tylko, ze moj maz jest stanowczo przeciwny i mowi, ze mnie zostawi jak to zrobi. Ale, jakos go przekonam. To sobie tez od razu brzuch machne ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mózgi se zoperujta!
    Wszystkie laski a poprawiać się chcą, w dupach się poprzewracało...
    :D :D :P

LaRa, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Chce wsadzic malego w spacerowke juz ale chyba dzisiaj jezscze wyjde w godoli bo tak mi szkoda, ze on juz w niej nie bedzie jezdzil, chlip chlip

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, młody jeszcze jeździ w gondoli? Omg! Jak on sie tam pomieścił?
    Co do pożegnania z gondola to tez mi było przykro ze to "już" :( No ale niestety.... Czas leci, dzieci rosną i trzeba podążać wraz z ich rozwojem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:03

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Wiecie co? Chce wsadzic malego w spacerowke juz ale chyba dzisiaj jezscze wyjde w godoli bo tak mi szkoda, ze on juz w niej nie bedzie jezdzil, chlip chlip
    Jak Domi w tej gondoli tam wysiedzi? Diego gdy miał około 5 miesięcy już do spacerówy poszedł :) Gondola to dla niego tortura była ;)
    Dawaj Młodego do spacerowego, niech ogląda świat :)

Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale on jest maluszkiem :D Ma 71 cm wiec wiece. Ale juz sie prawie nie miesci to fakt ;).

Ide ostatni raz z gondola na rotki spacer zeby sie jeszcze ponapawac tym widokiem a na drugi spacer juz pojdzie w spacerowce :D.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo kciuki trzymac bo mi sie spotkanie przesunęło i teraz czekam az sie myszka obudzi i jedziemy. Zrobiłam se mejkap i zaciągnę na dupę leginsy i długa luźna tunikę i oczywiście kozaki na obcasie... Przeciwnik jest płci słabej ... A i ja bede sie pewniej czuć.
    Trzymam kciuki za odchudzające sie wiem jak to jest bo tez walczę :) póki co mam 60 kg a 172 cm. Nie mam jakiejś cyfry do której dążę raczej patrzę jak wyglądam bo wiadomo ze rożnie u każdego 60 kg sie rozkłada.
    Ale Ty Kroko to chudzina jesteś straszna.
    Sumi ale chcesz podnieść biust czy powiekszyć ? Tez p tym mysle ale sie boje.

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ