Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie z kolei nie wyobrażam CC, że strachu przed wkłuciem bym padła. W ogóle bez znieczulenia tym razem też proszę tak jak poprzednio, choć drugą fazę miałam długą 45 min to jakoś dałam radę nie myśli się wtedy o tym byle do celu..
Mari; a jakie masz wskazania, bo mi umknelo gdzieś.
Jando spacerowy zakladam kurtalke zimowa spodenki z rajstopkami przykryta cienkim kocykiem i takim ochraniaczem wozkowym, a jak zimno to zamiast kurty kombinezon.
Lara; koleżanka mi radziła tak by było tyłem do jazdy, ja chce maxi cosi lub i zapomnialam oooo cybex
Ponoć najtańszy sklep tosia netowy
Aha kara i 9-18 lepszy dla dziecka na pleckiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 18:26
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Mari dobrze ze masz cc, nie pękaj, będzie dobrze
Kroko, na jaka wagę kupiłaś fotelik Zuzi? Bo ja sie zastanawiam nad 9-36 kg, zeby znów za jakiś czas ńie kupować.
0-18kg ale ona jeździ w nim może od miesiąca.
Te 9-36 marcowki odradzaly. Ja osobiście nie wiem. -
PsotkaKotka wrote:Ah musze sie pochwalic!
Wczoraj Domi zrobil pierwsze kroczki trzymany za raczki
Moze by i zrobil juz wczesniej ale wczoraj jakos przypadkowo go tak wzielam a ten spacerowac zaczal
Kroko supercze mąż uległ, mój tak jak twój nie chciał ale dla mnie się zgodziłKrokodylica lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:hej dziewczyny, ja tak na szybko
byłam na konsultacji z anestezjologiem i nie ma szans na wkłucie w kręgosłup
zostaje mi poród sn bez znieczulenia albo cc w ogólnym... qrva no
jestem załamana
Aaaa już doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:18
-
Anastazja- ja rodzilam na sam koniec marca i pogoda byla taka bardzo wczesno wiosenna, a nastepnego dnia po wyjsciu ze szpitala spadl snieg. a zalozylam Malemu bodziak na dlugi rekaw, na to pajacyk cieply, kombinezon taki misiowy i opatulilam kocykiem. oczywiscie do tego czapeczka. do fotelika nie mialam zadnego spiworka.
Mari- spokojnie, bedzie dobrzecesarskie ciecie to nie koniec swiata, a jezeli tak ma byc bezpieczniej dla Ciebie i dzidzi, to tym lepiej, ze juz masz skierowanie. gorzej jakbys miala rodzic naturalnie bez znieczulenia, a w koncu i tak trzeba by bylo robic cc. patrz na Summerke- znala date, miejsce, czas, to daje duzy komfort psychiczny. ja co prawda rodzilam sn, ale mialam znieczulenie zewnatrzoponowe i to akurat baaardzo sobie chwale. drugi raz chce koniecznie tak samo! tylko, ze u mnie akurat oxytocyna niewiele dala, a po znieczuleniu urodzilam w 45 min.
bedzie dobrze kochana, uszy do gory!
Ja wlasnie w trakcie usypiania Malego, a cos mu sie ostatnio godziny poprzestawialy i zasypia kolo 20tej albo i pozniej. co prawda wczoraj spal do 6 (!!!) bez pobudki, wiec moze to i lepiej, ze pozniej chodzi spac?
a w ogole, zastanawiam sie, czy taki otwarty test ciazowy za miesiac bedzie zdatny do uzycia? wiecie moze? bo otworzylam test, naszykowalam swe zacne siki, a podcierajac sie krew zobaczylam
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anaa, Ania z 21 kwietnia, brałam dla niej Body z krótkim i długim, kaftanik, śpiochy i kombinezon i oczywiście czapka. Body były do wyboru. U mnie w szpitalu dzieci do wyjscia ubierała pani z oddziału noworodkowego wiec z tych ciuszków sama sobie wybierała w co ubrać mała. Kombinezon miałam taki przejściowy nie za gruby ale tez nie cienki. Pani przykryła mała jeszcze kocykiem (dla mnie bez sensu bo jak wychodziłam to było chyba z 18-20 st) no ale to tylko do auta i z auta do domu i tyle.
Dziecko sie pluska w wannie, z drugim dzieckiem (patrz =>> ojciec) i im wesoło.
Wrzucę Wam na chwilkę jedno zdjęcie na fb z kapieli, bo samej mi sie śmiać chceWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Moja padła sama po 19 ale nie wiem czy jeszcze się nie obudzi ;(
Wczoraj zasnęła po 20, a obudziła się po 6 dzięki czemu w pracy byłam juz po 8...
Już nie karmie jej w nocy ostatnie cyckowanie dwa dni temu i już zaprzestała produkcję, ale jak się w nocy obudzi chce do mamy się potulic, wystarczy że leży w łóżku obok i ma smoka..
Kroko: skoro aka decyzją, to może nie powinnas mi dawać ubranek ;(
Ale cieszę się że mąż dał się przekonaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja w koncu padła ... Ciężki dzień .. W sumie cały tydzień i następny nie bedzie lepszy ... Boszze nienawidzę polskich sadów aaaaaa. Trzymajcie kciuki jutro pierwsza runda
a przeciwnik zacny z reszta tez prawnik eh.
Kroko gratuluje Zmiany zdania małża. Fajnie ze przemyślał i na pewno bedzie wniebowzięty gdy Frania zobaczy
Maz mi sie przeziębił ... Stres go w weekend dopadł i wczoraj juz katar sie zaczął ... Boszze zeby tylko nie zaraził Jagodzianki .Maniek
-
Mała usnela, ale cieżko było. Musiałam ja ponosić i w końcu padła.
Manku, zatem trzymam kciuki, oby wszystko poszło po Twojej myśli. Powodzenia!MANIEK, Summerka lubią tę wiadomość
-
Doberek
Adam też wreszcie zasnął.Od wczoraj uczymy Go spać u siebie w łóżeczku,bo luby wrócił do pracy i się nie wysypia. Już jakiś czas prędzej dawaliśmy Go do składzika zabawek by się przyzwyczajał a od wczoraj podusia maskotki mama obok i mleko potem światełko gasimy,baje ogląda ,wierci się wczoraj popłakiwał więc Go wzięłam ale dzisiaj leżałam On się kręcił aż zasnął. Zobaczymy jaka będzie noc jak się przebudzi a tu lipa mamy taty nima ;P ale będziemy próbować do skutku tyle dobrze,że nie płacze tak jak kiedyś ledwo Go tam tylko włożyliśmy.
A jaodchudzam się masakra ale do roczku zostało 2,5 miesiąca.Musze.Dziś drugi udany dzień
SUMMERKA GRATULUUUUJE:)
Lili gratuluje dzidziwszystko się ułoży,będzie dobrze
Maniek powodzonka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:29