Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza sobie zębów myć nie daje.
Apropos na gorne nie da sobie pozaglądać a dzisiaj zobaczyłam że jest dziurka w dziąśle w miejscu dolnej dwójki, także miałam rację że one idą.
Wróżka niczym się nie wspomagam bo nie wiem kiedy mam owu a wiesiolek tylko do owu.
Ogólnie nie biorę nic i wyszłam z założenia że jak się trafi to będzie.
Ogólnie biorę od porodu witaminy dopel herc mama, tam jest kwas foliowy. I to wszystko.
Totalnie bez ciśnienia.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Spotka to fajnie, a nie wstaje ci gdy tak go głaskasz? No i robisz to za każdym razem? Rozumiem, że póki co tak postępujesz a później ciąg dalszy..
U nas spoko dzień, byłam na zakupach, byliśmy na spacerze, ogólnie fajny dzień ale jakoś zmęczona jestem, więc star Wars nie obejrzę do końca zapewne.. -
nick nieaktualnyEch psotka ją chyba też z tym spaniem muszę coś zrobić bo klade się z małym i jak on zadanie i ją wstane to po chwili się wybudza i płacz...i nie może się wyspach...;/ teraz też już jesteśmy w łóżku. Mąż majstruje w kuchni meble. A ją chyba pospie bo głowąmmnie boli i nie mam sił. Znów pewnie brak wit ;/ nawet rozebrać malrgo do kąpieli nie miałam sily...flak. Choć próbuje się wxiac w garść i robię wszystko to widzę, że coraz ciężej mi.
Pora porobic badania i iść do lekarza może coś wymysli mądrego
Kolorowych -
Dzisiaj Domi zasnal w 11 minut
.
KONWI, tak bedzie ciag dalszy czyli dazymy do tego zeby budzil sie w nocy mniej i zeby zasypial w ogole sam, czyli wkladam do lozeczka i wychodze a on sobie sam zasypia. Natomias musze powiedziec, ze nawet juz w tym momencie jesli sytuacja sie utrzyma to jest to dla mnie ogromny sukces na tyle, ze moglabym juz tak normalnbie dalej zycbo Domi nie wisi na cycku a ja mam lozko dla siebie (i meza
.
Pytasz czy nie Domi nie wstaje. O dziwo nie. To znaczy troche wstaje ale myslalam ze bedzie gorzej. Myslalam, ze jak tylko go poloze do lozeczka to on wstanie i bedzie sie darl trzymajac szczebelek. Raczej siada ale zaraz sie przewraca do lezenia. Ja go czasem troche przewracam do lezenia. z tym ze on spi w spiworku wiec ma troche ograniczona mobilnosc. Zasypia albo na boczku albo na brzuchu.
MISIA wiesz ze cie rozumiem. Dzien przed rozpoczeciem treningu Domi budzil sie chyba co 20minut w nocy. To znaczy przynajmniej mialam takie wrazenie.
Tylko jesto problem. Cycka mi rozsadza. Glownie lewego. Mysle, ze sa przestymulowane i produkuja duzo mleka bo maly duzo w nocy ciagnal tylko nie wiem czyemu tylko lewy sie tak masakrycznie pompuje a prawy ma zwis. Zastanawiam sie czy nie napic sie troche herbaty z szalwi coby odrobine pomoc wyhamowac laktacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:55
marissith, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo
My byli po 18 na grach u innych znajomych było full ludzi w małej kawalerce, mała najpierw spała potem grzecznie siedziała jedząc marchewkę, potem ją nosili i znowu jaka spokojna zachwalali..
Ja już w łóżku, mała zasnęła w drodze powrotnej koło 22..
-
dzieeeń dobry. Melduję się na porannym odciąganku przed rehabilitacją
Przepraszam Dziewczyny, że nie udzielam sięnie mam kiedy
tutaj nie da się od tak tylko wpaść i wypaść. Brakuje mi tych pogaduch, ale zwyczajnie nie mam czasu.
Do tego kupiłam maszynę do szycia...też sporo czasu zabiera, małpa jedna hehe
u nas wszystko w porządku, Kinga rośnie. możliwe że w kwietniu wypiszą na z reh ruchowej
Dziś mamy okulistę z reh wzroku więc też nie wiadomo co
Ja do jednej szkoły wracam w połowie marca. Do drugiej w koniec maja / pocz czerwca.
Nie mogę uwierzyć, że już rok minął
U nas pora myśleć o drugiej ciąży... gin ponagla z powodu moich nawracających guzów jajnika. A że ostał mi się tylko jeden to... tik tak
Buziaki dziewczyny i chłopaki. Miłego dnia
Smoczyca1, LaRa, justta, PsotkaKotka, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Yas :* czekaj na mnie ze staraniami, będziemy razem łóżko w łóżko w Simin
Ania obudziła sie dziś o 7:15 może i pospała by dłużej gdyby nie "cicho" schodzący z łóżka pies i tata w kuchni. Dawno tak długo nie spała heh No i obudziła sie ze szrama od noska do policzka, zaraz obcięłam paznokcie, ale wyglada jakby po bitwie była
Gienia, to co? Już gadacie ze sobą? No i dobrze, bo nie ma co urazy długo w sobie trzymaćjak Lusinda? Lepiej już?
Lili, odeżwij sie! Jak u lekarza?
Miłego dnia! -
Moj zegar tez tika hehe ale ja nie moge sie spieszyc przez cc
W ogole to bym trojke chciala...
LARA czy Ania na basenie plywa sama, z czyms dmuchanym czy z ty ja trzymasz? Plywa czy poprostu sie bawi w wodzie?
YAS - ja bylam w ciazy na kursie szycia i mialam wielkie ambicje ale chyba jednak pozostane przy zaszywaniu dziur i przyszywaniu guzikow
W nocy 5 pobudek ale od 4:40 (drugie karmienie) bardzo slabe spanie i wiekszosc czasu spedzilam przy lozeczku uspokajajac. O 5:50 maz go juz wyciagnal z lozeczka bo Domi tylko plakal i to bardzo zalosnie. Dali mi pospac 2h.
Teraz Domi zalicza drzemke. Usnal w 4mintylko, ze spi w takiej pozycji ze boje sie ze bedzie mu niewygodnie (jakby pompki robil wiec stawy w raczkach moga zaczac bolec) i sie obudzi.
Milego dnia!
Ide dzisiaj do zlobka zajzec czy moze nam miejsce przydzielili.
-
Psotka, od następnych zajęć w sobotę, Ania będzie pływała już w plywaczkach, do tej pory z tata na rękach.
Są to zajęcia z oswajania sie z woda i nurkowaniem. Ogólnie w formie zabawy zajęcia są prowadzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:26
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
po wczorajszej akcji ze szpitalem zjadłam dzisiaj słodkie śniadanie i jest dobrze, Młoda się rusza, nawet czkawki dostała
Smoku mamy bazę pod ten fotelik, jestem ciekawa czy będziesz zadowolona, no i jak Zofii się spodoba
Dzisiaj przychodzi do mnie położna środowiskowa, nie mam pojęcia co to będzie i czy się dogadamy! Strasznie anemiczna się wydawała przez telefon. Ale mama mówi, że to dobrze, że powoli mówi, to więcej zapamiętamBlondik, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Macha, dziewczynki nos zapchany
dorobiłam sie po basenie chyba
Lili waży 7850g dzis ją w przychodni ważyłam
Yas super że Kinia tak rośnieoj maszyna we mnie sie tez budzi nowa pasja chyba mamie wezmę ukradne maszyne hmm moze jakąś działaność założe hehehehe
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co dziewczynami, ktore sie nie odzywają, a chciałabym wysłać kartkę? Po Leosiu Justty jest Michał Helenq, wiec wzywam do podania adresu. Jeśli sie Helenq nie odezwie to kolejna jest Yasminowa Kingusia z data 9.02.
Mari, dobrze ze Klusia już sie obudziła. Btw jak Klusia będzie miała na imię? Doszliście już z malzem do porozumienia?
Powodzenia z położna, wyluzuj sie i nie nastawiaj zlejeszcze 30 dni wow!
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hejka
Nocka u nas znosna ciesze sie bo to juz druga pod rzad, moze idzie ku lepszemu, zeby nie zapeszyc, ubieram go cieplej i mniej sie rzuca i lepiej spijest nadzieja
Yas super ze takie postepy juz u Kini, wooooowww chodzi juz?
Biedroneczko wspolczuje kataru, mnie rozkladalo, wczoraj bylo nagorzej dzisiaj juz tylko gardlo boliLilii niezla waga
Suumerka, Anuska jak tam dzieciaczki?
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:06
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Lara, pozwolicie, że Diego przyjmie Wasze życzenia ( jeśli ktoś będzie chciał oczywiście to zrobić ) tu bądź na fejsie
W pełni będzie nas to satysfakcjonować
Wybaczcie, że nie wchodzimy w tą akcję z wysyłaniem kartek. Dziękujemy za wyrozumiałość
justta, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:
Mari, dobrze ze Klusia już sie obudziła. Btw jak Klusia będzie miała na imię? Doszliście już z malzem do porozumienia?
Powodzenia z położna, wyluzuj sie i nie nastawiaj zlejeszcze 30 dni wow!
nie możemy się dogadać - Nina, Iga, Ida, Maja czy Agata. Podobno teraz co druga dziewczynka to Maja albo Lena
sami już nie wiemy. Urodzi się to zobaczymy czy wygląda na Ninę czy Agate
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość