Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej , Lara kciukam
Ania to terminator spacerowy to jej żaden głupi katar nie złamie
Wróżko u nas ok, Jagodzina staje na klęczkach i prostuje nogi wyglada jakby pompki chciała robić i mnie nie słucha jak mowię ze ma sie do przodu zacząć poruszać a nie do tylu
Nena co u Was?WróżkaZielona, zgredka lubią tę wiadomość
Maniek
-
hejoo!
ja wlasnie walcze z mym dzieckiem, zeby choc na pare minut zasnelowstal o 6 i od 8 widac ze spiacy, a zasnac nie moze. a to kupa, a to smoczek wypadl. a mnie od rana glowa naparza masakrycznie i jeszcze nie jadlam, bo z nim nie ma szans na zjedzenie czegokolwiek. tak wiec teraz jedna reka pisze, a druga wciskam sobie suchego rogala, a w miedzyczasie chodze do Malego.
dziekuje Wam za wszystkie slowa wsparcia. wiadomo, nikt nie zrozumie kobiety tak, jak inna kobieta. u mnie to tak, ze na zewnatrz staram sie nie pokazywac jak bardzo mi przykro, a w srodku wszystko sie gotuje. mowie sobie, ze przy kolejnym cyklu wyluzuje, nie bede myslec, ale tak sie nie dano nic, pozostaje mi oddac wszystko w rece sily wyzszej. bedzie jak ma byc. a tymczasem zmykam do mojego jeczydupki, no kiedy on zasnie w koncu???
-
hej misie - jestem jestem
wczoraj zjebany dzień- w pracy spoko ale za to pokłóciliśmy się z mężem tak bardzo ze nawet padła propozycja rozstania, ale tym razem to ja robiłam awanturę i darłam się na niego do 24 i bez litości wyrzygałam mu wszystko co się nazbierało przez kilka lat i chyba go złamałam - może coś dotrze to tej palicy wreszcie
ustaliliśmy w końcu że zostawiamy żale za sobą i zaczynamy od nowa wszystko układać , zobaczymy c z tego wyjdzie, ale jechałam wczoraj bez litości i ciosami poniżej pasa- taka terapia szokowa - mam nadzieję ze się ogarnie
w sumie nie zrobił nic konkretnego - no właśnie nie zrobił nic i po prostu ostatnio się czuję jak samotnie wychowująca matka
ale spoko było minęło tylko dziś jestem jak chora bo noc nieprzespana
dziewczynki powiedzcie mi jak zaczynałyście basen?? jak długo można na pierwszy raz??
co do alergii to my na polecenie pni dr wracamy stopniowo do zwykłego mleka- stres straszny bo boję się ze ją wysypie
a Zuza dziś taka marudna i ma totalny brak apetytu że cholercia albo ją coś bierze albo zęby - chociaż nic w dziobie nie wyczuwam i też przestała się ślinić -
Ari, wstrząs łepetyna małża musi być, od czasu do czasu hehe
Co do basenu.... O maluszka chodzi? Jeśli tak to polecam szkole dla maluchów (o ile masz taka w pobliżu), zajęcia trwają ok 30 min i są prowadzone w formie zabawy, oczywiście najpierw opowiedziana jest cała instrukcja obsługi maleństwa w wodzie, a potem pomału oswajanie dziecka z woda, zanurzeniem itd. Są wykonywane specjalne ćwiczenia przed pierwszym zanurzeniem i są one bardzo ważne bo dziecko uczy sie wtedy zachowania pod woda a zanurzenie ńie jest wtedy czymś dziwnym
Ech, byłam dziś w Simin odebrać nagrodę dla Anispotkałam położna i emocje wróciły hehe nawet w "swoje" okno spojrzałam
jeszcze tam wrócę
Ari, Ania dziś właściwie bez śniadania, nie chciała jeść, tylko mleko ciągła, zaraz dam jej słoiczek bo niedawno do domu wróciłam i zanim bym ugotowała to by mi uszy zwiędły.
Małż zabrał psa do weta.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
U nas też średnio, wszystko jest na nie, jedynie cmotkanie cycka ok. Właśnie moja Gwiazda śpi w chuście a ja muszę latać po mieszkaniu bo jak tylko siedzę to jest źle.
Byliśmy w poradni preluksacyjnej i na wszelki wypadek mamy pieluchować. Myślałam, że już się od tego odchodzi...
Jutro idziemy do pediatry, mam nadzieję że powie co zrobić z problemami kupowymi Niny. Bosh temat kup mam już wyczerpany do końca życia -
Uwaga, uwaga, chwale sie!
Ania zrobiła sama 2 kroczki, puściła sie kojca, zrobiła dwa kroki i już trzymając sie siatki poszła wokoło
Ochhhhhh, achhhhhhhhh jestem dumna
A ja durna krzyczeć zaczęłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 16:02
MANIEK, Izoleccc, Arienna, WróżkaZielona, Blondik, Krokodylica, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
hejka u nas ok Leos coraz wiecej chodzi sam super to wyglada, coraz wiecej kroczkow za nim
Konwi wspolczuje tej cholernej alergi
Lara zuch babka z ciebie
U nas ok, w sobote M jedzie po nowe auto, bedziemy sie wozic hihi,a w maju szykuje sie u nas weselisko, znaczy u siostry, musze stroj jakis wykombinowac
Milego dnia i Lusia wszystkiego naj najWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Przyznam, że sama zapomnialam o 11 miesiącach, mama mi przypomniala
Wrocilam z roboty, zjadlam szybki odgrzewany obiad, teraz byłam z psem a chlop uspil małą po mleku..
A ja może dziobne trochę czekolady a co
Jestem zmęczona
Idę Was poczytać -
Arienna och oby po tej burzy nastały piękne słoneczne dni. Czasem dobrze tak konkretnie się wygadac.
Lara i jak się czujesz?
Psotka dawaj trochę tego słońca do has
Maniek a nie masz jakiegoś pasa? Mi nieraz pomaga.
Lara gratulacje dla wasniezapomniane chwile.
Sto lat dla Lucji
Marissith w krotce będzie lżejLaRa, Arienna lubią tę wiadomość