Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Młoda wszystkiego najlepszego dla Adaska!!!! Samych radosnych chwil i zdrówka oczywiscie!!!!!
Zośka ostatnio wstaje po 7 a zasypia około 21
Co do rozmiary to na bank ma 19 bo z Emila maja super miarkę w sklepie buty z wycięciem na paluszki od góry i jak miała 20to miała duuuuzo luzu a 19 akurat no i lepiej jej sie szło.
Ana gratki wózkaPoka Poka!!!!
Zgredzia dobrze zes poszła babo! zdrowia!!!!
Lili ten lekarz to zwykły ch*j!!!! Brak słów
A z tymi sprzętami to masakra oczopląsu mozna dostać i co tu wybrać
No nic u nas piekne słońce Zośka walczy ze stoliczkiem i udaje maszynistę
Miłego dnia życzymy!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ohh zgredzia . Coz za ironia. Spokojnie po tym dzidziusiu zamierzam cos solidnie zrobic by nastepnego nie było. Nie jestem patologicznym dzieciorobem z moim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 09:10
-
Ale miałam wczoraj sexa o matko!!! Ostatni raz było mi tak zajedwabiście dobrze kiedy zaszlam w ciążę hehehe
Powiem Wam że fajnie się tak gzic kiedy się ma ochotę, nie myśleć o ciąży, tylko z podejściem jak będzie to super jak nie to trudno.
Acha zaplacilam ten kolosalny abonament na niania peel na dwa tygodnie.
Jak ktoś chce nr tel do którejś niani to szybko dawać linki na fb bo jeszcze chyba tydzień mam ważne. -
Ale ze mnie cham:
Sto lat dla Adasia
Ja wywiozlam mała do żłobka i zdazylismy jeszcze serduchowac
I zaraz po zadzwonił tel, że ma wyskakiwac, bo kolega z pracy już podjezdza..
Ja trochę ogarnelam, a teraz zasiadłam z inka i croissantem z czekoladą książką i Panią..
Moja w domu chodzi w rajtach lub skarpetach, skarpetobuty miała ale spadały i dziwnie się układały, ja myślę, że moja też pierwsze będzie mieć sandały..
A co do secu to nie wiem jak to będzie przy dwójce ;( -
Aha pytanie: dajcie propozycje drugiego śniadania do żłobka..
Twaróg plus konfiturka lub owoc?
Jakiś inny serek ??
Jestem przeciwna danio i innych takim gotowcom, jak herbatniki czy coś, jeszcze ma na to czas, chciałabym jak najbardziej naturalnie -
Mloda - sto lat dla Adasia.
Zgredko, Lili, to chyba indywidualnie, moje ciaze blisko w czasie, a dopiero tuz przed porodem tosi mialam katar:)
Smoku, a na meningokoki szczepisz? Ja na ospe nie szczepilam, ale chyba zaszczepie.
Jeszcze takie pytanko do mam, ktore szczepily 6w1 czy szczepilyscie na tej samej wizycie pneumokoki? Chcialabym tak Toske zaszczepic, ale sie dygam -
Hejo 100 lat dla Adasia i wszystkich miesieczniakow
Lara jeszcze miesiąc i roczek Ani ... Ach te emocje
Kroko gratuluje porządnego seksa:) tez uważam ze teraz jest najlepszy czas czyli bez zabezpieczeń kiedy masz chęć i bez spiny o ciąże ... Bajka
U nas ząb daje co raz bardziej sie we znaki ale cóż trzeba przeżyć i przytulać.
Przeprowadzka trwa...
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
zgredka wrote:Aha pytanie: dajcie propozycje drugiego śniadania do żłobka..
Twaróg plus konfiturka lub owoc?
Jakiś inny serek ??
Jestem przeciwna danio i innych takim gotowcom, jak herbatniki czy coś, jeszcze ma na to czas, chciałabym jak najbardziej naturalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:18
-
Manku, No i u Was już 8
gratulacje
Ząbek sie niedługo przebije i tylko uważaj zeby Cię nie ugryzła tak jak dziś ja zostałam ugryziona w palec hehehe ałłaMANIEK lubi tę wiadomość
-
Nie no w domu moja tez lata albo na boso albo w skarpetach czy rajtach.
Summi to Lara pytała o szczepieniaja szczepie tylko podstawowe pogadam z lekarzem ale póki co tak jestem nastawiona. Jesteśmy same w domu żłobka nie bedzie bo ja jestem na urlopie wiec taki mam plan.
Ahhh te zeby u Zośki kły czy trójki jak zwał tak zwał w natarciu nie wiem który pierwszy ale na bank Ida.
Kroko rownież gratki szeksugdzie sie podziała ta sex machine prawie sprzed roku
Ahhhh i wszystkiego naj dla Jagodki!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka
Leos dziekuje za zyczonka i rowniez zyczy najlepszego dla miesieczniakow
Adas sto lat w szczesciu i w zdrowiu
Summera ja szczepilam 5w1 plus pneumokoki na jednej wizycie
Ciag dalszy nocnych pobudek u nas, cholera wie co jest, wiec zwalam na zeby puki co
milego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:30
-
Wreszcie mogę coś napisać.. dopiero usiadłam z kawą w ręku.. Tymek ciagle gada...pomocy!!!! Niech go ktos zabierze, bo nie wyrabiam..U nas noc też tragiczna..ciągle się wiercił, a nie śpimy od 4 rano!!!!!!! chodzę na rzęsach.. byliśmy dziś u alergologa, sama pojechałam do W-wy z chłopcami, nie powiem, jak się upociłam.. Obaj mają kolejne skierowanie do dermatologa, Tymek zwiększone dawki leków + sterydy. Mówiłam, że nienawidzę wiosny? witajcie duszności, żegnajcie przespane nocy (jakbym teraz spała).. Patryk ma zmiany łzs (Tymek azs), skierowanie na panel alergiczny i inne badania.. ma przewlekły suchy kaszel. Patryk już mi się odstawia od piersi, chce tylko po drzemkach.. w ciągu dnia już nie chce wcale.. tylko te noce.. ale juz niedługo kończymy z nocnym karmieniem.
zgredko: serek naturalny krasnystaw + owoc; j.naturalny+owoc/sok; kanapka z drżemem/ konfiturą/szynką/pasztetem/serem białym; ryz na mleku, ryż z jabłkiem.
jaki przepis mam napisać?
najlepszego dla miesięczniaków dzisiejszychWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 14:01
-
A bo to dziś 21!!!
To wszystkiego Naj równiez dla Ani Jagodki wiem, że jeszcze dla kogoś ale psiakrew nie wiem gdzie ta lista... Aha już widzę Leon i Roxi
Spalam ponad 3 h a teraz jestem intelektualnie opóźniona, że o bólu bani nie wspomne..Pati Belgia, justta lubią tę wiadomość
-
Konwi, przepis na mufinki.
Ania dziękujedziś ma swoją pierwsza spinkę we włosach
Rownież miesięczniakom życzymy wszystkiego najjjj
My po spacerze, czaszka mnie ćmi, cholercia. Nie mam dziś siły, weny i ochoty na cokolwiek.
A fit sie sam ńie zrobi, wiec mam nadzieje ze do 18 będę funkel nówka. Chyba sie coli napije, bo usnęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 14:53