Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Współczuje zgredka guza małej ,oby szybko zszedł .
My już po imprezach,wreszcie spokój jestem wycieńczona...Mały marudny ehh właśnie się idzie kąpać a potem łóżko bajki i spać .
Dziękujemy Wam za życzonka
A ja zastanawiam się czy warto iść tak wcześnie na wizytę, chciałam we wtorek następny to byłby 6tydzień i 2 dzień.Chciałabym widzieć już fasolke i serduszko.Z małym byłam w 6 tyg i 4 dniu i była fasolka i serducho. -
Zosiu wszystkiego najlepszego☺
Dla Adasia również wszystkiego najlepszego ☺
U nas jutro roczek małego na tygodniu bo nie było jak zebrać wszystkich razem.
Czytając o rozmiarach butów to mój zostaje w tyle. Jeszcze jesteśmy na etapie 18. A tak na prawdę to lewa ma 18 prawa juz by wskoczyła na 19. Obecnie mamy nakaz kupowania butów w sklepie ortopedycznym i nosimy AurelkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
hej hej!
ja na szybko, bo padam
Blondik- dziekujemy ciociuniu za sliczna karteczke i piateczke od Madzi!
Zgredka- o Ty zarazniku maly! kiedy sie ze mna calowalas? przyzawac sie!! od wczoraj tak mnie napieprzaja zatoki, ze ma-sa-kra!! i glowa bolia jak u Ciebie? lepiej juz?
Ewik- udanego roczku!
sto lat dla wszystkich miesieczniakow! Anulka, Jagódka, Roxanka! no i dla Zosi Smoczycowej i Adasia Młodej Damy z okazji roczku pomyslnosci!
Ja padam na ryjek, jutro Was nadrobie. buzka!
Blondik lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Moja znowu wstała po 5
A ja planuje iść dziś na cukier, badania są od 8, nie wiem jak na czczo wytrwam do 10 ;(
Jeszcze tylko wyjść z psem i zawieźć małą ndo żłobka
Miłego dnia życzę wszystkim paniom i ich pociechom -
Pati co u Was?
Fajnie że zaglądnełaś do nas.
Ale się jaram tymi świętami!
Rok temu Zuzia miała 5 dni na Wielkanoc i święta spędziłam w domu w pizamie, obolala i nie igarnieta w tym świecie.
A w tym roku mój maluszek był ze mną swiecic palmę.
Pójdzie ze mną swiecic koszyczek i zje coś ze świątecznego stołu.WróżkaZielona, LaRa, Anastazjaaa, zgredka, justta, Ewik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Hej misie
Ja wczoraj zaliczyłam mega migrene do tego stopnia mnie rozłożyło że zrobiłam sobie tylko na jednej ręce żele i wyglądam jak przyglup z jedną ręką zrobiona w pracy
Kurde jak ten czas leci moja Zu kończy teraz w sobotę pół roku -
Dzień dobry
Zgredzia jak tam guz Łucji?
Kroko wybacz nie spojrzałam na wykres tylko rzadko mowisz o sekszeniu to jakos tak mi sie powiedziało
Ja jakos tych świat nie czuje...ze święconka moze wybierzemy sie wszyscy sie zobaczy.
A mam pytanie kto moze mi polecić fajna płytę indukcyjna???
Zośka gadała od 6 ale jakos kimalam prawie do 7 teraz drzemieach i z tym niekapkiem to kosmos ona nie kuma traktuje go jako grzechotkę
z łyżeczki chętnie a niekapek nie!
U nas tez zimno i pada
Mimo wszystko miłego dnia i zdrowia wszystkim!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
zgredko, czyli już lepiej się czujesz?
smoku, ja mam płytę bosh-a, jestem zadowolona.
Kotka, neurolog? Bo dziecko wstaje o 5? Proszę Cię.. Patryk jest pod opieką neurologa z racji wcześniactwa, ale wstawania rano nie możesz wiązać ze sprawami neurologicznymi.. takie są dzieci.. Tymek też tak wstawał.. teraz śpi do 6.30-8, zależy od nocy. To zapewne kwestia przejściowa. Mój Patryk wstaje o 5.30, ale np. wczoraj wstał o 4!!!
byłam z Patrykiem na badaniach w W-wie, znowu stałąm w mega korku.. buu
ale do rzeczy, był tak dzielny.. Panie -3 szykowały się, aby je przytrzymać a tu proszę..dzieć siedzi na kolankach, uśmiechy sprzedaje, nawet się nie skrzywił na wkłucie, tylko czas trochę długi, bo niestety trzeba było 2 duże fiolki zebrać, na testy alergiczne.. o 18 będzie IgE, a reszta będzie za 10 długich dni..
ja świąt nie czujęw zeszłym roku, w poniedziałek mieliśmy chrzciny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 10:15
Krokodylica lubi tę wiadomość