Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku bo ja nie mówię tylko robię.
A napisałam o tym tylko dlatego że aż taki odlot miałam tylko kiedy zaszlam w ciążę hehehe.
I wczoraj powtórka hehehe
Ale nawet nie dumam co i jak.
Konwi ja Zuzi jeszcze nie pobieralam krwi i szczerze to sobie tego nie wyobrażam. -
Kotka ale ile dokładnie śpi Domi? u dzieci to płynne.. w ksiazce mam że od 10-16h nasze dzieci powinny spać.. więc jedne dzieci śpią te 10h a inne 16h.
Patryk śpi od 20-5.30 i 2x1-1,5h
Kroko, obyś długo nie musiała pobieraćKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Psotka, dawaj jakieś foty z wyjazdu
A z tym snem to tak nie panikuj, każdy by chciał malucha który śpi od 20 do 8 rano, ale niestety to się mało kiedy zdarzaPoza tym jak mu zafundowałas taki wyjazd to się nie dziw, że chłopak jest podekscytowany i wcześnie wstaje
Misi@? Niekuowa? Hop hop?
Anastazja, jak się czujesz?
Kroko, jak to Zuzia nie miała nigdy krwi pobieranej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 10:59
-
Hejol!
Ogladalyscie wiadomosci:(znowu sie zaczyna choc tak naprawde sie nie skonczylo:(my lecimy w niedziele do Polski i jestem lekko zdygana:/
Kroko zazdrocha odlotowego sexiku:)
Zgredko tzn ze u ciebie lepiej?
U mnie juz lepiej za to Leo i Przemek goraczka:(ja chce lata sloneczka i ciepelka!
Zgredka na 2 sniadanie salatka warzywna z jogurtem naturalnym, ciasto marchewkowe, mufinki,jajko gotowane z groszkiem, racuchy, jogurt z owocami lub musem owocowym, bieluch, serek wiejski, salatka owocowa itd itd zalezy co Lucja lubi Leo np uwielbia salatke warzywno z jogurtem i wedlinka lub serem zoltym ale to trzeba potestowac
Lara mam przepis na muffiny calkiem fajny podac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:14
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
o widzisz Lili, zapomniałam, ze moge dac małemu sałatkę
Ari, Twoja to jeszcze maluszek, więc spokojnie moze spac wiecej, zreszta kazde dzieko samo to reguluje
dzis np patryk sie wylamowuyje, bo spi od 8 do teraz..Lili83 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:o widzisz Lili, zapomniałam, ze moge dac małemu sałatkę
Ari, Twoja to jeszcze maluszek, więc spokojnie moze spac wiecej, zreszta kazde dzieko samo to reguluje
dzis np patryk sie wylamowuyje, bo spi od 8 do teraz..ale ja tam nie Narzekam jak chce niech śpi :p
-
Kotka: jak Cię walne, mało śpi bo może tyle mu trzeba, a Ty "wariata" chcesz z niego zrobić
Cholera znowu te ataki, bo zmienie zdanie o imigracji
Ja wreszcie zajadam kanapkę, pomiędzy pierwszym a drugim kluciem było słabo, ale potem glukoza zaczęła działać
Wspominki wielkanocne? To mi wtedy odpadł czop, w pon wrocilysmy do domu od rodziców a w czwartek poszlooo..
U mnie już nos przepchany, acz zatoki jeszcze nie do końca czyste, ból głowy znosny, więc nie biorę apapu..
Pracuje jeszcze 1,5 miesiąca, ale wiecie co? Już się doczekać nie mogę przerwy..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A no! Może nie przyjmowaniu imigrantów z Syrii, ale o tych starych co są juz "zasiedziani", bo powinni się asymilowac, pamiętam do dziś jak na erasmusie we Francji niechcący trafiła do dzielnicy muzułmańskiej, wszystkie chłopy się gapily, na ulicach zero kobiet czy dzieci, patrzyli jakby wyglodniali, a przecież ją byłam tam tak samo obca jak oni..
-
Hejka u nas ok
Nocki standard, ale sie juz przyzwyczailam, dzisiaj pobudka od 2 do 4 potem jeszcze poslal do 6, oczywiscie wczesniej przez cala noc ciagle rzucanie sie
Konwi mówisz ze to jest normalne, twoj starszak tez tak mial? to nie ma zwiazku z czyms co mozna jeszcze poprawic, bo mam dosyc sprawdzania jaka moze byc przyczyna, moze po prostu dzieci tak maja?
Dzisiaj jedziemy do tesciowej w odwiedziny
Milego dnia laseczki -
Lili, tak, poproszę o przepis
wczoraj robiłam jabłkowe i wyszły super
Współczuje stresu przed lotem i wogolemulti-kulti
Sami sobie jesteśmy winni
Wydaje mi sie, ze każde dziecko śpi tyle ile potrzebuje, jedne krócej, drugie dłużej... -
justta wrote:Hejka u nas ok
Nocki standard, ale sie juz przyzwyczailam, dzisiaj pobudka od 2 do 4 potem jeszcze poslal do 6, oczywiscie wczesniej przez cala noc ciagle rzucanie sie
Konwi mówisz ze to jest normalne, twoj starszak tez tak mial? to nie ma zwiazku z czyms co mozna jeszcze poprawic, bo mam dosyc sprawdzania jaka moze byc przyczyna, moze po prostu dzieci tak maja?
Dzisiaj jedziemy do tesciowej w odwiedziny
Milego dnia laseczki
Mój tiago do 1,5 roku budził się co 45 minut do godziny, nie było na niego mocnych, pobawil się pół gosziny i znów sen 45 min max 1 godzina i tak co noc prze 1,5 roku