X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:

Dzisiaj bylam ze starszym synem u lekarza rodzinnego opowiedzialam o weekendzie sam sie wkurzyl i stwierdzil ze mlodzi lekarze sa bezszelni i bedzie coraz gorzej bo tylko kasa sie liczy:(wypisal mi bez problemu zwolnienie na czwartek;)takze w piatek do medycyny pracy i siedze w domku;)
    Są ludzie i parapety, szkoda że niestety tych parapetów coraz więcej... Dobrze ze ten nie robił problemów. Wypoczywaj ;) i ciesz się wolnym, czas tak szybko mija
    konwalianka wrote:
    Dzień dobry
    Nie śpimy od 2,5h. Jak czytam o Waszych problemach z seksem, to nie mogę uwierzyć.. Mój mąż chce dwa razy dziennie..
    To tak jak mój, może i chce zawsze i wszędzie... A teraz taki długi post... Ale dzielnie to znosi i juz planuje nasz kolejny pierwszy raz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:35

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    To tak jak mój, może i chce zawsze i wszędzie... A teraz taki długi post... Ale dzielnie to znosi i juz planuje nasz kolejny pierwszy raz ;)
    u nas było podobnie.. gdy wiedział, że nie może to wytrzymywał..a teraz, teraz nie ma zmiłuj :P

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

A ja wczoraj gadałam sobie przez telefon, a Zuzka poszła sobie do łazienki (myślałam, ze jest u siebie w pokoju, a drzwi do łazienki sa zamknięte - niestety, mój mauz zostawił otwarte, choć go prosiłam tysiąc razy), jakos tak cicho było, to mowię ode zobaczyc co robi, patrzę, drzwi otwarte, wpadam, a ona siedzi w kacie i grzebie moja szczoteczka grzebie w sudocremie;( inna kwestia, ze powymierali patyczki zapachowe z kubeczka z kulkami zapachowymi (mam nadzieje, ze nie zjadła), byłam tak wściekła na mauza, ze myślałam, ze go zatłuke, ja gadam przez tel, zabawiam Toske i myślałam, ze Zuza jest bezpieczna. Wczoraj w panice, przegrzdbslam neta, co robić w przypadku zatrucia, ale wydaje mi sie, ze nie zjadła, a ten zapach to sprzed 7 mcy, wiec juz nawet nie pachnie...zreszta, gdyby cos sie działo, to minęło 14 godz, to chyba miałaby juz jakieś objawy...

To apropos tego, jak radzę sobie z dwójka...

Co do zamachów - to szok, zwłaszcza, ze mauz miał lecieć wczoraj do Brukseli w delegacje, ale nie chciał i poleciał kolega, na szczescie dzien wcześniej. A mój mauz był w Brukseli, w tamtych okolicach w zeszłym mcu, teraz leci do Luxrmburga, tan chyba bezpieczniej;(

Ci do sexu, to mój moze i chce zawsze, ale ja z tych z mniejszym libido. Wróżko, co to znaczy, ze nie ma ochoty, niech sie poświeci;) powiem Wam (tak, wiem jak to brzmi), ze jak staraliśmy sie o Toske, to przez tydzien codziennie bez względu na wszystko, a i tak ovulke miałam trzy dni po, a Todka jest;)

Lili, co za chamstwo, lekarz masakra.

Ana, miałam juz wcześniej pisac, ale zapominałam - nie rozumiem Twojej siostry, to szczególna sytuacja, a to przecież siostra! Dla mnid to szok.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello girls!

witam z rana w ten deszczowy dzien (gdzie ta wiosna, ja sie pytam?). Nocka u nas nienajgorsza. odkad Maly przestal pic w nocy to czasami nawet nie pamietam, czy w nocy do niego wstawalam, czy nie. dzisiaj dwie pobudki z placzem, wiec bujanie + smoczek i jakos udalo sie zasnac. Moj od rana milutki dla mnie. wczoraj wkurzylam sie na niego za to, ze mu sie "nie chcialo", ale ok- nie to nie. ale gledzi mi od paru dni non stop, zebym sie za cwiczenie wziela, bo jego siostra cwiczy, on cwiczy, a ja osiadlam na laurach. i ok, faktycznie nie cwicze od jakiegos czasu i wiem, ze by sie przydalo. ale nikt mi nie bedzie mowil kiedy i jak, a poza tym nie znosze porownywania. wiec foch byl wieczorny, a dzisiaj na szczescie przeprosiny z rana i omlecik. tak wiec łaskawie postanowilam wybaczyc :P

Summerka- moim zdaniem i tak swietnie sobie radzisz z dzieciakami z tego, co piszesz. A chlopy- fakt, nierozumne toto. u nas 3 cykl staran poki co i mnie specjalnie tez takie seksy nie napawaja romantyzmem i specjalnymi emocjami. no ale jakos to dziecko trzeba zrobic. a jezeli bedziemy sie seksic tylko kiedy nam sie chce, czyt. w dni nieplodne, to dupa z tego bedzie. no ale nie przetlumaczysz, bo facet czuje sie jak reproduktor :D noszzz, szkoda slow.

Konwalianka- moj eks taki byl. kilka razy dziennie by mogl. i nie powiem, czasami mnie to juz meczylo, bo ja nie mam az takich checi. a z moim obecnym dobralismy sie bardzo dobrze, acz wtedy kiedy akurat dobrze by bylo sie seksic, to moj ochoty nie ma. i badz tu madry :/ a jak chlopaki u Ciebie? jak z tymi alergiami?

Beszka- hop hoop! jak tam Hanula? to juz niedlugo roczek :) ahh, jak to uplynelo...

Młoda Dama- ja pierwszy raz poszlam do ginekologa na poczatku 7 tygodnia. i juz serduszko bylo :) co to byly za emocje! :D zazdraszczam i licze po cichu, ze niedlugo znow mi to bedzie dane :)

Nieukowa- kobieto pracujaca, gdzie jestes? jak Radzio? jak postepy w rehabilitacji?

Yasmin- co tam u Ciebie? jak nowy cykl?

Kroko- zazdraszczam seksikow :) u mnie ostatnio baaardzo rzadko zdarzaja sie takie odjazdy. pamietam jak w zeszle wakacje kochalismy sie mega spontanicznie i bylo super! ale bez zabezpieczenia i wtedy niezla schiza byla, czy nie zaszlam czasami. wtedy nie bylam na to kompletnie gotowa.

Misia, Izolec, Nowatorka, Maniek- dziewczynki, odzywajcie sie!

Lara- mistrzyni nocnikowania, powiedz mi, jak ogarniasz sprawy techniczne podczas sadzania na nocnik. co robisz z pajacem/body, w jakim pomieszczeniu sadzasz Anie? po zrobieniu siku podcierasz chusteczka nawilzana, czy pod prysznic?

Ja niedlugo sie zbieram do pracy, ciezko dzis bedzie. ale za to po pracy mam zamiar kupic sobie jakas fajna bielizne, farbe do wlosow i jakies swiateczne zakupki zrobic. swieta za pasem, a ja w lesie :/

trzymajcie sie dziewuszki dzisiaj!

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, czytam was na raty podczas szybkich posiłków i miedzy pakowaniem a rozpakowaniem buuu.
    Jutro chyba definitywnie sie przenosimy. Jak ogarnę kuwetę to znów bede sie z wami relaksować rozmowami o wszystkim :)

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny zaczyna sie... juz mam dosc. Łeb boli ,nie dobrze mi jak cholera i kreci mi sie w glowie a moje dziecie chce mnie wykończyć aaaaaaa ratunku i tak gdzies do konca maja? Z malym meczylam sie 2,5 miesiaca z takimi objawami :( zdechne normalnoe zdechne

Sory ,ze wam smece ale nikomu nie mam sie wyzalic. Siostrze pisze to wariatka o usuwaniu mi pisze ehh chlopak nie rozumie ahh sama z soba i ze wszystkim jestem. No ale przeciez chcialam heh masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:41

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda- moze Cie to pocieszy- podobno silne objawy swiadcza o tym, ze jest super poziom hormonow podtrzymujacych ciaze :) przezyjesz, spokojnie ;)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Dlugo u Was nie bylam, ale mam sajgon. Maly chory i do tego dwie dolne jedynki wychodza...cwicze z nim nadal napiecie zeszlo i wiecie co okazalo sie, ze ma szyję :) przekreca sie i pelza do tylu. Biegamy po lekarzach. Ja mam aparat juz zalozony na gorna szczenke jutro zakladamy na dolną. Maly je juz frytki ztobione przezemnie i wyglada rozkosznie. Wrecz rzucza sie na nie i chwyta po 4 jednoczesnie :) nadal ucze go poc z butelki i mi nie wychodzi. Lekarstw tez nie chce pic. Zaciska wargi :( ja teraz jestem przed gabinetem i czekam na decuzje o przyjeciu do szpitala na zabieg.
    Po swietach wprowadzam dynie i nie wiem jak to zrobic. Tez w formie frytek czy inaczej. Cos musze wymyslec. Wczoraj pies tesciow podrapal malefo po glowce...a tesciowa na to. No przeciez odrazu jak go podrapal wzielam go na rece...ech nie chce sie denerwowac.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda gratuluje i nie sluchaj siostry :) dasz rade my kobiety jestesmy silne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    u nas noc ciężka, teraz Nina odsypia...
    Miłego dnia laski :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:

Ana, miałam juz wcześniej pisac, ale zapominałam - nie rozumiem Twojej siostry, to szczególna sytuacja, a to przecież siostra! Dla mnid to szok.

Dlatego było mi tak przykro, zwłaszcza że sama się zaoferowała, ale co zrobić siła nie zatrzymam :) Trochę się boję ale jakoś sobie poradzę nie ja pierwsza i nie ja ostatnia.

Spać, spać, spać.... Masakrycznie śpiący dzień dziś mam, do tego boli mnie psioszka tak w okolicy wzgorka lonowego i coś kłuje mnie w szyjce...

ostatnia tura ciuszków wyprasowana, powiem wam ze prasowanie rękawów od koszuli w rozmiarze 62 to nielada wyzwanie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:40

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Ja do Brukseli mam 120 km a i tak u nas wszyscy panikuja że tak blisko takie tragedię się dzieją....
    No podobno teraz Holendrzy i Niemcy sie boja. Masakra co sie dzieje z tymi pomazancsmi. A w Belgii tylko na socjalach siedza i w dupie maja orace. Tylko ciagnal z panstwa.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    No podobno teraz Holendrzy i Niemcy sie boja. Masakra co sie dzieje z tymi pomazancsmi. A w Belgii tylko na socjalach siedza i w dupie maja orace. Tylko ciagnal z panstwa.

Problem jest taki, ze wielu imigrantow tez tych z Polski siedzi na socjalu...A jesli chodzi przestepczosc to przytocze zabawny kawalek z gazety saksonskiej: Ostatnio liczba przestepst ktorych dopuscili sie ludzie pochodzenia arabskiego znacznie wzrosla. Tym samym liczba przestepcow pochodzenia arabskiego jest w wiezieniach procentowo najwyzsza i przewyszszylka nawet liczbe przestepcow z Polski ktorzy gorowali w statystykach...
    tak wiec....

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie zamachów. .ja się obawiam co będzie się działo na dniach młodzieży w Krakowie.
    Witam, małż mnie tradycytradycyjneie wkurza

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ja się nie martwie tymi dniami młodzieży, może dlatego, że mieszkam na dalekich krańcach Krakowa
    Dziś w robocie huk roboty, a przyszlam bardzo wcześnie, bo mała znowu pobudkę przed 6 zrobiła

Informatyk z pracy naprawił mi laptopa, ale straciłam wszystkie fot, w tym te z ciąży ;(
    Tylko część z jednego folderu mam ;(

Już jestem zmęczona, plecy mnie nie bola, ale ogólnie brzuch przeszkadza ;/

Krzywa cukrowa w normie..

Dałam dziś małej kawałki makaronu ze spaghetti, a potem kichnela i jedną nitka wyszła nosem ;)
    Oczywiście na małej to nie zrobiło wrażenia, normalnie sobie szła z nitka sterczaca z nosa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 19:37

Anastazjaaa, PsotkaKotka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowa pora ... Chora :( ku****a tak uważałam i dbałam zeby nie złapać nic to moja matka poszła z j na spacer w pon i poczuła lato ubierając sie zbyt lekko i zamiast wrócić do domu sie ubrać to łaziła i marzła ponad godz:/ jeszcze wczoraj prosiłam zeby zjadła kanapkę z czosnkiem albo wzięła cos na przeziębienie ale oczywiście ona mądrzejsza czosnku nie lubi leków tez brać nie bedzie bo dobrze sie czuje aaaaaaaa dzis ja juz glut po pas jak j bedzie chora to ja chyba wyślę do domu bo taka pomoc to ja w dupie mam. Teraz mi wciska kit ze ja osłabiona jestem bo remont przeprowadzka itd i dlatego sie SAMA przeziębiłam wrrr mowię ze gowno nie sama bo ona mnie zaraziła i tyle , to sie fochnela .... Jezu cierpliwości mi juz brakuje bardzo .

Przepraszam musiałam sie pożalić. Boje sie ze myszka sie zarazi:(

Ana siostra nieodpowiedzialna i samolubna, ale jak sama bedzie wciazy to dopiero zrozumie.
    Wózek fajny, Ty tez super wyglądasz.
    Kotka moja tez sie czasem tak wcześnie budzi. Taki lajf być moze Domi ma mocny głęboki sen i szybciej sie wysypia.
    Wróżka jak to maz nie ma chęci sie poseksic ? U mnie jak u Konwi , mój mógłby jak królik ale nie jest napastliwy. Zycze zeby jednak jajo odnalazło żołnierza :)
    Kroko Zuzia słodka i urocza dziewczynka Ci wyrosła.
    Dziewczynki kartki powysyłam z opóźnieniem jak sie przeprowadzę i znajdę pocztę.
    Śpijcie smacznie:) ja idę poczytać
    Aaa Zgredko Lusia boska z Kaliskiem sterczącym z nosa musiała wyglądać bosko:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:

Dałam dziś małej kawałki makaronu ze spaghetti, a potem kichnela i jedną nitka wyszła nosem ;)
    Oczywiście na małej to nie zrobiło wrażenia, normalnie sobie szła z nitka sterczaca z nosa...
    Powiedz proszę że pstryknelas fotkę ;)

Maniek czytam ta sytuacje z mamą i jakbym o mojej teściowej czytała, czasem naprawdę brak słów. Oby szybko przeziębienie przeszlo, dużo zdrowka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:05

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Niestety nie ;(
    Ależ szkoda, może następnym razem ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1709 1710 1711 1712 1713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ