Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dobijcie mnie.. Zajechalismy o 24 i od tej godziny do 2.30 nie spał, bardzo kaszlal, mokro.. Płakał.. Obudził się o 4.30.. Nie mógł usnac.. Więc spałam 2h.. Jak maz go chciał na ręce wziąć to był ryk na cały dom.. Tylko mama.. Kto jeszcze będzie narzekał na swoją noc? A i była temp. 38.
Psotka a jak u Was?
Patryk pije z kubka z dziobkiem.
Wrozko, to Ci syn nabroil, faktycznie trzeba go jakoś ukarać aby wiedział że źle zrobił..
Jedna z kart Tymka się skończyła, słodycze dzielnie zniósł. Teraz ciągle coś by chciał ale my mu mówimy że nie mamy pieniążków bo musimy auto naprawić.. Na dzień dziecka dostanie jednak hulajnoge bo póki co godzi się z karą i nie protestuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 09:26
-
Lara, z Aventu miałam butelki i były okej, a niekapki tragedia! Dlatego kupiłam najtańszy canpolbabies (szwagierka miała) i fajnie sie sprawdza;)
Konwi, masakra...;(
Beszko, my mamy C-maxa, ale gdybyśmy mili trójkę, to tez rozważaliśmy s-maxa;) mówisz, ze fajny...w ogole przy temacie samochodów, to musze Wam powiedzieć, ze zaskoczyli nas teściowie, bo mieli citroena c5 4 letniego, a jak urodziła sie Tocha, to mój mauz mówi, ze musimy większe auto, bo jak odsunie fotel, to sie ni mieści fotelik i oni nam dali to auto, a sobie kupili takie samo z salonu;)) szok, opierałam sie, ale w końcu dałam spokój... -
Też zazdroszcze wolnego weekendu faceta
Mój dziś ma drugą pracę, ale od 10 i w tym czasie polecialam szybko ogarnelismy mieszkanie..
U mnie z piciem dokładnie jak u wróżki..
Konwi: dziękujemy za kartkęno i wracajcie do zdrowia ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:15
-
U nas noc srednia. Z nerwow nie spalam dobrze a D sie obudzil o 1szej. Zmienilam pieluche, zmierzylam temp 39,3°C, dalam znowu paracetamol no i probowalam uspic ale nie dalo rady. Obudzilam meza zeby sprobowal to ten wzial go poprostu do naszego lozka. Jeszcze gdyby sie nim zajal ale maly plakal i ja znowu musialam go uciszac. Pospal z pobudkami do ok 6tej.
Teraz ma 38,5°C
kuzwa taki piekny weekend i trzeba w domu siedziec. ROzwazamy czy jednak nei wyjsc gdzies z nim. CO myslicie?
Domi pije ze wszystkiego. Z niekapka, z bidona z rurka, z 360.
co do podrabiania podpisu to maz mi wlasnie ostatnio powiedzial ze ma wlasnie dlatego taki podobny podpis do rodzicow bo podrabial go nieustannie w szkole
-
Beszko: idź do kina!
U mnie od wczoraj festiwal kina niezależnego offplus cam (teraz Netia of camera) będę latać na filmy jak mała w żłobku
No i podpisuje aneks do umowy zlobkowej żeby mniej płacić, na krótszy czas oddawać..
Moja zasnęła (mój przed wyjściem do pracy zdążył uśpić) dobrze, że już pomyte podłogi, bo oczywiście bym nie usiadła, a tak sobie siedzę przed TVWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:57
-
Kupiłam avent 360. Zobaczymy jak bedzie....
Ania teraz padła, mam nadzieje ze 2 h pospi, bo potem obiad i ogródek
Ja sie zabieram za sprzątanie.
Dzis rocznica ślubu, małż kupił szampana na wieczór -
Wszystkiego Dobrego Wam Lara i sto lat w milosci
My dostalismy sms ,ze obraczki sa do odebrania a mialy byc dopiero 19maja takze hip hip hura ale co z tego jak musimy czekac na wyplate heheheale wazne ze beda na slubie bo mialy nie byc. Ciesze sie hehe
Moj z lovi 360 tez fajnie ciagnal i to od razu jak dostal go do reki ale zmienilismy bo kapalo z niego a i jakos nie przekonalo mnie takie cyckanie tego kubka wolalam jednak bidon z rurka hehe
Ja to planuje tez gdzies wybrac sie sam na sam z chlopem bo ostatnim razem bylismy w tamtym roku w sierpniuale co jak teraz tesciowa w szpitalu ma zapalenie trzustki potem w polowie musi isc na jakies oczyszczanie . Po slubie jedziemy na urodziny i taka robota nie ma komu i kiedy dzieciaka dac hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 12:45
LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara wszystkiego naj Wam zycze!!!! Miłości szczęścia i zrozumienia
Konwikur** Mac! Biedni wy no ciagle cos
współczuje strasznie!
Summi my tez mamy tzn ja użytkuje z Zośka cmaxa uwielbiam go!!! A najbardziej za czujniki parkowanianie no w ogole jest super
Beszko Tobie tez zdrówka! I Domiemu kotki tez!!! Ja tez bym nie wyszła
My wróciliśmy z zakupów Zośka okupiona a ja jak zwykle nicpytanko mam wiem to było tyle razy ale zanim ja to znajdę to masakra mianowicie jakie spacerówki polecacie? Wiecie taka lekka ale dość duza i z duza budka??? Zakochałam sie w quinny zapp xtra...ktoś ma albo zna????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 13:17
LaRa lubi tę wiadomość
-
Lara wszystkiego dobrego:)
Beszko fajnie ze możecie z chłopcami trochę czasu spędzić.
W spacerowkach sie nie znam:(... Jeszcze
Zgredka zazdroszczę tych wypadów do kina.
Zazdroszczę tez tym których faceci maja wolne weekendy.
A ja podjęłam taka decyzje ze jeżeli nie zaciaze do końca macierzyńskiego to otwieram swoją kancelarie i nie wiem kiedy bedzie drugie dziecko , jeżeli uda sie zajść to skupie sie na dziecku albo rozważę czy otwieram w ciazy czy jednak czekam jeszcze rok.LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lilus jesli w ciagu 3 najbliższych miesiecy nie zaciaze to bede przedstawicielem najmniej lubianego zawodu w tym kraju
z tym ze ja ciągników nikomu nie zabieram
Zgredzia i jak tam u Ciebie ? Minął ten bol ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 17:44
Maniek
-
Hehe normalna jestem, nie lubie krzykow i wrzasków wiec staram sie tez nie doprowadzać do takich sytuacji ... Choc oczywiście rożnie bywa.
Wiec gdyby ktoś nie mógł czegoś wyegzekwować to śmiało sie możecie do mnie zwrócićLili83, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lili83 wrote:U mnie to byla zapowiedz:/Zgredka zadzwon do gin, polz sie i odpoczywaj!a brzuch sie stawia?
Nie, spokojnie to tylko raz przy sprzątaniu
Bylysmy na spacerze mała spała pnad godzinę, więc dziś pójdzie później, a jeszcze nie wiem, kiedy wróci chłop..