Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ejj pytanko glownie do Lary-
znalazlam wlasnie dzialke 252m2, bez altanki, ale wygladajaca na zadbana. cena to 2500zl do negocjacji. znalazlam tez taka malutka altanke drewniana 3/3m2. jak myslisz, oplaca sie? do tego trzeba by doliczyc koszt transportu tej altanki, wmurowanie jej (??). sama nie wiem. -
Manku, jeszcze raz gratki - super!!
No dziewuszki, teraz poznacie co to znaczy dwoje malych dzieci, hihi (nie mowie o Beszce i Konwi, bo one juz to wiedza;)) fajnie, fajnie;)MANIEK, justta, konwalianka, Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:ejj pytanko glownie do Lary-
znalazlam wlasnie dzialke 252m2, bez altanki, ale wygladajaca na zadbana. cena to 2500zl do negocjacji. znalazlam tez taka malutka altanke drewniana 3/3m2. jak myslisz, oplaca sie? do tego trzeba by doliczyc koszt transportu tej altanki, wmurowanie jej (??). sama nie wiem.
Za 2,5 tys brałabym w ciemno!
W zaniedbanych działkach plus jest taki,możesz robić co i jak chcesz( u mnie tak było)
Altanę kupiłam drewniana w rozm 2,5x2,5 + taras 1,5x2,5. Dla nas wystarczajaco. Zapłaciłam 3,5 tys + 500 zł za toaletęz przesyłka kombinowaliśmy aby wyszło jak najtaniej. Akurat w byłej pracy mojego szwagra ktoś był przejazdem w tamtych okolicach i nam zgarnął domek na palecie
pozostało tylko postawić ściany, pomalować itd.
Zdjęcia domku jak i ogródka mogę przesłać na mesengerze na fb
Takie domki drewniane lepiej stawiać na pewnej wysokości, np na kostkach betonowych, ale z przepływem powietrza od spodu, aby była wentylacja i nie podeszło wilgocią, wiec na ziemi bym tego ńie stawiała, wiesz.... Śnieg, deszcz.... Mimo impregnacji drewna takie domki szybciej niszczeją.
Bierz, wg mnie to okazja. -
Summerka wrote:Manku, jeszcze raz gratki - super!!
No dziewuszki, teraz poznacie co to znaczy dwoje malych dzieci, hihi (nie mowie o Beszce i Konwi, bo one juz to wiedza;)) fajnie, fajnie;)
Bedzie wyz demograficzny jak nichahah juz gangowe laseczki sie o to postarają. Może jakieś bliźniaki sie trafia????
Tylko nie znikajcie na styczniowkach i lutowkachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:17
-
Konwi, kupić w casto (lub gdziekolwiek indziej) preparat przeciw mrowkom, tylko taki sposób znam. A jak nie to poszukaj czegoś na necie.
U mnie zbierają sie ciemne chmury, grzmi, a ja spadam na fit.
Ania śpi. -
Ja w ogóle w czerwcowych nie pisze, czasem czytam , żeby sobie przypomnieć co trzeba zakupić..
Po badaniu nic ciekawego, poza tym że nie robił usg ;( zrobi 11go
W każdym razie po badaniu szyjki stwierdził, że do porodu jeszcze daleko ;(, a ja mu mówię, że czas kończyć ciążę, bo mam rozstęp i mi ciężko.. wrrr
Znowu mam grzyba, co mnie nie dziw, bo swędzi, więc dostałam nystatyne..
-
Oj Zgredko znowu grzybol ale to jest prze****e tak sobie mysle ze jak my będziemy przezywać baby blues i martwić sie o kupy to Twoj juz bedzie taki fajny odchowany
Lara ja tez sie nigdzie nie wybieram. Listę porodowa mam chyba jeszcze gdzieś na mailu muszę poszukaćManiek
-
No właśnie co tu robić?
Zostało mi upranie ubranek, uprasowanie, znalezienie dla nich miejsca, kupilam dziś gaziki do mycia oczu uszu, ale co jeszcze dla takiego małego? Jakieś coś ddo mycia, choć mała nadal używa dla niemowląt -
Maniek: być może jednak drzemka, ale nie wiem czy można powiedzieć, że jest jakiś czas na to, moja np dziś miała dwie, bo pierwsza wcześniej niż zwykle.
Po seksie ostatnio miałam bolesne skurcze, więc wolę nie, jeszcze mam trochę przygotowań, z 1,5 tyg potrzebuje -
nick nieaktualny
-
Maniu gratuluje
ja sie strasznie ciesze z takich nowin
fajnie ze jest nas coraz wiecej pojawia sie dzieciaczki I znowu bedziemy wspierac chwalic umiejetnosci hehe fajnie bedzie z tgm ze ja tak od nowa to z drugaskiem bo z malym pozniej dolaczylam hehe
Wrozko pytalas jak u nas. Bylismy u lekarki . Krew dobra jutro robie mocz I zobaczymy. Krew w kupie z wczoraj nie musiala byc zlym sygnalem jesli juz wiecej sie nie pojawila powiedziala ze jesli dzisiaj po powrocie od niej krew sie pojawi mamy jechac do szpitala takze mozna powiedziec kolejne godziny byly decydujace co dalej. Goraczki nie ma od ok 3 w nocy wiec jest sukces. Kup dalej duzo ale pojawily sie juz takie marchewkowe bardziej zbite . No I apetyt zdecydowanie lepszy ,humor tez. Elektrolity wypil dzis bez zmuszania a zabawa co mnie cieszy ,duzo tez wypil. Ale nadal jest kiepsko oby krew sie nie pojawila I przeszlo cholerstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:01
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Manku tak sobie licze i bedziemy mialy taka sama roznice miedzy 1 a 2;)tzn u mnie miedzy 2 a 3;)
zastanawiam sie nad vbac po cc pytalam nawet lekarza na ostatniej wizycie i stwierdzil ze jesli nie bedzie przeciwwskazan to on jest jak najbardziej za i bedzie mnie wspieral:)zobaczymy co los przyniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:58
*******Gang18+*******B -
Byłam u gin gdy jagoda miała 5 miesiecy i gin powiedziała ze ok 7 miesiąca można zacząć starania. Wszystko zależy od tego jsk goi sie rana po cc w środku bo sa nitki ktore wystają a zarodek przyczepia sie do wystających części dlatego tyle trzeba czekać bo taki jest czas trwania do rozpuszczenia nici. Poza tym była w szoku ze u mnie tak die wszystko szybko pozrastało.
Lili hehe to dobrze, bede podpytywać co i jak:)
Był u mnie dzis mój szef powiedział ze super wyglądam jakbym w ogóle nigdy w ciazy nie była i ze mam super nogion taki luzak jest i zawsze gadamy o facetach i dupach hehe az mi brakuje tych żarcików
w każdym razie w lipcu wracam do pracy bo jedna dziewczyna sie zwalnia i muszę wrócić. Obym sie dobrze czuła i oby Jagoda dobrze zniosła żłobek .
Mamusia do mnie jedzie:) miała być jutro ale bedzie juz dzis
Lecę robić paznokcie bo jutro muszę sie spakowaćManiek