Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko, współczuje..,
Młoda, trzymam kciuki, zeby Adasiowi przeszło.
Yas, to teraz jesteś Panią na włościach;)
Psotko, biedna Ty z tym spaniem...zaczynam Cie rozumieć.
Blondik, nie bój sie, Zgredka dobrze gada, chociaz Zuza, jak wkładaliśmy czopek, była zawsze zadowolona - fetysz?
Zgredko, nie boisz sie ciastek z kremem w taki upał? -
Summi: ja się niczego nie boję, a najlepsze, ze jeszcze parę dni temu prawie robiłam pod siebie..nie mam litości dla swojego żołądka (krem był budyniowy)
Mala sie obudziła i szaleje, a ja muszę ją do żłobka przed ginem zawieźć i zal mi biedulki -
Ania tez po drzemce. Zaraz spróbuje podać jej obiad, i wyjdziemy na spacer.
Beszko, ile zębów juz ma H? U Ani 4 i wiecej nie widać. Wczoraj zrobiła 3 dwójki, i myślałam ze coś jest na rzeczy, ale po przejrzeniu szczęki ńic tam nie widzę. Może to rzeczywiście brzuszek? Lub potrzeba stałego bycia przy niej?
Ja gotuje a mała siedzi mi miedzy nogami
Blondik, zdrówka dla Madzi. -
Hej Blondik zdrowka i daj znaka jak po wizycie dr.
Yas a Ty ogrodniczka terazsuper gratuluje udanego zakupu bo cena extra !
Kotka bo starzy ludzie tak maja " no to co" to ich motto życiowe ... Beszko juz niedługo i tata pojedzie... Jednak co mama to mama...
Nieukowa Ty to masz napięty grafik. Masakra.
U nas nocka średnia
Lara co gotujesz? Ja tobie dzis kalafiora ziemniaki i jajo sadzoneManiek
-
BESZKO ja juz go prawie odstawilam. Branie go rano do lozka na cycka tez nic nie daje. Juz mnie to meczyc troche zaczelo, to karmienie. Nie lubie jak zwlaszcza przy ludziach maly pakuje rece mi za dekolt albo jak go klade spac to mi tam maca i maca. Duzy chlopak juz jest, starczy mu
beszka, Blondik lubią tę wiadomość
-
zabijcie mnie, Patryk dzis tak marudny..na rekach zle, nogach jeszcze gorxej, wózek parzy nie wspominajac o nosidle na ktore wydałam kupe kasy i wcale nie uzywam..dam mu jeszcze szanse na czas wczasów, a jak nie to je sprzedam..
zdrowia dla Madzi.. -
Lara, Hanka ma 4 zeby.
Psotka, to super ze mlody chce butle. Ja zawsze chlopakom dawalam rano butle jak sie obudzili, jeszcze w lozeczku. To stresu ze sniadaniem nie bylo. H nie chce, niby cyca ciagnie,a le chyba malo tam mleka, bo jeczy ze glodna. Zaraz po wstaniu musze kombinowac ze sniadaniem.
Wiecie, ja nie jestem jakas wyrodna niewdzieczna corka. Ciesze sie z jednej str., ze przyjechal. W pewnym tam stopniu pomaga, np.przypilnuje Hanki jak ide sie myc, czy ma oko na chlopcow w nicy itp.,a ke ma tez swoje orzyzywczajnia (malo co w domu jest, ciagle na walizkach i oewne rzeczy MUSZA byc tak jak kn chce - neiw iem jak koja mama to wytrzymuje). Jak wyjedzie, to pewnei smutno mi bedzie, ze juz wyjechal hehehe zycie
-
Beszka ja mam tak zawsze z rodzicami
jak sa to mnie czasem nosi bo mama pali na balkonie słoik z kiepami tata ciagle głośno gada albo kaszle zawsze jak usypiam jagodę ... I milion rożnych drobiazgów mnie wkurza gdy sa... A jsk wyjeżdżają to chce mi sie płakać ;( no tak to juz chyba jest.
Robiłam teściora. Chyba sa dwie krechy, no jedna to b blada w pon powtórzę moze bedzie juz znaczniejsza.PsotkaKotka, Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zgredko, to Ty mówiłaś, zes brudas? Jak Ty ciagle sprzątasz przecież...
Manku, gratki!!! Chyba żartujesz, ze przytrzymasz nas do pn?!
Konwi, fuck...znowu...biedna Ty...a jakie masz nosidło? Tula?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 13:02
-
Manku, pokaz fotę, szybciutko!!! Będziecie rodzic jedna za druga, ja za starych dobrych czasów Hihi
Ania zjadła wiecej ziemniaków z sosem pieczarkowym jak i samych pieczarek niż mięsa, ale dobrze że zjadła, dobija mlekiem i idziemy
No i prźed chwila wsadziła mi palec w oko, ała! -
Wyjeżdżam na weekend i dlatego w pon chciałam zrobić
Zgredka wiesz ze to Ty " zawirusowalas" nasz gang na druga turę
Powiedziałam mezowi przy śniadaniu ze mam prezent na dzień dziecka ... On taka minę zrobił dziwna i mówi no przecież kupiliśmy jagodzie prezent .... Mowię gapo dla ciebie ... Na co jagoda " gapa" my w śmiechw koncu mowię ze nie otworze jeszcze swojej kancelarii bo bedzie następne Bobo
na co on " jak to tak szybko?" Jeden cykl i juz gol
konwalianka, LaRa, Summerka, beszka, marissith, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniuś jeszcze raz gratki :*
pincet plus pincet plus
moje dziecko gardzi mlekiem- ze 180 zrobiła sobie 120 i dojada chlebem z szynką, a na obiad jadła wczoraj młode ziemniaki i klopsy
szok
a i już wstaje- czego się złapie to po tym wstanie
u nas dziś patelnia na maxa pomimo wczorajszych burz od 18 do rana .... istny ukropMANIEK, Summerka lubią tę wiadomość
-
Maniek- haha swietna reakcja meza
jeszcze raz gratuluje
alez w ostatnim czasie tutaj urodzajnie
U mnie po wizycie tesciow- caaala godzinke siedzieli. i pognali, bo przeciez do dziecka szwagierki musza jeszcze! Maly zasnal, ja obralam ziemniory i dzis zjemy z jajkiem sadzonym i salata w smietanie. nie mam totalnie glowy do niczego innego. u nas co troche pada, wiec nie wiem czy jakis spacerek sie odbedzie, byc moze jak kolejni dziadkowie zawitaja.
Lara, Yasmin- zazdrosc mnie zzera z powodu Waszych dzialeczektrzymam kciuki tez za Wasze starania
Zgredka- dobrze, ze juz lepiej.
Konwi- wspolczuje
Beszka- ano tak to jest z tymi rodzicami. maja pewne nawyki, ktore doprowadzaja do szewskiej pasji. tez czasami sie zastanawiam jak moj tata z moja mama wytrzymuje. coraz bardziej gderliwa sie robi na stare lata.
Kotka- hehe dobre z tym cycem
Blondik- jak tam Madzia?
Młoda Dama- jak z Adaskiem? bajdełej, jak prenatalne?
Nieukowa- jak tam, zyganko jakies juz zaliczone?
hehe cos czuje, ze teraz znow sie ciazowo tutaj zrobiManiek, Justa, Młoda Dama, Cati, Nieukowa, ja... kogos pominelam?
aaa zapomnialam, ze Yasmin juz pewnie zaciazyla, Lara- Ty tez do odstrzalu sie szykuj
ale fajowo
ja jutro prenatalne. troche mnie juz stresik lapie.
edit: Lili jeszcze w ciazy! wiedzialam, ze o ktorejs zapomnialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 14:27
MANIEK lubi tę wiadomość
-
hejol!
Manku to co mozna juz gratulowac?wklej foto to ocenimy;)
tez uwazam ze Zgredka wszystkiemu winna;)
zdrowka dla dzieciaczkow i wszystkiego najlepszego!!!
u mnie masakra chodze zla zabijam wzrokiem kazdego kto sie pojawi na horyzoncie wszystko i wszyscy mnie drazni/a:(oszaleje ze soba:(albo to hormony albo wychodzi moja prawdziwa natura:(
od wczoraj mam takie skurcze w lydkach ze ledwo chodze:(ratunku!!!
*******Gang18+*******B -
Młody usnal, znowu. Mogę podłogi pomyc, co za radość
Maniek, gratuluję. Świetny prezent
Tak, Sumi, tule, ale ani razu nie użyta, bo co to wsadze to ryczy.. Buu.. Już chuste sprzedalam, bo wtedy też nie chciał być noszony, myślałam, że to my minie.. Ale to chyba taki typ po prostu..
A miałam napisać.. W poniedziałek, pojechałam na zakupy, zostawiłam dzieci z mężem.. Patryk usnal o 19 no i zrobił sobie drzemke, bo zamiast uśpić go znowu, to tak sobie siedzieli.. Tyle że o 23 mąż usnal, a ja z nim siedziałam do 1.30! Myślałam że go zabije!MANIEK lubi tę wiadomość
-
No przepraszam dziewczyny, ale akurat ja powinnam Wam za przestroge sluzyc, ze przed ciaza to jednak trzeba sie zabezpieczac :p
Ja przed ginem (u ktorego wlasnie czekam) podjechalam po ostatnie zakupy dla malego glownie do kapieli, spiekota, ja sie spiesze, jeszcze stanelam tak, ze musialam drzwiami pasazera wychodzic, lece tam po skorzystaniu z dwoch parkomatow, bo pierwszy zepsuty, dotarlam pod sklep, a tam wywieszka, ze sklep przeniesiony, to juz druga przeprowadzka, a ibfo o tym nie omieszkali zostawic na swojej www, szlag by ich trafil..
A teraz wracam do czekania, czytam Czechowa
A.moja kocha jesc banana, ale w calosci wczoraj robila wielkie am, odchodzila, zawracala i znowu do banana, dobrze, ze sie nie udusila od tych kawalow
MANIEK lubi tę wiadomość