X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepis:
    30 g mąki, jajko i gruszka starta (120-200g) niezbyt soczysta, żeby nie było za wodniste aha można dodać cynamon do ciasta
    Wychodzi z tego 5-6 placuszkow

beszka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, współczuje..,

Młoda, trzymam kciuki, zeby Adasiowi przeszło.

Yas, to teraz jesteś Panią na włościach;)

Psotko, biedna Ty z tym spaniem...zaczynam Cie rozumieć.

Blondik, nie bój sie, Zgredka dobrze gada, chociaz Zuza, jak wkładaliśmy czopek, była zawsze zadowolona - fetysz?;)

Zgredko, nie boisz sie ciastek z kremem w taki upał?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: ja się niczego nie boję, a najlepsze, ze jeszcze parę dni temu prawie robiłam pod siebie..nie mam litości dla swojego żołądka (krem był budyniowy)
    Mala sie obudziła i szaleje, a ja muszę ją do żłobka przed ginem zawieźć i zal mi biedulki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tez po drzemce. Zaraz spróbuje podać jej obiad, i wyjdziemy na spacer.

Beszko, ile zębów juz ma H? U Ani 4 i wiecej nie widać. Wczoraj zrobiła 3 dwójki, i myślałam ze coś jest na rzeczy, ale po przejrzeniu szczęki ńic tam nie widzę. Może to rzeczywiście brzuszek? Lub potrzeba stałego bycia przy niej?

Ja gotuje a mała siedzi mi miedzy nogami :)

Blondik, zdrówka dla Madzi.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondik zdrowka i daj znaka jak po wizycie dr.
    Yas a Ty ogrodniczka teraz ;) super gratuluje udanego zakupu bo cena extra !
    Kotka bo starzy ludzie tak maja " no to co" to ich motto życiowe ... Beszko juz niedługo i tata pojedzie... Jednak co mama to mama...
    Nieukowa Ty to masz napięty grafik. Masakra.
    U nas nocka średnia :/
    Lara co gotujesz? Ja tobie dzis kalafiora ziemniaki i jajo sadzone :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BESZKO ja juz go prawie odstawilam. Branie go rano do lozka na cycka tez nic nie daje. Juz mnie to meczyc troche zaczelo, to karmienie. Nie lubie jak zwlaszcza przy ludziach maly pakuje rece mi za dekolt albo jak go klade spac to mi tam maca i maca. Duzy chlopak juz jest, starczy mu ;)

beszka, Blondik lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis polędwiczki :) zaraz sie okaże czy księżniczka ma ochotę na cokolwiek co nie jest mlekiem.

MANIEK lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabijcie mnie, Patryk dzis tak marudny..na rekach zle, nogach jeszcze gorxej, wózek parzy nie wspominajac o nosidle na ktore wydałam kupe kasy i wcale nie uzywam..dam mu jeszcze szanse na czas wczasów, a jak nie to je sprzedam..

zdrowia dla Madzi..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, Hanka ma 4 zeby.

Psotka, to super ze mlody chce butle. Ja zawsze chlopakom dawalam rano butle jak sie obudzili, jeszcze w lozeczku. To stresu ze sniadaniem nie bylo. H nie chce, niby cyca ciagnie,a le chyba malo tam mleka, bo jeczy ze glodna. Zaraz po wstaniu musze kombinowac ze sniadaniem.

Wiecie, ja nie jestem jakas wyrodna niewdzieczna corka. Ciesze sie z jednej str., ze przyjechal. W pewnym tam stopniu pomaga, np.przypilnuje Hanki jak ide sie myc, czy ma oko na chlopcow w nicy itp.,a ke ma tez swoje orzyzywczajnia (malo co w domu jest, ciagle na walizkach i oewne rzeczy MUSZA byc tak jak kn chce - neiw iem jak koja mama to wytrzymuje ;) ). Jak wyjedzie, to pewnei smutno mi bedzie, ze juz wyjechal hehehe zycie ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ja mam tak zawsze z rodzicami :) jak sa to mnie czasem nosi bo mama pali na balkonie słoik z kiepami tata ciagle głośno gada albo kaszle zawsze jak usypiam jagodę ... I milion rożnych drobiazgów mnie wkurza gdy sa... A jsk wyjeżdżają to chce mi sie płakać ;( no tak to juz chyba jest.
    Robiłam teściora. Chyba sa dwie krechy, no jedna to b blada w pon powtórzę moze bedzie juz znaczniejsza.

PsotkaKotka, Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek : W PONIEDZIAŁEK?? Nie żartuj! Żądam powtórki najpóźniej w pt ;p

Zawiozłam małą, wróciłam to przeleciałam podłogi, może coś wszamie i lece na miasto, najpierw po zakupy "sanitarne" dla małego i do gina

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, to Ty mówiłaś, zes brudas? Jak Ty ciagle sprzątasz przecież...

Manku, gratki!!! Chyba żartujesz, ze przytrzymasz nas do pn?!

Konwi, fuck...znowu...biedna Ty...a jakie masz nosidło? Tula?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 13:02

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku, pokaz fotę, szybciutko!!! Będziecie rodzic jedna za druga, ja za starych dobrych czasów Hihi

Ania zjadła wiecej ziemniaków z sosem pieczarkowym jak i samych pieczarek niż mięsa, ale dobrze że zjadła, dobija mlekiem i idziemy

No i prźed chwila wsadziła mi palec w oko, ała!

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjeżdżam na weekend i dlatego w pon chciałam zrobić ;)
    Zgredka wiesz ze to Ty " zawirusowalas" nasz gang na druga turę:)
    Powiedziałam mezowi przy śniadaniu ze mam prezent na dzień dziecka ... On taka minę zrobił dziwna i mówi no przecież kupiliśmy jagodzie prezent .... Mowię gapo dla ciebie ... Na co jagoda " gapa" my w śmiech :) w koncu mowię ze nie otworze jeszcze swojej kancelarii bo bedzie następne Bobo :) na co on " jak to tak szybko?" Jeden cykl i juz gol :)

konwalianka, LaRa, Summerka, beszka, marissith, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś jeszcze raz gratki :*

pincet plus pincet plus :P

moje dziecko gardzi mlekiem- ze 180 zrobiła sobie 120 i dojada chlebem z szynką :/ , a na obiad jadła wczoraj młode ziemniaki i klopsy :/ szok

a i już wstaje- czego się złapie to po tym wstanie :/

u nas dziś patelnia na maxa pomimo wczorajszych burz od 18 do rana .... istny ukrop

MANIEK, Summerka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek- haha swietna reakcja meza :D jeszcze raz gratuluje :) alez w ostatnim czasie tutaj urodzajnie :D

U mnie po wizycie tesciow- caaala godzinke siedzieli. i pognali, bo przeciez do dziecka szwagierki musza jeszcze! Maly zasnal, ja obralam ziemniory i dzis zjemy z jajkiem sadzonym i salata w smietanie. nie mam totalnie glowy do niczego innego. u nas co troche pada, wiec nie wiem czy jakis spacerek sie odbedzie, byc moze jak kolejni dziadkowie zawitaja.

Lara, Yasmin- zazdrosc mnie zzera z powodu Waszych dzialeczek :) trzymam kciuki tez za Wasze starania :)

Zgredka- dobrze, ze juz lepiej.

Konwi- wspolczuje :(

Beszka- ano tak to jest z tymi rodzicami. maja pewne nawyki, ktore doprowadzaja do szewskiej pasji. tez czasami sie zastanawiam jak moj tata z moja mama wytrzymuje. coraz bardziej gderliwa sie robi na stare lata.

Kotka- hehe dobre z tym cycem :D

Blondik- jak tam Madzia?

Młoda Dama- jak z Adaskiem? bajdełej, jak prenatalne?

Nieukowa- jak tam, zyganko jakies juz zaliczone? ;)

hehe cos czuje, ze teraz znow sie ciazowo tutaj zrobi :D Maniek, Justa, Młoda Dama, Cati, Nieukowa, ja... kogos pominelam? :P aaa zapomnialam, ze Yasmin juz pewnie zaciazyla, Lara- Ty tez do odstrzalu sie szykuj ;)

ale fajowo :)

ja jutro prenatalne. troche mnie juz stresik lapie.

edit: Lili jeszcze w ciazy! wiedzialam, ze o ktorejs zapomnialam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 14:27

MANIEK lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejol!

Manku to co mozna juz gratulowac?wklej foto to ocenimy;)

tez uwazam ze Zgredka wszystkiemu winna;)

zdrowka dla dzieciaczkow i wszystkiego najlepszego!!!

u mnie masakra chodze zla zabijam wzrokiem kazdego kto sie pojawi na horyzoncie wszystko i wszyscy mnie drazni/a:(oszaleje ze soba:(albo to hormony albo wychodzi moja prawdziwa natura:(
    od wczoraj mam takie skurcze w lydkach ze ledwo chodze:(ratunku!!!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody usnal, znowu. Mogę podłogi pomyc, co za radość

Maniek, gratuluję. Świetny prezent :)

Tak, Sumi, tule, ale ani razu nie użyta, bo co to wsadze to ryczy.. Buu.. Już chuste sprzedalam, bo wtedy też nie chciał być noszony, myślałam, że to my minie.. Ale to chyba taki typ po prostu..

A miałam napisać.. W poniedziałek, pojechałam na zakupy, zostawiłam dzieci z mężem.. Patryk usnal o 19 no i zrobił sobie drzemke, bo zamiast uśpić go znowu, to tak sobie siedzieli.. Tyle że o 23 mąż usnal, a ja z nim siedziałam do 1.30! Myślałam że go zabije!

MANIEK lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przepraszam dziewczyny, ale akurat ja powinnam Wam za przestroge sluzyc, ze przed ciaza to jednak trzeba sie zabezpieczac :p
    Ja przed ginem (u ktorego wlasnie czekam) podjechalam po ostatnie zakupy dla malego glownie do kapieli, spiekota, ja sie spiesze, jeszcze stanelam tak, ze musialam drzwiami pasazera wychodzic, lece tam po skorzystaniu z dwoch parkomatow, bo pierwszy zepsuty, dotarlam pod sklep, a tam wywieszka, ze sklep przeniesiony, to juz druga przeprowadzka, a ibfo o tym nie omieszkali zostawic na swojej www, szlag by ich trafil..

A teraz wracam do czekania, czytam Czechowa

A.moja kocha jesc banana, ale w calosci wczoraj robila wielkie am, odchodzila, zawracala i znowu do banana, dobrze, ze sie nie udusila od tych kawalow

MANIEK lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, sorry, uśmiałam sie :)

Daj znać po wizycie!

Manku, a maz chciał jeszcze i jeszcze pracować nad rodzeństwem, a tu mu sie plany rypnely :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1826 1827 1828 1829 1830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ