X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta nie martw się tylko idź do dr. :)

Dzień dobry.

Łączę się z niewyspanymi. :)

Katja pierwszy tydzień po becie co noc lykalam nospe max bo tak mnie napieprzalo że zwijalam się z bólu.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejaa,

Ja tez dziś zombie, Tocha zrobiła pobudkę o 5, a Zuza padła o 24.00.

Justta, chyba tylko wizyta u endo moze Ci dać odp.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi dzisiaj obudzil sie o 1:30. Do 3:30 walczylam zeby zasnal. Rozebralam, ubralam, zamknelam okno, znowu otwarlam, dalam mleko, dalam wode, posmarowalam dziaselka mascia*, dalam Viburcol, zmienilam pieluche. Przed 4ta sie zlamalam i wzielam do lozka ale nie dalam cycka tylko glaskalam i po minutach wrzasku w koncu zasnal. Spal do 5tej :/.
    Ale dzieki dziadkowi odespalam :). Seio ja tu chyba zostane do poki maly nie zacznie lepiej spac bo tato mnie ratuje przed szalenstwem.

*chyba zeby ida ale ciezko stwierdzic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:24

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wizyta u endo tylko trudno sie dostac, brak miejsc, zrobie jeszcze za tydzien jak bedzie dobre takie jak teraz to super, a do ginki bede sie umawiala na wizyte kolo 16 ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo hej!

ja sie wlasnie smieje, bo w ddtvn pogodynek mowi: "w zachodniopomorskiem od rana mocno sie chmurzy, po poludniu deszcze i burze." a za oknem ani jednej chmurki :D hehe zawsze mnie to smieszy :) co do plci, to pewnie przez to, ze z Frankiem juz w tym tygodniu byl siusiak i siusiak pozostal tak sobie mowie, ze teraz pewnie bedzie podobnie. ale rzeczywiscie, moze sie to jeszcze zmienic :) choc nie obrazilabym sie tez jakby byl drugi chlopak :D

Kotka, Summerka- wspolczuje niewyspania :( Ciekawe Kotko, czy ten osteopata cos pomogl... hmm.

Kroko- ja nieodmiennie Ci kibicuje! a rozwazalas znow brac Clo?

Justa- kurcze, nie pomoge z ta tarczyca. u mnie nigdy nie bylo z tym problemow. no ale jezeli sie zmniejsza, to chyba dobrze co? jak samopoczucie?

Blondik- jak Madzia?

Młoda Dama- jak tam Adas?

Ari- ohh zapracowana kobieto :) gratki dla Malutkiej za postepy!

Nenek- mysle, ze jak Diego da Ci troche zyc to moze wtedy dolaczysz do zacnego grona :D Diego, nie mecz matki, ja Cie grzecznie prosze!! :)

Ja dzis mam urodziny i caly dzien sama w domu :( moj oczywiscie od rana do nocy w pracy, zastanawiam sie, czy w tym natłoku obowiazkow w ogole o tym pamieta. ehh.

no nic, trza ogarnac tylek.

dobrego dnia wszystkim!

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle nas tu zaciążyło ze mnie dziś przyśniła sie ciąża hehehe ze byłam w szoku ze mój Rafał to prawie zemdlał hehehe

Gratki dla nowych ciężarówek :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko 100 lat! :-)

Ja w tramie, jade odebrac wyniki gbs, na dzis w planie ogarniecie balkonu, tzn wynoszenie smieci z niego, musze tez po farbe pojechac, bo sie skonczyla i gazety ksiazki.. (ta pewnie nie zdaze)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, sto lat!

A ja wlasnie w trakcie (internetowej) kłótni z mauzem...jutro ma bieg i chciałam pojechać z dziewczynkami pokibicować. Ale jest problem, bo ten ośrodek, na terenie którego to sie odbywa, jest zalesiony, a ja sie panicznie boje kleszczy...mauz twierdzi, ze mamy odstraszacze, etc., ale ja sie boje, ale z drugiej strony chciałabym pojechać, bo jutro mamy rocznice ślubu i mam dla niego prezenty do biegania;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerko, jedź koniecznie! kleszcza mozna wszedzie zlapac. a jesli nie bedziecie chodzic po jakichs chaszczach to raczej watpliwe, ze zlapiecie. po wszystkim prysznicowanie i dokladne ogladanie i tyle. przeciez w lesie o tej porze roku jest najfajniej! naprawde nie ma sie co schizowac :)

justta lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko super,że na wizycie wszystko w porządku :) Wszystkiego Dobrego w dniu urodzin ,nie smutaj jesteśmy z Tobą :) :) hihi
    Miło,że pytasz u małego lepiej wczoraj dużo kup jeszcze zrobić jedna śluzowa ale eletrolity ładnie pije i coraz więcej je ,apetyt wraca,noc bez kup ,gorączki nie ma więc wracamy do zywych. Dzisiaj też ok na razie dwie kupy i nie najgorsze , apetyt jest właśnie pochłonął 4 kromale z szynką i kilka biszkoptów ,dużo pije także do przodu :)

Summerka nie wygłupiaj się tylko jedz , nie myśl tyle ja też sie boje kleszczy i innych owadów ale pojechałabym na Twoim miejscu

WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    ale wam zazdroszczę kolejnych ciąż!!! gratulacje jeszcze raz
    Summi, u mnie kleszczy jest wysyp, ale wystarczy założyć długie skarpety (albo skarpety na nogawki), nie łazić po krzakach i wysokich trawach, wypsikać się odstaszaczami, wziąć prysznic po przyjściu z dworu. Ja to bym musiała z domu nie wychodzić...
    My ja zawsze latamy od rana do wieczora :)
    Pozdro!

justta, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama nerwowa bo dzis o 12:30 idzie podpisać akt notarialny :) dla mnie luz, No bo w końcu sie pozbylysmy kuli u nogi, a moja mama nie śpi po nocach, Omg gorzej niż z chłopem!
    Trzymajcie kciuki zeby tam ńie zemdlała!

Acha, i obecnie jest bezdomna, bo musiał sie wymeldować z tego mieszkania, mówiłam zeby od razu zameldowała sie do mojego (tzn mieszkanie mamy, ale ja jestem właścicielka, zna babki w meldunkach) to powiedziała, ze nie potrzebuje sie meldować i foch!
    Wiem, ze to ja musze być osobiście, zeby ja zameldować, ale spróbować zawsze mogła.
    No to tyle....Ania śpi, a ja nadal szoruje szafę, mimo iż to ściany wina. (Juz was nie zadręczam moja śmierdząca ściana Haha)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:48

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, masakra z ta ściana...

Wróżko, super, ze na usg wszystko dobrze;)

I młoda, ulga, ze mau czuje sie lepiej.

Macie racje, chyba jednak pojadę...mamy odstraszacze dźwiękowe, spraye, opaski odstraszające...poza tym traw i krzaków tam nie ma - same drzewa iglaste (a niby kleszcze nie spadają z drzew), ech - a za tydzien mamy rajd starych fordów i tez w takim leśnym miejscu...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: a po co mamie meldunek? :-)

Mloda: dobrze, ze maly wraca do formy, 4 kromki? Moja to jedna ledwo wezmie..

A ja jestem gbs free, ciekawe co mbie wyleczylo skoro poptzednio mialam.
    Mialam wracac od rau do domu, ale skoczylam na loda, konczac loda wymyslilam ze zjem paczka cieplego, a teraz siedze w kawiarni, bo w koncu moge odpoczac i zrobic cos dla siebie to co mam nie slorzystac i jeszcze sie tu sama przed.soba tlumacze, ze robie cos dla siebie.. czub

WróżkaZielona, Blondik, marissith, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej Lili, daj jeszcze raz linka o tej plci, ktory kiedys wklejalas.

porownam sobie siusiaki meskie i zenskie :D

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zgredzia nadrabia głodomor ale mnie to cieszy tzn takie pojedyncze cztery czyli zlozone to dwie ;D hehe i biszkoptów kilka wtrynił i herbatke .Dla mnie mega uciecha oby było coraz lepiej.

Summi jedz jedz i bawcie się dobrze to Wasz dzień :)

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, zabiłas mnie;) ale ja tez mam wyrzuty sumienia, jesli czytam książkę, a dziecko bawi sie tabletem, a ja powinnam jej cos kreatywnego zorganizować...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia niezdarnie raczkuje po 3-4kroczki! No i ozdrowiala. Ale nocka kiepsko.
    Zgredka, ale mi smaka zrobilas na paczka.
    Summerka, wyluzuj naprawdę, to aż straszne jak ty też kleszcze przezywasz. Daj dzieciom żyć i weź ich do tego lasu na ten bieg. Nie ograniczaj im dzieciństwa przez swoje "strachy i paranoje ". No bez przesady. Z takim ekwipymkiem jak macie wszystkie zwierzęta wokoło pozdychaja nic do was nie podejdzie

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc..boziu zastrzelcie mnie..Patryk budził się co 40 min! ale nie wystarczyło danie smoczka, za każdym razem trzeba było wziąć na ręce i lulać dłuższą chwilę, o 4.40 poddałam sie, dałam cyca, ale nie usnął od razu, zdążył męża obudzić, który poszedł do salonu.. no a od rana maruda..od godziny ryczał, dosłownie..wszystko było na nie, źle..nie chciał na ręce, wózek parzył..w aucie urządził taką histerię, że masakra..teraz dopiero usnął..

Summerko, ja też bym pojechała.. ja tez boję sie kleszczy..ale co poradzić..w domu siedzieć nie będziesz.. trzeba żyć..tym bardziej, że to Wasza rocznica.

swoją drogą my mamy rocznicę 7 czerwca :)

mloda, cieszę sie, że u Was już lepiej..oby tak zostało

Mari, jeszcze wszystko przed Tobą..odchowasz małą i hyc! druga ciaza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:37

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) Witam się z bólem (*) (*) :/ i ponownie pozytywnym testem i to o mocniejszej kresce :)

Wróżka wierzysz w ten kalendarz z płcią? Komuś się sprawdziło?

Dziewczyny zaraz zasne w pracy... ziewa mi się jakbym tydzień nie spala :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:58

zgredka, marissith, konwalianka, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

‹‹ 1832 1833 1834 1835 1836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ