Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Katja helol!!! Jeszcze raz gratuluje kobieto ❤️
Wróżka gratki sisiora!!!! Młoda dobrze ze juz u Was lepiej
Nena mnie tez ten wysyp przeraża i troche zazdrocha tez mam
summi zdecydowanie ci sie gady pomyliłyja nie mam jeszcze odwagi...szacun laski
Blondik ja rozszerzałam po 4 miesiącu.
Kroko ja tez oczywiscie kibicuje...ale ten twój nie chce a jednak chce
Kotka gratki @
A mnie sie Wandeczka podoba
Lili zdrówka i sił zycze!!! A i dobrej pogody!!!
Konwi Tobie to juz zaje*iscie współczuje!!!!!! Zdrówka!!!!
My wreszcie mamy sprzęt do kuchni a w przyszłym tyg meble! Ale jestem podjarana!!!!!
Zofija spi to i ja sie żegnamdobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:39
Summerka, WróżkaZielona, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kajta witaj tutaj kochana, rozgosc sie
i gratki wielkie
Wróżko super ze wizyta udanaa plec moze sie jeszcze okazac inna, ja to juz nie wierze, dopuki nie zobacze na zywca
dzisiaj padam, jak od kilku dni juz zreszta, leb mnie boli jeszcze, dobrej nocyWróżkaZielona, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
byłam z Zuzią na ostatniej w tym roku procesji i błogosławieństwie dzieci.
Ale mnie ludzie wkurzają, tymi swoimi spojrzeniami i komentarzami.
Co ja poradzę że Zuzia nie umie usiedzieć 5 sekund na dupie, tylko ciągle musi ganiać. No takie dziecko.
Konwi, to może trzecie?
Ja na różowej pisałam, ale przestałam, odkąd moje posty były ignorowane.
Aczkolwiek kciuki trzymam za nie cały czas.
Młoda zdziwił mnie ten sanepid.
Blondik nie wiem od kiedy mogą ale Zuzia je lody.
Nie całą porcję. Biorę dodatkowy wafelek i nakładam trochę od siebie.
Izolec po 4 miesiącu, czyli od początku 5 miesiąca.
Wróżka z tymi lekarzami.
Super że wszystko dobrze, no i gratki siusiaka.
zgredka ja mojej zapuszczam babytv, w większości ją ciekawią.
U nas bajka wieczorem pół godziny, taka wieczorynka. Ale dzisiaj zapuściłam bo przy tej pogodzie już nie mogłam jej ogarnąć w domu.
Katjaa! Jak miło że jesteś tutaj!
Gratuluję!!!
Właśnie, padło pytanie o typy imion dla dzieci, pisać tu ciężarówki.
Psotka gratki @
WróżkaZielona, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Kroko nie jestes sama, Leos tez nie usiedzi nigdzie nawet sekundy, i te spojrzenia madrych babek, ale mam to gdzies i on tez
niepodoba sie niech sie nie gapią
Ja jak na razie mam tylko imie dla dziewczynki Nina, ostalo sie jak Leos mial byc dziewczynka, podoba nam sie i pasuje, dla chlopaka trzeba wymyslec cosdawac wiecej typów
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokus na pierwsza strone mi mozesz dac termin na 28.12.2016 - ale ja sadze ze i tak bede styczniowka
Katja jeszcze raz fajnie ze jestes po tej stronie mocyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 22:13
konwalianka, Nieukowa, Krokodylica, Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Mnie nie stać na trzecie dziecko.. Inna sprawa że chciałabym z jednej strony a z drugiej, chciałabym już "pozyc"
Padam na pyszczek.. Ale dzień zjebany
Witaj Katja, rozgosc się
Kotka, przybij piątkę, u mnie też była po 22 m-cach
Mnie zawsze podobało się imię : Karolina, Izabela i Anastazja (za z nami od pierwszej ciąży, hehe), dla chłopca znowu miałabym problem..Katjaa lubi tę wiadomość
-
Wróżko, gratki
fajna lekarka
Ja sie nie wypowiadam co do wyboru imion bo każdy wybiera jak uważa, niektórzy lubią Dzesiki (Jessiki) inne Lilki a inne Krystyny. Wg mnie imię musi pasować do nazwiska i tyle.
Z męskich na oku mam Mirona. Choc słyszałam juz bardzo wymyślne jak Kasjan, Dorian czy Fabian(Pawian). Sadze ze jest tyle pięknych polskich imion, ze szukanie hamerykanskich (jak dla mnie) jest patola. No i tyle...
Szafa umytą woda z płynem i octem, wrażenie mam jakby mniej śmierdziało, ale okaże sie jutro. Jeśli bedzie git, zacznę pomału ja zapełniać (w końcu)
Psotka, mój maz chce zacząć starania od lipca,czerwiec ma być rozgrzewka
Spokojnej i przespanej nocy
Manku, co małż narozrabiał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 22:25
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Katja witaj
hej kochane- padam na ryjek, sesja....praca....Zuza której coraz bardziej podoba się stanie lub stawianie kroczków, oczywiście jak ją trzymam pod paszki o traci równowagę.... padam na ryjek....
małż mnie dziś wkurzył, nie będę opowiadać co i jak bo to nie ma sensu zawsze to samo bez zmian - do studni dziada....
Lody?? Zuza jeoczywiście tak w ramach spróbowania, aaale nie liże ich tylko gryzie
a dziś jadła truskawki, ale musiały być w całości bo roztartymi plułaona w ogóle ostatnio gardzi wszystkim czego nie da się gryźć czyli mlekiem i zupkami
WróżkaZielona, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa, witamy.
Kroko, Smoku, tak mi sie pomyliło, myślałam o Kroko, a napisałam smoku...
Lara, zgadzam sie w kwestii imion. Mnie sie bardzo podobało Jagoda, ale mauzowi nie, no i do nazwiska nie pasi, dla chłopca Mikołaj, ale z nazwiskiem lepiej gra, np. Aleksander;)
Btw, Kroko, moja Zuza taka sama i co? I nic, sa dzieci mniej i bardziej ruchliwe.
Konwi, mysle dokładnie jak Ty w kwestii dzieci. I tez sadze, ze bad na 3 nie stać, bo wtedy musiałabym ograniczyć troche dwójkę, która mam..,a i do pracy trzeba wrócić, bobo chce sie wziąć za siebie. Ale z drugiej strony 3. super...Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej my juz od godz w drodze. Jagoda zasnęła choc troszkę popłakiwała... Jezu stresa mam bo jeszcze daleka droga przed nami.
Lara maz mnie wkurza bo od początku tygodnia go prawie nie widziałam ciagle w pracy a ja sama:( hormony mi szaleją bo juz sie wczoraj wieczorem poryczalam usypiająca jagodę ze ja taka samotna i biedna ... Boszze znów z mózgu budyń .. Bobasków trzeba to przetrwać.
Katja tak mnie tez pobolewa podbrzusze, uczucie rozciągania i takie jakby @ miała być, takze nie martw sie.
Ja mysle tez nad imieniem ktore bedzie pasowało do jagody do nazwiska i do osobowości która chciałabym stworzyćjesli chłopiec to podoba mi sie wciąż Leon ( ale juz nie tak jak w pierwszej ciazy) teraz chodzi mi po głowie Wojtek, Marcin Maciek Aleksander a dla dziewczynki Helena lub Selena ale to jeszcze wcześnie i pewnie mi sie zmieni 100 razy.
Psotka mam nadzieje ze Ty spisz.Maniek
-
My tez nie spimy a noc kiepska mlody jeczal I lazil po lozku ehh zombiiiii .
Pewnie przez glupie czworki ktore ida ma rozpulchnione dziasla juz chyba od 2 miesiecyte zeby mecza strasznie te pierwsze byly ok.
Katja mnie bolalo podbrzusze I w pierwszej ciazy od 5 tyg do 7 dzien w dzien a potem coraz rzadziej az do II trym I teraz w tej ciazy ale to tak sporadycznie raz boli kilka dni nie I takie pojedyncze dni sie zdarzaja . Czasem nawet w 2 trm mnie boli np wczoraj od rana ehh masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 06:37
-
Hej,
Manku, mam nadzieje, ze szcześliwie dojechaliście/dojeżdżacie.
Z imion żeńskich podoba mi sie Iga, Inga, Nina, Sara, Laura (of kors).
Zobaczymy co Bóg da, może jeszcze sie odmieni i bedzie..... Krystyna? Na cześć Christiano Ronaldo? Buahbahuabauauba
Z tej szafy nadal śmierdzi, tzn nie szafa sama w sobie (bo to zabudowa), tylko ta ściana cholerna. Zaraz umyje znów domestosem, ale co ze ściana???? Ja sie wykończę...... -
Dzień dobry my wstaliśmy po 7 i to dlatego ze pies nas obudził
dzis nawet sie nie rzucała w nocy
Kotka
Manku bezpiecznej podróży a moze juz dojechaliście?
Summi szalona
Zgredka spisz jeszcze?niemożliwe pewno z psem latasz
Mnie imiona żeńskie w ogole sie nie podobają ewentualnie Helenka a męskie tylko Szymon tak sobie kiedys wybrała i ciagle mi sie podoba
Ja spotkam kawe a moja wlasnie porządki robi tzn wrzuca do kojca co popadnie i depcze swoje ciuchy które wisiały na kojcu
Ale zaraz musze ja wygonić na Dwor bo za dużo posprząta
Beszko jak tam????? Żyjesz?????
Lara współczuje tej ścianymasakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:39
-
My nie śpi od po 6, wstalysmy w tym samym momencie, z psem właśnie wrocilysmy, śniadanie jajeczne za nami, zaraz muszę zebrać się do żłobka, bo jak dłużej mała jest od rana w domu to płakoli
Prania dziś nie będzie, bo wczorajsze nie wyschło, za to na balkonie prawie skończonym mogę posprzatac.. -
Kotka lacze sie dzisiaj z toba plbudka o 4 30 olll jeeee
Moje tsh samo spadlo przez dwa tyg prawie z 2,87 do 1,95 chyba dobrze co nie? to znaczy ze w tej ciazy nie bede miala niedoczynnosci, czy to mozliwe? teraz sie martwie ze moze jest cos zleKrokodylica lubi tę wiadomość