X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Konwalianka w poniedziałek idę na betę i do gina :)

Kroko to ty Zuzke na polu zostawiasz? Biedactwo :P

W jakim sensie zostawiam?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam Wam coś dopisać do listy, ale to jutro, właśnie skończyłam prasować i padam na ryj. Idę pajku. Baj baj.

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane co tam dzisiaj ciekawego ?

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Jestem wrażeniem.....Ania jeszcze śpi, a ja nie chce sie ruszać bo sie obudzi. Z drugiej strony powinnam ja budzić bo za godzinę jest msza...
    Obudziła sie o 5 z płaczem, ponosiłam ja, dostała mleko i śpi.

Miłej niedzieli życzę wszystkim

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wooooowww niezle dlugo śpi ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy po śniadaniu..
    Zaraz na nocnik, ale słabo nam ostatnio idzie. Potem wpycham mojemu małą (który oczywiście śpi) i wychodzę, nie wiem gdzie co i jak, ale niech za nią lata

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    u mnie znowu Nina śpi z tatą :P
    dzisiaj lecimy na działkę do znajomych :)
    wczoraj przebiegłam te 10 km ale czas najgorszy w historii, pogoda straszna, weź i biegnij w takim upale w samo południe... ech
    Pozdro laski

zgredka, konwalianka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak podziwiam za bieganie, dosyć szybko się zebralas po urodzeniu, tak trzymać!

A ja obudzilam mojego, uznalam "wspanialomyslnie", że zaproponuje mu wspólny spacer na mieście, zamiast uciekać zostawiając go z małą, a ten, że on ma dużo pracy i że mogę sama iść.. doprowadziło mnie to do podlamanie, ryczalamsobie w samotności , az się nie dało w samotności, a on myśli, że ja płaczę, bo chamski był, nie, ja płaczę, bo mnie to już męczy ten marazm

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    W jakim sensie zostawiam?

Kroko to był żart :) bo śmiesznie to zabrzmiało jak napisałaś ze na polu Zuze zostawiasz :) Przypomniały mi się czasy jak był zjazd rodzinny u dziadków i wszyscy szli na pole oczywiście z nami tylko oni robili przy warzywach a my na tym polu obok sami... Jeśli źle zrozumialas Przepraszam :(

Ja jestem jak zoombie... mimo iż ciągle śpię :( spalam w południe 2 h poszłam spać po 21 wstałam przed 10 i co... mogłabym już znów pójść sPać. O 21 już ledwo chodzę taka senna jestem :/ marnie to wszystko widzę... 9 m-cy przespie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Hejka :)
    u mnie znowu Nina śpi z tatą :P
    dzisiaj lecimy na działkę do znajomych :)
    wczoraj przebiegłam te 10 km ale czas najgorszy w historii, pogoda straszna, weź i biegnij w takim upale w samo południe... ech
    Pozdro laski
    Najważniejsze ze w ogóle ruszylas Najważniejsze dobiec!!!!
    BRAWO TY!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 12:07

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa: jeżeli taki masz mieć objaw ciąży, to chyba najlepszy z możliwych, nie marudź :)

LaRa, Izoleccc lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Katjaa: jeżeli taki masz mieć objaw ciąży, to chyba najlepszy z możliwych, nie marudź :)

Ehhh no prawda :) zwłaszcza patrząc na to że Wy spicie tak mało godzin ja narzekam na ciągle spanie :/

Zgredka Ty chyba też nie miałaś zbyt wielu objawów? Czy się mylę?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście po tym jak napisałam ze Ania śpi, za chwile juz sie obudziła, szybko sniadańie i do Kościoła, cudem zdążyliśmy. Dzis ja chyba lekko cieplej ubrałam niż powinnam, ale juz jesteśmy w domu i ja przebieram. Musimy skoczyć do deichmana kupić sandałki z adidasa, potem przyjeżdzają znajomi z basenu na grilla i basen dla maluchów :)

Zgredko, żałuje ze mieszkasz tak daleko, z chęcią bym Cie przygarnęła z Łucja i psiakiem na ogród, może byś troszkę odpoczęła? Echhh szkoda mi Ciebie, zwłaszcza ze to końcówka, frustracja jest tez coraz większa, a chłop ma to w nosie. Tulam :*

Justta, co tam u Was? Jak nocka?
    Nenaa??? Żyjesz?

Katjja, korzystaj, jeśli chce sie spać, spij, z czasem to przechodzi, wiec jeśli organizm domaga sie snu, to spij.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!

Lara Leo dzisiaj pibil Anie;)usnal wczoraj o 21 i spal do 9 =:O szok i niedowierzanie ze to moje dziecko w nocy tylko 3 pobudki takze humor wszystkim dopisuje:)tak mysle sobie ze jednak swieze piwietrze dziala cuda bo wczoraj latal calutki dzien po polujak torpeda tak go wszystko interesowalo i tyle ludzi do kazdego poszedl bez strachu i skrepowania;)luzak
    pogoda nam dopisala ale nie obylo sie bez strat w pokoju starszego syna jest dziura w suficie fuck to nie bylo konieczne:(
    na dzisiaj porzadki w planie tzn na ile sie da bo id poniedzialku dalszy ciag zabawy zbrojenie betony murowanie scian no i ok 20.06 nowy dach jak mi sie uda kompa wlaczyc to zapidam kilka fotek

Mari brawo nie wazne jaki czas!!!

Zgredka nie wiem co ci powiedziec mi sie przykro zrobilo ze twoj tak zareagowal a co dopiero tobie kurcze no:(nawet godz nie mogl znalezc?

Katja spij jak mozesz bo potem to roznie moze byc;)

udanej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 10:57

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u nad niestety nie było tak dobrze.. Młody często się budził, no i o 4.40 już musiałam dać cyca i wisiał na nim do 6.40 :( ja byłam nieprzytomna więc mu go dawałam.. Ale to był koniec, dziś zaczynam trening samodzielnego zasypiania w nocy, trudno. Nie budzi się bo go boli, budzi się, bo coś, na rękach jest ok, a jak odkładam to płacz.. Rano jednak humor lepszy, już tak nie marudzi, muszę zajrzeć czy ta trójka się przebila.
    Ranek bez Tymka był taki .. Cichy, szok, tak nieswojo.. On za to wrócił cały w skowronkach i z nami nie chciał do kościoła.. Stwierdził, że tam się przeprowadza, hmm to chyba nienajlepiej o nas świadczy..

W kościele Patryk bardzo grzeczny. Maz za to mnie wk. po kościele i nie rozmawiam z nim, zobaczymy.. A za 3 dni rocznica, zobaczymy czy i jak to przetrwam.

Zgredko, powiedz mu o co ci chodzi po prostu.. Faceci nie wiedzą, zresztą dobrze ze chociaż do takich wniosków doszedł..

Ale super Lili, oby częściej

Katja na tak spałam w ciąży z Tymkiem, ale tylko do 14 t później przeszło i super się czułam, życzę tego samego.

Brawa też dla Ani, spioszek cioci.

Brawo Mari, szacun

Rosół się gotuje, tymek już biega po osiedlu, Patryk śpi, ja pije druga kawę..

PS. Zaczęłam znowu 6 weidera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 11:19

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    I tak podziwiam za bieganie, dosyć szybko się zebralas po urodzeniu, tak trzymać!

A ja obudzilam mojego, uznalam "wspanialomyslnie", że zaproponuje mu wspólny spacer na mieście, zamiast uciekać zostawiając go z małą, a ten, że on ma dużo pracy i że mogę sama iść.. doprowadziło mnie to do podlamanie, ryczalamsobie w samotności , az się nie dało w samotności, a on myśli, że ja płaczę, bo chamski był, nie, ja płaczę, bo mnie to już męczy ten marazm
    Oj Zgredzia :( a zamiast płakać nie możesz mu prosto z mostu powiedzieć, że chcesz iść razem i koniec kropka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia tak mi przykro! Ci faceci to totalne bezmozgowce! Nie rozumieją że kobieta chce trochę odpocząć. A zwlasza że Ty Zgredziu zaraz dwójkę będziesz miała na "głowie" więc chcesz pobyć choćby chwilę sama albo że potrzebujesz Go bo przecież to wasze dzieci nie tylko Twoje... :/

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara miło że pytasz, u nas nocki się poprawily, odpukac ;-) odkad puszczam bialy szum i jest cieplej to lepiej spi zazwyczaj do 5 - 6 w nocy sie juz nie budzi ;-) czasami tylko jak sie zamota w koldre i nie umie sie przekrecic, ale to chwila moment i spi dalej ;-)

My juz po kosciele, wytrwalam pol mszy, tak goraco, a biegalam za Leo caly czas, on pieciu sekund nie usiedzi w jednym miejscu, Konwalia zazdro Partyczka

Zgredzia po łbie mu daj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 11:54

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłop się ogarnął, właśnie wróciliśmy ze spaceru i robi obiad

Katja: ja miałam mdłości w pierwszej z rzyga iem, ale oczywiście nie jak Kroko, gdzieś do 4-5 miesiąca
    W drugiej ogólnie się fatalnie czułam mdłości ale bez wymiotów, zmęczenie, w su ie nie wiem co ale sto razy gorzej się czułam

Idę Was czytać

Ara: dziękuję ;)

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kroko to był żart :) bo śmiesznie to zabrzmiało jak napisałaś ze na polu Zuze zostawiasz :) Przypomniały mi się czasy jak był zjazd rodzinny u dziadków i wszyscy szli na pole oczywiście z nami tylko oni robili przy warzywach a my na tym polu obok sami... Jeśli źle zrozumialas Przepraszam :(

Katja w moim regionie wychodząc z domu idziesz "na pole" a nie "na dwór", więc miałam na myśli że śpi "na polu" czyli na zewnątrz. :)
    I nigdzie nie napisałam, że ją tam zostawiam, stąd nie wiedziałam o co chodzi. :)
    Ona śpi w wózku a ja mam pod domem ławeczkę na której sobie siedzę i piję kawkę. ;)

marissith, Lili83, Izoleccc lubią tę wiadomość

‹‹ 1836 1837 1838 1839 1840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ