Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:No wiec witam pierwsze nieśmiałe wpisy po tej stronie mocy :*
bedziemy cie tu trzymac wszystkim co sie da
i nie puscimy !!!!
pytanie z innej beczki , maly moj urodzil sie w lipcu i nawet jesli druga ciaza to chlopiec to kompletnie nie wiem co dokupic jesli chodzi o wyprawke dla grudniowego dzidziusia ?jakies wskazowki ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 21:36
-
Cati,
U mnie było tak samo: lipiec, a potem styczen...ja dokupiłem przede wszystkim body, kombinezon, czapkę. Kaftaniki miałam, troche śpiochów tez i spodni. Chyba body najwiecej, bo Zuza miała na krotki rękaw, a Toska na długi.cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu cudnie Cię tu widzieć
Hej misie
A ja jutro popołudniu idę do dietetyka niech coś radzi bo muszę schudnąć 15kg a nie mogę zmusić się do ćwiczeń, zobaczymy co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 21:57
-
Summi: czytuje wszystko, a co do Bondy to mam kolejną w kolejce, przy czym ją czytam z biblioteki i jestem daleko na liście oczekujących..
Mari: moja zabkowala od 7 miesiąca chyba jak nie później, ale np Frei jak miał dwa miechy miał już dwa zęby.. -
nick nieaktualnyPsotka wszystkiego najlepszego.
Konwi dl was też i wielu przespanych nocy.
Blondik współczuję. Biedna Madzia. Zdrówka.
Aniu witaj. Nigdzie się stąd nie ruszysz
My jutro idziemy na warsztaty z chustowania, co prawda przez asymetrie nie powinnam go nosić ale warsztaty za free a jak się mały naprawi to będę go chciała nosić, to idę
Póki co dopijam Warke radler i idę spać. Młody spi od 21 40 więc pewnie zaraz się będzie budził na karmienie. -
Kroko, nie przejmuj sie, dziewczyny maja racje - urodzaj, wiec niedługo zaciszysz.
Ari, trzymam kciukasy za dietke;)
Zgredko, ja jestem fanem kryminałów, sensacji, etc. , a ze mam słabość do książek, to sporo kupuje, gdybys chciała, moge Ci cos pożyczyć - wyslac poczta albo jak będziesz w Radomiu, podrzucić hurtem? Ostatnio zauroczył mnie donato carissi - "zaklinacz", "hipoteza zła", "trybunał dusz", jak dla mnie bomba, ale msm tez larssona, Lackberg, wzzystko Cobena, becketta (nie tego od Godota;)), Lumleya, Grange'a (tez uwielbiam), Kallentofta, kilkoro innych. A moze Tu mozesz cos polecić, bo ostatnio juz nie wiem co czytać?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Summi: super dzięki
ja się skrecilam w te Grzegorzewska super jest
Summi: a Ty jak często w rmiu bywasz?
Najgorsze, że skrecilam się też w zamawianie ubranek szytych na miarę, ta dzisiejsza przesyłka sza ło wa !
A ja też pije radlera, naszlo mnie po długiej przerwie -
Maniek dawaj suwaczek ciążowy.
beszka hmmm ja tam Makłowiczem nie jestem a naleśniki mi zawsze wychodzą.Z najprostszego przepisu, bez kombinacji.
Konwi Zuzia ugryzła mnie tylko raz w nogę, z nienacka, odskoczyłam i powiedziałam że boli, od tamtej pory tego nie robi.
Najlepszego z okazji rocznicy.
Anastazja kiedy macie Komunię i Chrzciny?
Kotka sto lat.
Zgredka gdzie chodzisz na targ?Na stary czy nowy kleparz?
Ania a na pierwszej stronie tego wątku pisałam Ci, że tutaj na Ciebie poczekamy.
Teraz czekamy jeszcze na pozostałe nasze dziewczynki.
Smoku ja cicha? Nawet nie wiem?
W sumie to mi przykro że się nie udało, ale cóż, cycki do góry, poprawiam koronę na głowie i zapier*alam dalej.
A z Zuzią mam problem, bo mi nocne pobudki z wrzaskiem robi i ciężko ją uspokoić. No nie wiem, zęby, brzuszek, coś innego?
Summi j.w.
Wróżka super wieści z wizyty.
Ari, Summi dzięki.
Summerka lubi tę wiadomość
-
Kroko: ja mieszkam na samym krańcu miasta na południu, prawie w Wieliczce
Jak widać, my już nie śpimy , pobudka koło 5.30, jak trzeba to trzeba..
Wyspie się jak mała pójdzie do żłobka.
Ana: w sumie to dobrze, że tak blisko te dwie uroczystości, będziesz mieć z głowy..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, u nas dzis pobudka o 7:15. Z tym ze usnęła przed 22. Babcia sie nacieszyć nie mogła
Obudziłam sie po 5 bo maz wyjeżdzał na wyjazd firmowy, wraca w piątek.
Dzis szczepienie na ospę, druga dawka, mam nadzieje, ze histeryczka spokojnie to przejdzie. Spytam tez o te wit D. Jak możecie to tez popytajcie lekarzy bo to ciekawy temat. A i zobaczymy co nasi pediatrzy o tym sadza. Dzięki Maniek za pytanie do swojego lekarza
Aniu, witam Ciegratuluje z całego serca, życzę spokojnej i nudnej ciąży! Rośnijcie zdrowo
Nie pamietam co i komu odpisać bo czytałam Was późno wieczorem. Może pózniej wrócę do postow.
Miłego dnia (u mnie juz słonecznie)
Ana, ludziom nigdy nie podpasujesz, najważniejsze ze będziecie Wy.
Katjja, przykro mi ;( ale pamiętaj, ze nie umiera ten, kto żyje w sercach i pamięci żywychtrzymaj sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 07:45
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam Was Aniu i Katjo
cieszę się że Was widzę.
Maniuś!!! Gratuluję :* ale super muszę looknąć na tabelkę i kurcze jakieś miejsce sobie zarezerwować hehehe
U nas po staremu +2 zęby. Całe dnie spędzam na działce. Co mogłam w ogrodzie to zrobiłam. Muszę czekać az mąż obrobi się ze swoim żeby ruszyć dalej.
Pozdrawiam serdecznie i ściskam.
Zgredziu, jak się masz?