Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo Summerka, dzisiejsza matka, w dobie internetów, telewizji i znajomych matek ideałów ( w gębie tylko), to jeden wielki wyrzut sumienia
Wszyscy se radzą, tylko nie Ty
Aaa dupa, ściema
Też pewne sprawy mnie dołowały, to se powiedziałam, durna żeś Nena, rób swoje, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Wróć, jednak mnie dołuje coś, mianowicie to ile rzeczy Wy potraficie zrobić przy maluchachJa tylko jak śpi mogę cokolwiek ruszyć. Tak to krok w krok za Młodym, nie mogę spuścić z oka.
Niewyrobiona żem ze wszystkim. Mało czasu, mało...
Adios guapasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:12
Summerka, beszka, Nieukowa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dzięki Nenaa, tak sobie powtarzam, ze dzieci sa rozne - Zuza to żywe srebro, nie usiedzi pięciu minut...rysuje z nia - maze po kartce, trzy minuty - wszystkie kartki pomazane - nudzi sie...układa klocki - dwie minuty i juz nuudaa...szwagierka ma córkę - układa klocki pol godzinki, ogłada książeczki, etc. Zuza czyta książkę 3 minuty i juz...ale za to moja jest bardziej rezolutna- inne dzieci nie maja szans zabrać jej zabawki, biega, etc, a tamta stoi i sie patrzy, ech
-
Summerka, Diego taki sam jak Zuza
No takie dzieci nam fabryka dała, co zrobićChociaż czasem mnie coś trafia gdy już nie wiem czym go zająć, gdy sam nie wie czego chce.
Blondik, tak, przy chorobie cycuś może być jedynym czego Młode pragnie. Zdrowia. -
Po szczepieniu: histeryczka nie dała sie zważyć, ale wyszło 10 kg czyli bez zmian od 6 tygodni.
Zbadana tylko na szybko, bo tak sie darła ze szok. Przy szczepieniu rownież. Histeria poziom hard.
Co do wit d, lekarka kazała podawać do ukończenia 2 rż, a potem tylko w okresie jesienno-zimowym. Tłumaczyła to w ten sposób ze dzieci smarowane sa wysokimi filtrami i tyle tej witaminy sie nie wchłania. Dla mnie logiczne
Pózniej Was nadrobię, bo musze przygotować wszystko na grilla, póki Ańia śpi, a mama robi ogórki małosolnemniammmmmmmmmmmm
-
Summerka wrote:A co do zabawy w domu tamto jakiś nie umiem wymyślić nic fajnego/kreatywnego ...mam dola i widm, ze ujowa matka ze mnie;(
Życzę poprawy nastroju.
Mi do idealnej wagi zostaje zrzucić z 6 kg, czasem wydaje mi się ze nie do zrobienia.
Aniu tylko nie stresuj się i odpocznij po tym bieganiu. -
Blondik wrote:Ja od 3 miesięcy nie oglądam tv bo mała zaczęła zwracać uwagę. Komórki też nie daje.
Madzia nie chce jeść płacze. ..teraz po nurofenie nieco bardziej ruchliwa, próbuje doraczkowac do psa
La Ra najważniejsze że szczepienie już za wami, do następnego razu, kciukam aby kolejne szczepienie było lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:47
-
Dziekuje za zyczenia
Domi dostal miejsce w zlobku! Juhuuuu! Ale dopeiro od 1go sierpnia bedzie przyzwyczajanie dwumiesieczne.
My nie mamy tv wiec maly nie oglada, nie pozwalam mu tez patrzyc w lapka i staram sie przy nim tego nie robic, komorke dostaje tylko wylaczona do reki, jesli w ogole.
A jak ktos ma wyrzuty sumienia to chyba ta ksiazka bedzie dobra:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/216296/praca-na-cale-zycie-o-poczatkach-macierzynstwa
ja ja wlansie mam zamiar dzisiaj kupic razem z Mundra: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/212836/mundra
Ja lubie przede wszystkim fantasy i jakiekolwiek ksiazki z innych epok. Generalnei szkoda mi czasu na beletrystyke i raczej czytam na przyklad reportaze. Wlasnie kupilam Duchy mojego ukochanego T.Tiziani i ksiazke o Japonii Joanny Bator (a na urodziny dostalam jej ksiazke Ciemno, prawie noc.)
Katja wspolczuje. Moi rodzice sa schorowani i nie najmlodsi (69 i 79) wiec boje sie bardzo o nich.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ypsotko, bylam z H na kontroli i szczepieniu, ktorego nie bylo. Powiedzialam lek.,ze H budzi sie o 4-5 i sie drze, ze chce jesc. Doradzila mi, ze mam ja nauczyc ze to ja decyduje kiedy wstajemy i nie wstawac itp. My w sumie tak robimy, tzn.jak ja spie z H to daje cyca (i chyba, z tego co rozumiem, mam jej nie dawac). Maz bierze ja do lozka i glaszcze by dalej spala. Generlanie pow.mE H chce rzadzic a my mamy ja nauczyc, ze to nie jej rola a nasz...o taka mam zdeterminowana kobietke, ze obcy kudzi widza ten charakterek
-
heh, beszko.. ja przyznam ze teraz tak robię.. nie karmię Patryka już rano piersią (karmiłam między 4 a 5), teraz jak się budzi o tej godzinie to zabieram go do łóżka, ale przytulam i on usypia z nami dalej..nie jest to też idealne rozwiązanie, wolałabym aby spał sam do tej 6 ale nie będę wybrzydzać.. wogóle to jednak sie odstawiamy na maxa..wczoraj jadł raz pierś, dziś jeszcze wcale..nie było kiedy dać..no ale muszę, bo piersi już jednak pełne.. Tyle ze on dopiero zjadł zupę (całą miseczkę), od razu z mojego talerza ryż curry z kurczakiem (ostre było, no nie chciałam mu dawać, próbowałam bez sosu mu dać, ale pokazywał palcem..mam nadzieję,że mu nie zaszkodzi)- sporo zjadł..no jakby pół mojej porcji ;/, to nie dam mu teraz cyca..
Beszko jest szansa na ten plan urodzin Waszego syna?
Blondik, to jak najbardziej normalne, że Madzia pragnie tylko cyca.. po 1. łatwiej jej jeść, po 2. potrzebuje bliskości.. Patryk często przy infekcji jest tylko na cycu przez 3-4 dni..i żyje
Katja, jak beta?
ja mam mnóstwo e-booków książek z seksem w roli głównej, wyślijcie mi adresy 2-mail to coś Wam tam wyśle:) -
Summerka wrote:Cati,
U mnie było tak samo: lipiec, a potem styczen...ja dokupiłem przede wszystkim body, kombinezon, czapkę. Kaftaniki miałam, troche śpiochów tez i spodni. Chyba body najwiecej, bo Zuza miała na krotki rękaw, a Toska na długi.
Katja no juz 12 tydz. zaczełama 16.06 ide na prenatalne tak wiec trzymac kciuki za to !!
Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny za wsparcie! Moja mam miała tylko 48 lat, najgorsze to ze stało to się na moich oczach, ba na moich rękach.... dlatego ciągle to mam przed oczami...
A więc beta z 06.06 wynosiła 244,5 a dziś 590,9przyrost o 141,8 %
mam nadzieję że dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:27
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Po dwóch kp można jeszcze mieć cycki w górę? Juhu. Jest nadzieja heh
My właśnie po młodej kapuście ziemniakach i jaju sadzonym, mała senna, zaraz się butle zrobi. Dobrze by było, żeby przysnela bo za 1,5h jedziemy na sesję zdjęciową rodzinną
Katja: mój brat zmarł w wieku 31 lat więc zaraz go przeżyje, nie masz reguły
Konwi zaraz wyśle mejla a jak nie to zaproszenie do przyjaciół