Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja bardzo mi przykro, smierć to zawsze trauma dla bliskich.
Ja nie daje tel tableta nie oglądam z Jagoda tv nie daje słodyczy i ogólnie jestem pewnie wkur***a matka dla swojego dziecka bo ma duzo zakazów ale taka jestem inna nie bede. Mam znajomych ( u których byłam w de) którzy tak wychowali dwie córki ktore teraz maja po 14 i 12 lat i powiem wam ze miło było popatrzeć na efekty tej ciężkiej pracy, nie bede sie rozpisywać poprostu chciałabym wychować tak swoje dzieci... Czy mi sie to uda to sie zobaczy za 10 lub wiecej lat. Nie można tez popadać w paranoje skoro dajecie te wszystkie rzeczy zeby chwile odsapnąć to wiadomo ze tego potrzebujecie i tyle, dla mnie nie ma tematu i uważam ze nie wolno krytykować innych matek, każdy ma prawo decydować sam jsk chce mieć wychowane dziecko i juz.
Ania super ze sie tutaj pojawiłas, początek przyszłego roku bedzie bardzo emocjonujący ... Zeby nie powiedzieć obfitujący w hormony
Jagoda ma cholerny katar, wyciąganie gili to jakiś koszmar w dodatku zaczyna gorączkowaćprzed godz miała 36,9
co podajecie maluchom i od jakiej wysokości temp ?
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
No wlasnie, Manku najśmieszniejsze, ze moja dostaje komórkę nie po to, żebym mogła odsapnąć, tylko, żebym mogła nakarmić Toske (inaczej wdrapuje sie na mnie i ciągnie za reje) albo, żebym mogła zrobic jej jeść, pranie, etc.;( ech, dlatego lubie jeździć do rodzicow, bo tam zawsze ktoś ja na dwie weźmie, zabawi, etc., a ja zajmuje sie tylko Toska...
Katjaa, bardzi Ci współczuje...;( -
hej misie- tulam wszystkie potrzebujące tulania i resztę też :*
Katja - piekny przyrost- boski wręcz
u pani dietetyk było tak:
- po pierwsze do zrzucenia mam 15 kg (15 kg mniej to ja ważyłam ostatnio w 8 klasie podstawówki)
- po drugie o dziwo jak na moją masę ciała mam zadziwiająco mało (ale i tak za dużo) tanki tłuszczowej - co świadczy o odkładaniu się dużej ilości wody
- po trzecie uwaga bo to ciekawe- jem za mało, za rzadko i za duże porcje, niby jem mało ale w taki sposób że mój organizm jak zaczynam jeść myśli: o kuźwa żarcie- dobra magazynujemy bo nie wiadomo kiedy krowa znów coś zje i tym sposobem tyję
- do piątku pani wyśle mi jadłospis i mam kontrolę za dwa tygodnie, plan jest taki żeby zrzucić 1 kg tygodniowo , będę mogła jeść wszystko ale inaczej i w innych ilościach, ale też będę miała jeden dzień w tygodniu kiedy będę mogła iść np do knajpy na pizzę... ma też uwzględnić to że jestem uzależniona od owoców
nie mogę się doczekać kiedy dostanę już konkret
no i zakochałam się w pani jak mi powiedziała tekst: bardzo mnie cieszy to że pani nie chce ćwiczyć
dodała potem: bo wiem na czym stoję i że mam działać samą dietą i że mi pani nie zaburzy ćwiczeniami wypracowanego metabolizmuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 20:16
marissith, WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:5 minut po podaniu antybiotyku mocno zwymiotowala. Podalybyscie go jeszcze raz? Strasznie płacze. Znowu 38.4 gorąca jak piecyk trzyma się za głowę i placze "a be a be". Serce mi pęka
co do antybiotyku to nie wiem- ja bym chyba podała, ale nie wiem
dowiadywałam się- możesz podać jeszcze raz ten antybiotyk
Blondik - i jak Madzia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 21:38
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ari: widze masz typowy blad jedzenia rzadko, moja mama je jeden posilek i nie moze nic zrzucic, od lat jej ylumacze, ze jej organizm nie jest zaprogramowany przez to na spalanie a na odkladanie, przerwa 3-6h w nocy max 12h..
My wracamy z sesji, pogryzieni, mala miala mine jak z horroru, rzadko sie usmiechala..ale jakos dalo -
Maniek ja podaję gdy mały ma pow 38.
Sumeerko a nie ma możliwości aby w tym czasie zająć Zuzię inaczej, pranie zrobić razem z nią.. Ja robię z Patrykiem.. Ja wszystko wyspie na podłogę, wybieram co do pralki, daje mu miskę, on sobie wkłada do miski, ja szykuje pralkę. Sprzątam po nim, włączam i wychodzimy.. A na czas kamienia np. Zadanie zapodacBlondik lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Katja współczuje strasznienie wyobrażam sobie...moja mama pod 60 ale nawet nie chce o tym myślec. Tulam kochana!
Summi przestań sie biczować! Masz dwójkę małych dzieci i robisz co mozesz i dla nich jestes najlepsza! Co prawda ja nie oglądam w ogole tv sporadycznie wiadomosci a tel Zośka oczywiscie chce ale za cholere nie daje wtedy to ma nerwy
Konwi gratuluje skutecznego odstawianiaa ja tez chce te książki o rżnięciu
!!!!
Blondik zdrówka dla Madzi współczujemoze sprobuj z ta kąpielą!
Ari fajna ta dietetyczka! Bez ćwiczeń tez juz ja lubięi powodzenia
Kroko tulam ale nadal wierze w Wasi zaciskam kciuki!
Zgredka pakuj sie
Lara oczywiscie tez gratki spadku wagizes sie zaparła i mam nadzieje ze Ania po szczepieniu ok
Mańki zdrówka dla Jagodki !
U nas ok cały dzień na dworze tyle ze w cieniu bo takie to słońce dzis ostre było. Kilka lamp wybrałam a kuchnia przyjedzie w sobotęza to Zośki pokój jest kompletny
Spokojnej nocki! Zośka spi a ja winko sączę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
eh doła mam jak krater:(
zawiozłam mame do gin bo mówiła że boli ją podbrzusze i plami a jest po menopauzie...okazało się że ma gigantycznego mięśniaka którego trzeba szybko zoperować,dostała skierowanie do szpitala i jutro mąż ją zawiezie:( słowa gin były takie : jak Pani to zbagatelizuje to za rok o tej porze już się nie spotkamy! nie mam siły prosiłam tyle razy żeby poszła bo już od dawna mówiła, zła jestem na nią jak osa....jak tak można lekceważyć sygnały które wysyła organizm..ryczeć mi się chce i tyle....nawet nie powiedziałam jeszcze o ciąży nikomu z rodziny, euforia mnie opuściła dziś, chciałam poczekać do urodzin jagody żeby wszystkim powiedzieć ale teraz to już mi wszystko jedno, poczekam na lepsze samopoczucie...
wybaczcie że tak smęce.
Blondik zdrowia dla Madzi, Jagoda też mi dziś gorączkuje ale nic nie podałam jeszcze bo było 38.50 ale pół godz póżniej spadło do 37,50, dalam cyca i teraz śpi...a na dworze burza.Maniek
-
Manku, jak ja Cie rozumiem - moja miała isc na operacje 6 lat temu! Imie poszła...olew totalnie swój stan zdrowia, a ciagle ma jakieś problemy kobiece, tata tez...ech, nie mam siły juz tłumaczyć, prosić, grozić...jest dorosła;( moi rodzice maja 49 i 52 lata, wiec tym bardziej powinnidbac, bo sa jeszcze młodzi;( Manku, dobrze, ze mama poszła ima szybki zabieg, kciukam
Konwi, niestety, Zuza nie usiedzi 3 minut w miejscu, zeby ja czyms innym zając -szok. No nic, robię co moge (a niani nie chce), od jutra spróbuje ograniczyć tel...(dziś ni niezłe poszło - bawiłyśmy sie w kulkach, potem soryerrm, książeczki jej nie zainteresowały, ale spróbuje;)) ja tanie oglądam (czasem chwile ddtvn, ale mauz tak).
Smoku, dziękuje;) Beszko, Tobie tez;) i w ogole wszystkim - czasem potrzebuje sie nad sobą poznecac;( ale juz nieważne
Ari, fajnie, ze jesteś zadowolona. Ja ostatnio nic nie spadam z wagi, ale jem 1 raz dziennie i chyba wlasnie za rzadko...
Blondik, ja chyba bałabym sie dać...ale z drugiej strony, skoro nie miał szans sie wchłonąć...
Ja w kwestii gorączek nie pomogę- Zuza na szczescie najwyższa tempke miała 37. Przy ząbkowaniu zero marudzenia, zero gorączki, wszystko super. Tym samym, przy zwykłym Katarze popadam w panikę, ale odpukać ma dwa lata i nigdy nie było konieczności antybiotyku, choć wiem, ze prędzej czy pózniej nas to nie ominie... -
A ja chcem!! Mam braki to chcem i juz!! Konwi błagam
Mańku mam nadzieje ze mam jednak weźmie sie za siebie! Ale moja to samo chodzi i marudzi a jak ma isc do lekarza to wielki problem robi!
Summi do usług :*
Teraz juz serio ode spac paaaa -
Moja zasnęła jakieś 20 mn temu, a że chłop zasnął po 22 to jeszcze z psem poszlam, jak wrocilam to stwierdzilam, że nie jestem zmęczona i że dwie buły do roboty mu zrobię, tak to mialabym wyrzut sumienia
No i teraz sama idę się zmusić spać.. ;( -
Dobry, Młody też się dziś nie popisał ilością godzin snu. Może w dzień nadrobi.
Teraz wyżywa się na moich cycach.
Popołudniu idzie do babci, matka musi się spokojnie spakować, ogarnąć co nieco.
No to co? No to dobrego dnia życzę.
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Ja się dziś obudziłam z jednym cycem pełnym i kurde nie pamiętam czy dwa razy ciągnął z drugiej czy przespal jedno karmienie
Manku jak Jagoda?
Zgredziu taka sesja super sprawa. My będziemy świąteczna robili.
Summi ja takie kryzysy mam średnio raz w tygodniu i podejrzewam, że będzie tylko gorzej.
Blondik jak Madzia?
Współczuję wszystkim niewyspanym.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej leżę i czekam az jagoda sie obudzi bo spi w naszym łożku od 4 nad ranem. Noc średnia. Gorączka chyba minęła, jak wstanie to sprawdzę.
Oglądałam wózki podwójne ale narazie nie zobaczyłam nic fajnego. Summi jaki Ty masz wózek dla swoich dam?
Blondik jak Madzia?
Zgredko Ty ranny ptaszku,
Ustawiłam szwaczek i wyszło ze jestem juz w 6 tcw środę mam gin to zobaczymy co i jak .
Maniek