Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi, szalona kobieto!! Ja juz chciałam przestać byc w ciazy...sto lat, najlepszego, zdrowia i pociechy z mauza i synów!!!
Katjaa, kobieto, a nie bałaś sie, ze ten szczaw jest, np. obszczany przez psy, etc...fuujjj, nie mówiąc o zagrożeniach;)) co do jabłek - niedojrzałe jadłam pasjami w dzieciństwie, w tajemnicy przed rodzicami.
Manku, widzę, ze Twoja mama jak moja...czasem czuje sie, jakbym miała troje lub czworo (ojciec taki sam) dzieci. Konwi dobrze gada, nie ma wyjścia - musisz podstawić ja pod ściana...
Zgredko, ciekawe jaki duży;)
Dziś dzien prawie bez tel...skutkiem czego: zjedzona ciastoline, moja biżuteria przegrzebania, a ja pomalowana mazakami...dom jak po wybuchu bomby, pranie kisnie w pralce, ale jestem zadowolona;)
Lara, więcej takich historii o kupie plisss...uśmiałam sie jak norka;) co do witaminy D, to troche nie kumam, dwuletnie dzieci przecież tez smaruje sie wysokim filtrem (ja 50+), wiec jaka jest różnica?
Edit: Manku, ja mam Hartana zx 2, ale pojedynczego tez mam Hartana, wiec nie jestem obiektywna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 14:44
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Konwi wszystkiego naj
sorki dziewczynki ze nie pisze ale mam dużo pracy
zostawiam póki co info
moze w weekend siade na dłużej
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)Smoczyca1, konwalianka, justta, Blondik, LaRa, Summerka, marissith, Krokodylica, Nieukowa, Izoleccc, Arienna lubią tę wiadomość
-
Gorączka minęła, wypstrzylam kropkę 7 zęba. Czyżby to gorączka przez zabkowanie a nie zapalenie gardła? Zaraz jadę do lidla zobaczyć te ciuszki dziecięce. Zostawię mojego z małą maruda i guzik mnie obchodzi że jest zmęczony po pracy
-
A nie trzydniówka???Blondik? U nas Adam miał wysoką gorączke powtarzającą się ciagle a na drugi dzień u lekarki czerwone mocno gardło.Lekarka dała antybiotyk ,bo bała się,że infekcja a na 3 dzień wysypka xd hehe i okazało sie trzydniówką gardło zelżało wysypka wyszła gorączka znikła antybiotyk od razu odstawiliśmy
-
U nas gorączka raz jest mniejsza lub większa
wymioty brak apetytu i zadkie b brzydko pachnące kupy - chyba zeby z tego co obserwowałam u Waszych dzieci?
Z mama juz pogadałam! Powiedziała mi ze ona juz swoje przeżyła , szlag mnie trafił i zapytałam czy na pewno, czy nie chce zobaczyć jak wnuczki dorastają? U sie rozpłakała - taki efekt ale powiedziałam ze trzeba o siebie dbać ze wychowała nas i teraz jest czas dla niej a nie rzuca wszystko i do nas jedzie, nie moze tak być i zobaczymy, zaraz z mężem jedzie do szpitala umówić termin tego zabiegu. Widzę ze zestresowana jak cholera.
Znowu leżę i czekam az sie miska obudzi bo spi na moim łożku, ehManiek
-
Manku i dobrze, terapia wstrząsowa...
Mój organizm chyba wreszcie powiedział basta - bolą mnie wszystkie kości, drapie w gardle i mam gorączkę 38 C, ale chyba z taka tempka karmic moge? Bylebym tylko bąbli nie zaraziła. Wzięłam paracetamol, rutinodcotbin, wapno i ide spać... -
Boszzz, czy Wasze dzieci tez maja sezony na niejedzenie? moj ostatnio tak wybredny sie zrobil, ze szok! az sie boje, ze za malo je. dzis na obiad kilka lyzek tylko zjadl, mimo, ze przerwa od ostatniego posilku to prawie 5h! no sama juz nie wiem. ale wczoraj np. zrobilam racuchy i wolal racuchy od kaszy gryczanej
mam nadzieje, ze to chwilowe, bo karmic go slodkosciami nie zamierzam
-
Moja dzisiaj ciągle by tylko suchy chleb jadła. No i cyc.eh. jednak znowu gorączka. Biedactwo. Nawet kąpać się nie chciała. Kupka nieszczęścia.
Kupiłam fajne body dla Madzi w lidlu. Na ramiączkach z takiego dziurkowanego materiału. Śliczne -
Dziękuję dziewczyny za życzenia. Żeby było śmiesznie moj mąż też dziś ma..
Patryk leży w łóżeczku, ale trzeba siedzieć obok
Blondik, to naprawde trudne dla rodzica..
Wrozko, Patryk też tak miał.. Teraz też nie lepiej.. Zupy zjadł 4 łyżki, dużo więcej ryżu z kurczakiem i cury. Na kolacje trochę kaszki, ostatnio nie lubi dziecięcych posiłków.. Poprawił kanapka od męża..
Edit : nie chce spać, nie może usnac i zaczął c wstawać.. Buu -
Hej hej
Konwi, sto lat!
no nie mialam z mezem dokladnie kiedy pogadac, bo sie malo co widzimy ostatnioale u nas imorezy sa zawsze na sali gimnastycznej i ze sorzetu korzystamy, liny, drabink, kola rozne pilki itp.
Z innych zabaw,mto np.przywiozac nakezy balonik do nogi dziecia i dzieciaki biegaja i depcza w te baloniki, aby pekly. Ten ktory najdluzej biega z balonem wygrywa.
Muzyka (rozne piosenki) i dzieci tancza. Jak sie muze zatrzyma to musza stanac w bezruchu. Z krzeselkami podobne zabawy jak na weselach. Rozne z naszego dziecinstwa...gaski
Generlanie dzieci tutaj nie sa az tak wymagajacenajwaznjesze aby ciacho bylo i slodycze na odchodne
Tez chce ebook? Zaraz podam email
Mloda damo,a moze zamiast mleka takiego normlanego sprobuj tego dla alergikow?
Mnku, wspolczuje. Moja mama taka sama. 4 lata tem usuneli jej macice i w trakcie operacji okazalo sie, ze miala tez guza na jelicie cienkimteraz ma guay na piersi (nei chce usunac i nie chce zrobic bad.genetycznych) oraz guza tarczycy. Do tego mase innych schorzen a mloda jeszcze jest...
Co do Jagody, to jak piszesz, ze wymiotuje, ma rzadkie kupy i brak apetytu to moze jlitowka?
H tez kiepsko je, ale ona tak zawsze...
U nas chyab cala wyspa rzyga, k...a znowu.
Bylam na imorezie w szkole i co 2 matka zalila sie an rzygajace dzieci w szkole, w przedszkolach itp. My za tydzien wyjezdzamy. Trafi mnei jak cos zlapiemy, a i jechac bede w nerwach czy w trakcie trasy zadne rzygac czy druga str., nie bedzie. Ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:32