Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sumerko, ja nie lubię Chodakowskiej, Lewandowskiej nie znam.. chodzę na siłownię, więc plan treningowy mam i znam..czasem sobie zmieniam w zalezności czy chcę tabatę czy siłówkę.. Ćwiczę zazwyczaj rano, jeśli w domu, bo później mi się nie chce.. przy dzieciach..ba dzieci są dla mnie nawet pomocą.. przysiady z Tymkiem na plecach, a gdy go nie ma z patrykiem, choć on mniej waży - niestety.. gdy robię 6 weidera to Patryk zazwyczaj siedzi mi na brzuchu lub nogach, więc mam dodatkowe obciązenie.. w żadnym razie mi nie przeszkadzają.. na fb jest taka dziewczyna FIt Mam, polecam..wrzuca filmiki z cwiczeniami z dziećmi, ma też dwójkę rok po roku..
Kotko, ja badałam Tymkowi.. owsiki mają cykl, że między 2 a 4 wychodzą przez odbyt by złóżyć jajka.. wtedy można je dostrzeć, jak? 3 razy co 2 dni przyklejasz taśmę klejącą (przezroczystą, w miarę szeroką), nad ranem odklejasz.. przyklejasz na to kolejną czystą i zanosisz do badania. Biny w kale też może wyjść, ale bardzo rzadko, ewentualnie, gdy owsica jest już mocno nasilona..
czy Domi ma jakieś zmiany na skórze? Kaszle lub coś w tym stylu? Tymek miał uporczywy kaszel w nocy, jedną z przyczyn są wlasnie pasozyty i min. owsiki, w każdym razie u niego nie wyszły.. ale i tak odrobaczaliśmy się wszyscy
jem 2 śniadanie, dopiero dotarłam..byłam w centrum ogrodniczym..zakupiłam tyle pięknych kwiatków... i 60zł poszło..(
-
Dzien dobry my tez chcemy kupic fotelik i juz mam mentlik niby isofix fajnie ale jak w aucie nie ma nie zapne (w innym niż nasze) hmm pasy w naszym hmm sredniej jakości wiec ten z napinaczem pasów byłby uniwersalny i mam dylemat
nad morze chyba pojedzie jeszcze w tym małym bo i waga i wzrostem jeszcze jest ok
postanowiłam ze codziennie chociaż z wami sie przywitam ale czytac i pisac tez chce :0 zobaczymy jak mi pójdzie
ja juz pomału czuje zapach urlopu i wyjazdu musze zacząć apteczne rzeczy kupować ciuchy przejrzec
Młoda damo a np mleko z manna albo kleikiem na noc?? -
konwalianka wrote:Sumerko, ja nie lubię Chodakowskiej, Lewandowskiej nie znam.. chodzę na siłownię, więc plan treningowy mam i znam..czasem sobie zmieniam w zalezności czy chcę tabatę czy siłówkę.. Ćwiczę zazwyczaj rano, jeśli w domu, bo później mi się nie chce.. przy dzieciach..ba dzieci są dla mnie nawet pomocą.. przysiady z Tymkiem na plecach, a gdy go nie ma z patrykiem, choć on mniej waży - niestety.. gdy robię 6 weidera to Patryk zazwyczaj siedzi mi na brzuchu lub nogach, więc mam dodatkowe obciązenie.. w żadnym razie mi nie przeszkadzają.. na fb jest taka dziewczyna FIt Mam, polecam..wrzuca filmiki z cwiczeniami z dziećmi, ma też dwójkę rok po roku..
Kotko, ja badałam Tymkowi.. owsiki mają cykl, że między 2 a 4 wychodzą przez odbyt by złóżyć jajka.. wtedy można je dostrzeć, jak? 3 razy co 2 dni przyklejasz taśmę klejącą (przezroczystą, w miarę szeroką), nad ranem odklejasz.. przyklejasz na to kolejną czystą i zanosisz do badania. Biny w kale też może wyjść, ale bardzo rzadko, ewentualnie, gdy owsica jest już mocno nasilona..
czy Domi ma jakieś zmiany na skórze? Kaszle lub coś w tym stylu? Tymek miał uporczywy kaszel w nocy, jedną z przyczyn są wlasnie pasozyty i min. owsiki, w każdym razie u niego nie wyszły.. ale i tak odrobaczaliśmy się wszyscy
jem 2 śniadanie, dopiero dotarłam..byłam w centrum ogrodniczym..zakupiłam tyle pięknych kwiatków... i 60zł poszło..(
A ta tasme to sie w aptece kupuje? Widac cos na niej wtedy?
D nie kaszle no ale spi czasem niespokojnie no i 4-5 wstaje - moze go swiedzi wlasnie? A nei drapie sie po pupuie bo nei ma jak. -
nick nieaktualnyHej,
Ja się witam z łóżka. Nie wiem co mnie bierze ale coś na pewno. Brzuch boli, żołądek, głowa. Siły nie mam się podnieść. Oby to było zatrucie a nie wirus. Młody póki co chyba ok choć bardzo niespokojny. A jeszcze mamy dzisiaj neurologa a jutro wesele. Ehhhh perfect timing
Dobrze, że moj K może pracować z domu on nas dzisiaj obsługuje.
Młoda spróbuj z tą alergia bo to co opisujesz u Tomka/ w sumie to u mnie skończyło się eliminacja nabiału i jest o niebo lepiej. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Mari,
Izo zdrowia
dziewczynki ksiażki poleciałyCzekam na info zwrotne jak wrażenia
edit.. zdążyłam wsadzić 4 kwiatki a nikt nic nie napisał..buu..
deszcz zaczął padać a ja mam do wsadzenia jeszcze 6 kwiatków i 2 zioła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 11:19
-
Dzień dobry!!! Na wstępie Konwi dziękuje za książki
po pierwszym zdaniu juz mi sie podoba
Przerazilyscie mnie z tymi owsikami no wiem ze sie zdarza ale ja w ogole o tym bie pomyslałam a mozna sie tak profilaktycznie odrobaczywiona jak to Konwi ujęłaś ?
Młoda Zośka tez jakiś czas miała szorstkie policzki ale zeszło samo mleka krowiego nie Piła jeszcze ale jogurt naturalny czy danio kosztowała. Mam nadzieje ze znajdziesz przyczynę Ty i kotka!
Iza zdrówka Summi Tobie tez i wszystkim potrzebującym. Mnie juz łeb boli od tego wiatru bo wieje niemiłosiernie!
Kroko my mamy mc 2waypearl z isofixem jesteśmy z Zośka zadowolone
Byliśmy na targu po warzywka bo moije jeszcze liche i ciuchów lali nakupiłam stary mnie zabijeno i nie zdążyłam zrobic obiadu
wiec dostanie dzis gotowca a zupkę machnę po drzemce trudno
Zgredka zdrowia dla Łucji!!!
Konwi brak slow! Ty to jestes mega! Podziwiamkonwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoku, niby profilaktycznie nie powinno się, ale ja raz do roku to robię.. Lekarz bez problemu przepisuje pyrantelium (czy jak to sie nazywa), mozna tez ziołami, ale nie wiem czy tak małe bąki, jak nasze tez mozna..
Patryk spi od 9.30.. dzis chyba tylko jedna drzemka bedzie.. -
Hej, Kotka dzieki za info o rynku ale nie pójdziemy przez ten dziwny stan Jagody. To chyba nie jelitówka bo katar tez jest, gorączka zeszła ale sa b rzadkie kupy była w nocy i rano, apetyt tez sobie gdzieś poszedł ehhh nienawidzę chorób.
Mama od rana w szpitalu biedna stresowała sie okrutnie. Teraz nie odbiera to chyba zabieg trwa... Boszze tyle stresów to dla mnie za duzo. Miałam jej wczoraj powiedzieć o drugasie ale jakos tak mi chęci opadły, poczekam jeszcze.
Zgredko ja tez często patrzę jak mała sie sama bawi i nie przeszkadzam jej.
Eh czeka mnie stresujący weekend bo męża nie bedziepomaga bratu przeprowadzić sie do de, nie lubie gdy po nocach jeździ autem bo mam zaraz czarne mysli:( zwariować można.
... Kwaśnego mi sie chce i mięsa , wiec zrobiłam niemiecka wurstsalat ... Niby na wieczór ale ślinka mi juz cieknie... Cholera a chciałam jeszcze chleb upiec zeby była pyszna kolacja dla mamy .. I jsk tu wytrzymać do wieczora?Maniek
-
A ja wpier#$$am slodkie na potege, inaczeh sie o tym napisac nie da dla zobrazowania. Zjadlam juz loda i popchnrlam ochydna oponka z biedry, na obiad zjem pierogi z truskawkami, a mala dostanie znowu poledwiczke z kasza i kalafiorem..
Bylam w dwoch bibliotekach, mala spi od 11, ja siedze na lawce i czytam, ale chxe mi sie siku i znowu mysle o czeresniach
Konwi: czeresnie u mnie po 18za kg ale ja kupuje garstke, tak zeby podjesc a sie nie zepsuly -
Izo zdrowia , mój maz tez jakiś katar załapał nie wiem skad
Ja znowu kwadratowa bo bolą mnie te cholerne plecy.
Damo zdrowka dla Adasia.
Beszko co u Was? Fajne te zabawy dla dzieci macie. Muszę chyba sobie zapisać i jak przyjdzie czas na urodzinowe szaleństwa to bedzie jak znalazł
Wróżko jak Ty sie czujesz? Widać juz brzuszek? Dziewczynki pokażcie brzuszkiNieukowa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Wróciłam z fitu, dziecko spało, a babcia zrobiła rozpizdziel w łazience bo stwierdziła ze brudas jestem i posprżatala. Miło uslysżec, ze jest sie brudasem..nie powiem
Ania dostała na obiad słoiczek, zjadła prawie cały
No i dzis przyszedł zamówiony prźez babcie rowerekmyślałam ze dam rade złożyć ale wszystko w częściach wiec poczekamy na tatę.
Zaraz idziemy na spaćer, potem na urodzinki.
Manku, trzymam kciuki za mamę! Dzis juz bedzie w domu? Szybciutkooby było wszystko ok.
Pokaźujcie brzuszki, pokazujcie -
Spam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 07:51
Nenaaa, konwalianka, Smoczyca1, MANIEK, Blondik, Izoleccc, Nieukowa, Katjaa, LaRa, Krokodylica, Lili83, Arienna lubią tę wiadomość