Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Manku: ważne, żeby zabieg został wykonany (udany)
Moja spała do po 14, ponad 3h, potem dostała znowu polędwiczkę, kaszę i kalafiora, adła ze smakiem
a ja teraz się ukrywałam z jedzeniem pierogów, oczywiście na część zdążyła i przychodzi do mnie wyrzuca smoczek i "aammm"
teraz chyba należy się wybrać na drugi spacer, żeby zaznała trochę powietrza..
w między czasie jak spała zdążyłam trochę modułów z kolejnego kursu zrobić..
znacie jakieś fajne portale dla przyszłych mam, które przysyłają jakieś próbki czy cośNieukowa lubi tę wiadomość
-
Co tu taka cisza psia krew
dziecko mi się zepsuło zawsze po kąpieli tata dawał butlę smoka i usypiało, a teraz od 3 dni wije się pręży i nie ma szans
uśpiłam ją teram kładąc do łóżka swojego śpiewając alfabet, wlazł kotek na płotek, była sobie żabka mała i barkę.. takie rzeczy przyszły mi tylko do głowy..mruczeć nie mogłam bo od alergii mam nos zapchany..
czemu ah czemu
ale i tak wcześnie zasnęła, jeszcze siedzę przy niej z laptopem, żeby lepiej się sen utrwalił i wtedy ją przeniosę -
A ja głodna .., kolacja stoi na stole i czekam az maz uśpi jagodę ... Tymczasem oglądam mecz
nie jestem fanka ale euro lubie popatrzeć.
Zgredko Ty z tym śpiewaniem i tak jesteś lepsza niż ja bo ja wcale nie śpiewammam szczeniaczka na dobranoc i zapuszczam melodyjkę ale nigdy nie śpiewam.
Maniek
-
Siema
Blondik duuuuzo zdrówka dla Madzi! Bidulka❤️
Młoda śliczny brzuszek!!!!
Manku trzymam kciuki za Was żebyście przeżyły weekend i zeby łatwo i szybko poszło z mamy zabiegiem!
Gadalyscie tyle o tych owsikach i teraz Zośka zasypia ale kula sie po całym łożku...wiecie co myśleale ona od dłuższego czasu akcie akrobacje robi jak zasypia
moze tez sprawdzę z ta taśma
Zgredka a jedz! Póki mozesz
No mamy pierwszy transport mebli bo o wlasciwie kuchnia szafa na korytarz i Polki o garderoby ale jestem podjarana
Spokojnej nocki zycze
Aaaa Konwi zagrałam juz książki i czekają na kindlu mam plan zajrzeć jak młoda usniedzieki dzieki
Ja tam do euro nic nie mam nie oglądam ale moj siedzi w salonie żłopie piwo i przegryza chipsy orzeszkami
A ja śpiewam aaaaaa kotki dwa wiem nudna jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:13
-
Kuźwa ale jestem zła! aż mną telepie..Patryk ciągle sie budzi..a mój sobie poszedł na grilla, bo po męsku oglądają mecz.. dodam,ze jutro wyjeżdzan aweekend na wyjazd integracyjny..zabije go.. muszę wymyśleć jakąś perfidną zemstę
-
Kroko, a czemu już potrzebujesz takiego do 36kg? Przyznam, że Tymek przesiadł się na taki dopiero teraz..a ma 5 lat.. zresztą tamten jednak się odchyla do spania, a te 36kg to już słabo.. tylko tyle ile odchylisz fotel..
beszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta, ech te chłopy - teraz wszyscy maja wymówkę, bo euro, choć mój nie ogłada...ake zaraz idzie pobiegać...wczoraj trening, wiec ja z mała, mimo ze gorączkę miałam...
My mamy romera king II light system. Teraz tez kupie romera, ale na isofix. Mamy tez maxi cosi tobi -
Ja oglądam ojro
lubię piłkę
Anna padła o 22. Ja sobie skubie sloniol i pije zimnego Desperadosa, tata w drugim pokoju tez ogłada szpil i składa rowerekmam nadzieje ze Ani podpasuje
Młoda, śliczny brzuszek
A reszta dziewczyn??? He? Zgredzia, poka, pokabo Ty na wylocie
Aniu! Gdzie jesteś? Opowiadaj co u Was! Jak M? Powiedzieliście komuś o fasoli???? -
hi!
Kotka,Konwi wszystkiego co najlepsze!!!
Aniu gratuluje!!!
Manku duzo zdrowka dla mamy oby wszystko dobrze poszlo!
mam ochote zabic mojego:(wiem ze duzo stresu ma ostatnio praca i budowa ale mi tez lekko nie jest samej:/nie wiem dlaczego ale mam problemy z usypianiem Leo ratuja mnie spacery a moj przyjdzie 5 min i Leo spi nosz brak slow:(ogolnie mam jakiegos dola:(kregoslup dalej boli bylamna masazu i rehabilitantka twierdzi ze to od rozciagajacych sie wiazadel pomasowala i po tym bylo jeszcze gorzej:(ostrzegala ze tak bedzie bol masakrycznypromieniuje na zebra i nogi:(konwalianka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyMłoda śliczny brzusio
Współczuję wam problemów z mężami. Mój też czasem wk....a ale ogólnie jest nie najgorszy.
My dzisiaj u neurologa byliśmy. Większość problemów Tomka wynika ze skrócenia mięśnia w szyi jeszcze z okresu prenatalnego. Gybyśmy zaczeli rehabilitację od razu po porodzie to pewnie byłoby już po problemie a tak dobiliśmy go nieprawidłowym noszeniem i podnoszeniem i przed nami kilka miesięcy rehabilitacji. Mam iść do rodzinnego po skierowanie na NFZ a póki co zaczynamy w ramach Medicover.
Ehhh w wszyscy nam mówili dajcie dziecku spokój- co go po lekarzach będziecie ciągać bo głowę w prawo trzyma ;/
-
Laro: foty z tego tygodnia z tej sesji w krzakach..
Zrobilam część kursu, jutro powinnam skończyć, poczytalam książkę i może warto się położyć spać, bo snu mi zostało niewiele, mała się pewnie po 6 obudzi jak nie wcześniej
Chłop jeszcze nie wrócił, ale właściwie średnio mnie to martwi.. -
Dzien dobry,
Zgredko, to po otrzymaniu zdjeć, nie zapomnij sie nimi pochwalić
Izo, ;( przykro mi, ze tak z maluszkiem wyszło, mam nadzieje, ze rehabilitacja pomoże i bedzie juz ok.
Lili, oby masaże pomogły i bóle przeszły! Jak sie czujesz? -
Hejo,
My jemy śniadanie.
Chłop wrócił o 4 i oczywiście "kotus" "skarbie"
Dziś po 14 idę na USG pomierzyć kolesia.
Lili: bardzo współczuje ;(, a w pozostałych ciążach nie bolal tak kręgosłup? Oby jak najszybciej przeszło.
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 09:05
konwalianka, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hejka
Izoo my jak mały miał 6 miesięcy u pediatry dostaliśmy skierowanie do rehabilitanta i musielismy chodzić ,bo miał napięcie mięśniowe i takie tam brak ruchu obronnego i jakiś tam skręt czy coś z lewej przy szyi i wiem,że to nasza wina złe noszenie itd i mogliśmy zacząć o wiele wcześniej ;/ plułam sobie w brode.Adam źle znosił te wizyty do dzisiaj ma traume jak kładziemy go na leżanke przy tacie to nawet na przewijaku jest tragedia mi się jakoś jeszcze daje namówić na przebranie. Także uszy do góry jak trzeba to trzeba .
U nas nocka ok raz tylko się przebudził i pomruczał i tyle więc luz reszta nocy spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:14