X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Dama śliczny ten brzusio:)
    Mama wróciła, nie mieli wolnego łóżka i przesunęli zabieg na poniedziałek rano:(
    oj to weekend stresu:/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku: ważne, żeby zabieg został wykonany (udany)

Moja spała do po 14, ponad 3h, potem dostała znowu polędwiczkę, kaszę i kalafiora, adła ze smakiem
    a ja teraz się ukrywałam z jedzeniem pierogów, oczywiście na część zdążyła i przychodzi do mnie wyrzuca smoczek i "aammm"

teraz chyba należy się wybrać na drugi spacer, żeby zaznała trochę powietrza..
    w między czasie jak spała zdążyłam trochę modułów z kolejnego kursu zrobić..

znacie jakieś fajne portale dla przyszłych mam, które przysyłają jakieś próbki czy coś :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza psia krew
    dziecko mi się zepsuło zawsze po kąpieli tata dawał butlę smoka i usypiało, a teraz od 3 dni wije się pręży i nie ma szans
    uśpiłam ją teram kładąc do łóżka swojego śpiewając alfabet, wlazł kotek na płotek, była sobie żabka mała i barkę.. takie rzeczy przyszły mi tylko do głowy..mruczeć nie mogłam bo od alergii mam nos zapchany..
    czemu ah czemu

ale i tak wcześnie zasnęła, jeszcze siedzę przy niej z laptopem, żeby lepiej się sen utrwalił i wtedy ją przeniosę

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, właśnie robiłam to samo. Tylko inny repertuar. Wybaczam Madzi tymczasowo bo jest chora.
    O nie. Euro się zaczęło psia krew

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego zostałam dziś sama w domu, ale spoko, skoro mała już zasnęła mogę działać
    póki co robię moduły z kursu, a potem książka..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja głodna .., kolacja stoi na stole i czekam az maz uśpi jagodę ... Tymczasem oglądam mecz :) nie jestem fanka ale euro lubie popatrzeć.
    Zgredko Ty z tym śpiewaniem i tak jesteś lepsza niż ja bo ja wcale nie śpiewam :/ mam szczeniaczka na dobranoc i zapuszczam melodyjkę ale nigdy nie śpiewam.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema :)
    Blondik duuuuzo zdrówka dla Madzi! Bidulka :(❤️
    Młoda śliczny brzuszek!!!! :)
    Manku trzymam kciuki za Was żebyście przeżyły weekend i zeby łatwo i szybko poszło z mamy zabiegiem!
    Gadalyscie tyle o tych owsikach i teraz Zośka zasypia ale kula sie po całym łożku...wiecie co myśle ;) ale ona od dłuższego czasu akcie akrobacje robi jak zasypia :) moze tez sprawdzę z ta taśma
    Zgredka a jedz! Póki mozesz ;)
    No mamy pierwszy transport mebli bo o wlasciwie kuchnia szafa na korytarz i Polki o garderoby ale jestem podjarana ;)
    Spokojnej nocki zycze :)
    Aaaa Konwi zagrałam juz książki i czekają na kindlu mam plan zajrzeć jak młoda usnie ;) dzieki dzieki
    Ja tam do euro nic nie mam nie oglądam ale moj siedzi w salonie żłopie piwo i przegryza chipsy orzeszkami ;)
    A ja śpiewam aaaaaa kotki dwa wiem nudna jestem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:13

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa ale jestem zła! aż mną telepie..Patryk ciągle sie budzi..a mój sobie poszedł na grilla, bo po męsku oglądają mecz.. dodam,ze jutro wyjeżdzan aweekend na wyjazd integracyjny..zabije go.. muszę wymyśleć jakąś perfidną zemstę

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: wita w klubie, moj ma w weekend zjazd na uczelni ..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi maxi cosi tobi jest do 18kg a takiego nie potrzebuję bo taki mam. Szukam teraz do 36kg
    Lara romer trifix j.w. (Cena wymiata).

Blondik współczuję :(

Młoda śliczny brzuszek.

Maniek z tymi łóżkami to jakaś porażka.

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, a czemu już potrzebujesz takiego do 36kg? Przyznam, że Tymek przesiadł się na taki dopiero teraz..a ma 5 lat.. zresztą tamten jednak się odchyla do spania, a te 36kg to już słabo.. tylko tyle ile odchylisz fotel..

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, ech te chłopy - teraz wszyscy maja wymówkę, bo euro, choć mój nie ogłada...ake zaraz idzie pobiegać...wczoraj trening, wiec ja z mała, mimo ze gorączkę miałam...

My mamy romera king II light system. Teraz tez kupie romera, ale na isofix. Mamy tez maxi cosi tobi

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądam ojro :) lubię piłkę :)

Anna padła o 22. Ja sobie skubie sloniol i pije zimnego Desperadosa, tata w drugim pokoju tez ogłada szpil i składa rowerek :) mam nadzieje ze Ani podpasuje :)
    Młoda, śliczny brzuszek :)
    A reszta dziewczyn??? He? Zgredzia, poka, poka :) bo Ty na wylocie :)

Aniu! Gdzie jesteś? Opowiadaj co u Was! Jak M? Powiedzieliście komuś o fasoli????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hi!
    Kotka,Konwi wszystkiego co najlepsze!!!

Aniu gratuluje!!!

Manku duzo zdrowka dla mamy oby wszystko dobrze poszlo!

mam ochote zabic mojego:(wiem ze duzo stresu ma ostatnio praca i budowa ale mi tez lekko nie jest samej:/nie wiem dlaczego ale mam problemy z usypianiem Leo ratuja mnie spacery a moj przyjdzie 5 min i Leo spi nosz brak slow:(ogolnie mam jakiegos dola:(kregoslup dalej boli bylamna masazu i rehabilitantka twierdzi ze to od rozciagajacych sie wiazadel pomasowala i po tym bylo jeszcze gorzej:(ostrzegala ze tak bedzie bol masakrycznypromieniuje na zebra i nogi:(

konwalianka lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda śliczny brzusio :)

Współczuję wam problemów z mężami. Mój też czasem wk....a ale ogólnie jest nie najgorszy.

My dzisiaj u neurologa byliśmy. Większość problemów Tomka wynika ze skrócenia mięśnia w szyi jeszcze z okresu prenatalnego. Gybyśmy zaczeli rehabilitację od razu po porodzie to pewnie byłoby już po problemie a tak dobiliśmy go nieprawidłowym noszeniem i podnoszeniem i przed nami kilka miesięcy rehabilitacji. Mam iść do rodzinnego po skierowanie na NFZ a póki co zaczynamy w ramach Medicover.
    Ehhh w wszyscy nam mówili dajcie dziecku spokój- co go po lekarzach będziecie ciągać bo głowę w prawo trzyma ;/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laro: foty z tego tygodnia z tej sesji w krzakach..

Zrobilam część kursu, jutro powinnam skończyć, poczytalam książkę i może warto się położyć spać, bo snu mi zostało niewiele, mała się pewnie po 6 obudzi jak nie wcześniej

Chłop jeszcze nie wrócił, ale właściwie średnio mnie to martwi..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka milego weekendu kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Zgredko, to po otrzymaniu zdjeć, nie zapomnij sie nimi pochwalić :)

Izo, ;( przykro mi, ze tak z maluszkiem wyszło, mam nadzieje, ze rehabilitacja pomoże i bedzie juz ok.

Lili, oby masaże pomogły i bóle przeszły! Jak sie czujesz?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    My jemy śniadanie.

Chłop wrócił o 4 i oczywiście "kotus" "skarbie"
    Dziś po 14 idę na USG pomierzyć kolesia.

Lili: bardzo współczuje ;(, a w pozostałych ciążach nie bolal tak kręgosłup? Oby jak najszybciej przeszło.

Miłego dnia wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 09:05

konwalianka, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Izoo my jak mały miał 6 miesięcy u pediatry dostaliśmy skierowanie do rehabilitanta i musielismy chodzić ,bo miał napięcie mięśniowe i takie tam brak ruchu obronnego i jakiś tam skręt czy coś z lewej przy szyi i wiem,że to nasza wina złe noszenie itd i mogliśmy zacząć o wiele wcześniej ;/ plułam sobie w brode.Adam źle znosił te wizyty do dzisiaj ma traume jak kładziemy go na leżanke przy tacie to nawet na przewijaku jest tragedia mi się jakoś jeszcze daje namówić na przebranie. Także uszy do góry jak trzeba to trzeba .

U nas nocka ok raz tylko się przebudził i pomruczał i tyle więc luz reszta nocy spokojna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:14

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ