Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mako tyle u Was sie dzieje
Co do kręgosłupa Lili mi odpada juz od jakiegos czasu zawsze sobie obiecywalam ze pojde na rehabilitacje
Zgredka trzymam kciuki
Ja sie czuje generlanie ok .. az mnie to martwi bo żadnych doegliwosci "ciążowych" brak oprócz zmęczenia i senności - ale to tez przez to ze mam szital w domu nie wiem jak ja dam rade te 5 tyg jeszcze z tym moim mezem i jego zagipsowanymi nogami
Czekam z utesknieniem na ten sławny boł UU a tu nic z rana troche sa ciezkie i tyle
Teraz z godzinka przerwy a później robię sałatke z rukolą, szpinakiem, pomidorkami i wszytskim co mam pod rękaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 15:35
-
Póki co wiedza moi rodzice i mama M z racji sytuacji z Michałem musza wiedzieć bo jakby cos sie działo czy nawet pomoc mi to widze ze tesciowa bardziej mi pomaga
tak sie dziewczyny zastanawiam bo mam mozliwosc wizyty 21 czerwca i 24 czerwca ( 6tydz+1 dzien) czy widać by było juz serducho ?? -
Hejo,
Gość wg USG waży ok 3200g więc jestem posrana, bo mała ważyła 2510 g i nie wiem czy dam radę, choć lekarz powiedział, ze po szyjce wygląda, ze będzie szybki poród..
Szyjka miękka ma dwa cm cokolwiek to oznacza, ale jak już pisałam na FB, można swobodnie się przez nią przebić i palcem dotknąć glupki (creepy)Ania_84, Lili83, Blondik, konwalianka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka jak gosc to czekam na dalsze fotki;)szyjka miekka tzn ze juz niedlugo zostaloz tego co pamietam;)
z racji tego ze chce sprobowac naturalnie poprosze lekarza o skierowanie do terapeutki pokazuje przerozne cwiczenia tzn jak sobie ulzyc podczas bolu porodowego jak oddychac itd
ja wazylam 4100 i mnie mama wypchala a to nyl jej pierwszy porod takze spoko loko dasz rade:)moja sasiadka chudzina i syn wazyl prawie 5 kg nie wiem jak ona go wypchala=
no zrobilabym to ciacho jogurtowe tylko nie mam jogurtu no i klops:(
*******Gang18+*******B -
Zgredko dasz rade jak nie Ty to kto?
Ania super ze brak dolegliwości:) poczekaj jeszcze to moze Ci sie rozkręci hehe. Ja w 7tc ostatnio byłam i serducho juz było takze loteria chyba.
Wróżko ciacho zrobiłam wyszło pycha dodałam jeszcze kruszonkę na górę mmmm. Dzieki za przepisWróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
Nienawidzę Was za to ciast pieczenia..
Mój ma drzemkę, a ja opiekuję się małą, ale wiecie jaka to opieka, mała czyta książki, to i ja czytam, jeszcze z godzinę ja pomecze i kąpiel, dalam jej przed chwilą wszystkie kartki urodzinowe i nadal je rozkminia..
Skoczylam kurs i zapytałam się na kolejny, tym razem po francusku..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Mąż szykowal się do wesela (robi zdjęcia )i puszczam z kompa. Siedziała tyłem do ekranu w krzeselku
summerka ja jestem nauczycielka, jak sobie coś postanowie to nie ma to tamto
jak opanuje wrzucanie filmików to pokaże
PS. Można ogólnie słuchać muzyki bez obrazuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:43
-
Leo juz padl rakze mozna cos zjesc, a padam z glodu, ciagle bym jadla
Wrozko niestety niezalapalam sie na zdjecie, peszek czekam na kolejne mi wypycha sadelko niezle, juz sie boje hihi
A u mnie jeszcze nikt nie wie oprocz M, w poniedzialek ginke mam
Dobrej i spokojnej nocy dla wszystkich -
Hej, kurde, jak dobrze, że dzień już minął.. choć fajnie tak.. bez faceta:) Byliśmy na festynie - chłopcy fajnie się bawili, w domu tez zjedli kolacje, tzn. Tymek bo Patryk ostatnio gardzi jedzeniem mlecznym, więc dziś zjadł bułkę z szynką i papryką ;/
Przy kąpieli trochę sie podłamałam.. naprawdę.. Kąpałam Tymka, później miał iść Patryk.. szybki prysznic.. Tymek sam się myje, ale pupę jednak trzeba mu umyć.. trzyma mydło, ja zajmowałam się jego pupą i mówi do mnie: masz mydło.. ja moment, a on: masz głupia.. jak mnie tąpnęło.. musiałybyście mnie widzieć..miałam ochote mu siurnąć przez ten goły tyłek, ale oczywiście tego nie zrobiłam, nagadałam mu tylko, że nie pozwolę sobie na takie zwracanie się do mnie, że nie jestem jego koleżanką, że jest mi przykro, że ma karę (brak oglądania pingwinów - to jedyna bajka, którą Tymek ogląda), on wpadł w płacz i histerię, przepraszał i ryczał, bo kara go zabolała.. powiedziałam, że mu wybaczam, ale to nie zmienia faktu,że ma karę..nie musi iść spać, ale ma iść do pokoju, może pooglądać książki. Ja idę kąpać i usypiać Patryka. W czasie gdy usypiałam Patryka, Tymek też usnął, więc mam teraz wolne! Ot co! Idę po piwo:)
Powiem Wam, że pierwszy raz tak do mnie powiedział i zwyczajnie przykro mi się zrobiło..
zgredko - Tymek miał 3300 i dało radę, spokojnie.. wiesz, jakbyś chcała już, to pewnie seks by Ci pomógł
Ania, i jak zareagowala rodzina?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:21
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
No wiem, żeby pomógł seks, ale trochę to mnie odpycha, skoro gin dotknął główki palcem, a przecież palec jest krótszy.
Poza tym moja mama ma przyjechać, a koniec roku szkolnego za dwa tyg więc musze się trzymać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:46
Blondik lubi tę wiadomość
-
KOnwalianka dobrze ze zrozumiał kare - wcale się nie dziwie ze ćie telepneło ..
rodzina uradowana gdyby nie to ze sama nie daje rady przy M oraz to ze moi rodzice i Michała mama wiedziała o IUI to bym nic nie powieziała
Tesciowa bardzo szczęsliwa codziennie przychodzi rano ze sniadaniem i pilnuje zebym zjadła bo ja ugryze dwa kesy i nie moge
rodzice mega szczesliwi mama to az sie poryczała
a ja razem z nianiestety nie wyszło jak chcieismy bo chcielismy im zrobic niespodianke powiedziec razem jak juz bedziemy mieli zdj .. no ale coz ..
-
justta u nas nikt nie wiedzial do 3 miesiaca a sasiedzi do 6;)
konwi no tak czasami sa piekne chwile z dzieciaczkami ale czasami jak cos palna to hmmm serce boli wiem ja ostatnio usltszalam od starszego ze jestem jego najwiekszym problemem:(a dlaczego bo nie zgodzilam sie by gral na kompie padaly jeszcze inne slowa az sie poplakalam:(
moj uspil Leo w 2 minuty:/maly sam chce do niego jak zmeczony ja sie tylko pytam chcesz do taty spac a on kiwa glowa:/pytam sie czemu tak jest ja go moge nosic i nosic a ten nie usnie:(
Aniu super ze masz taka pomoc i opieke:)zazdrocha totalna
Zgredka co to za kurs francuskiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 21:08
*******Gang18+*******B -
Konwalio hmm moze na spokojnie jutro zapytaj go dlaczego tak brzydko do Ciebie powiedział i ze jest Ci smutno i ze gdybys Ty mu tak powiedziała to tez pewnie sprawiłabym mu przykrość. Boże wyobrażam sobie jak Cie to zaskoczyło.
Ania hehe super ze najbliżsi cieszą sie razem z Wami jeszcze bedzie okazja wspólnych zdjeć usg.
Moja tez juz spi, a ja chyba idę położyć sie i poczytać bo spać mi sie nie chce... Mam stres, bo mój wraca z de ... Nienawidzę gdy sam jeździ i to w obie strony z dnia na dzień ... A raczej z nocy:(
Maniek
-
Konwi bo mam do 18kg, i on jest niski, że głowa jej zaraz będzie wystawać, a do 18kg (4 lat) to za ch*ja nie wystarczy.
Jak kupię do 25kg teraz to później muszę kupić trzeci do 36kg
A tak kupię już dobry a jeden.
Chociaż już głupieję z tymi fotelikami.
Dzisiaj byłam w innym mieście (30km od nas), w Smyku zero fotelików, w "kup mi mamo" niby dużo, ale wszystkie do 18kg a baba obsługująca nie ma pojęcia o czym do niej mówię, jeszcze nie powiedziałam co chcę, a ta mi w połowie zdania mówi "sadzać i mierzyć" nosz ku*wa to ją opieprzyłam "chwileczkę, jeszcze nie powiedziałam co chcę!", jak już powiedziałam to mi wyciąga foteliki, ja patrzę a tam w opisach wszystkie do 18kg. Jak jej zwróciłam uwagę to ona do mnie mówi że dziecko jest drobne i będzie ok....
I musiałam wymienić sandałki elefanten, bo kupiłam Zuzi bez mierzenia, i w domu się okazało że d*pa, wymieniłam na ten sam rozmiar, ale inny model, fajnie trzymają nóżkę, i co? Białe ofkors. Rozmiarówki zero, jakieś niedobitki, ostatnie pary, nie było z czego wybrać.