Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi, padłam!!!
Ja po spacerku, ale zanim wyszłam klęlam męża na czym świat stoi: nie dosc, ze w sobotę, po tym jak posmarował Zuze kremem z filtrem, włożył go do swojej torby podróżnej? (Szukałam 30 minut), a kolejne 20 szarpalam sie z wózkiem, bo złe go złożył. Wyszłam na dwór po 45 minutach i po kolejnych 40 musiałam wracać, bo Toska była głodna!!konwalianka lubi tę wiadomość
-
Widzę , że dziś rozumiem wszystkie baby, mnie mój ez wkurza jak coś zezre, ale u mnie kontrola jest do tego stopnia posunięta, że jak on idzie do kuchni to ja za nim i patrzę mu na ręce, czasem mówię co ma jeść, co oczywiście doprowadza go do szału.. ale ja jestem czubkiem
Spalam za długo i od razu musiałam po małą jechać, jestem nieco skolowana..tak, to dobry wyraz
Aha w Biedrze od dziś promo na produkty dla dzieci, jedzenie mleko pieluchy, ja kupiłam dwie książeczki w sztywnej oprawie, moja od razu się dorwala -
Cholera a ja leżę bo moja dama zasnęła na moim łożku ... A jesc mi sie chce bardzo. Na dole nam obrane ziemniaki młode pierś z kurczaka czekająca na patelnie i ugotowana fasolkę ... Az mi sie kiszki skręcają bi jyz 2 godz ta leżę ... A za pół godz muszę jechać do notariusza .... K&@€@@&€Maniek
-
manku dobry tekst wybaczam ci:)tez na pewno uzyje;)
jade do gin wizyta na 16 a jutro z Leo na kontrole do kliniki gdzie sievurodzil jesli wszystko bedzie wporzadku to bedzie to ostatnia wizyta:)
ja tez nadzoruje co moi maja jesc bo mam zawsze plan na dzien do przodu i juz kilka razy bylo ze mi obiad wyzarli:/teraz sie pytaja czy moga to lub to chociaz tyle;)takze Zgredk jestes calkiem normalna no chyba ze ja tez cos z glowa mam:)to jestesmy dwie:))))))
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam z fitu, Ania na spacerze z tata.
Zgredko, widocznie Łucja ma inne plany niż Wy i chce mecz zobaczyć w domku
Lili, daj znać jak po wizycie!!!
Katjaa, co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Ania, kiedy wizyta? Bo juz mi sie miesza....
A ja nie mogendodzwonic sie do swojej gin ;( -
LaRa jutro o 10 mam samo usg
a wizyta pierwsza ciążowa 28 czerwca o 16:30 czyli teoretycznie 7 tydzien - bo 6tydz i 4dzień
ja dopieor niedawno wstałam drzemki mnie dobijaja
Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Mala (widzialam wargi sromowe;))wazy 950g lekarz zwiekszyl dawke progwsteronu szyjka sie zaczela skracac:/kolejna wizyta za 2 tyg tzn szyjka do kontroli a potem ma moj gin 3 tyg urlopu wiec jestem posrana:(mam sie oszczedzac i odpoczywac taaa nie real/e to jest przy malym dziecku:(same to wiecie
aha no i sie sklania raczej ku cc. choc mowi ze jeszcze zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 18:47
Ania_84, LaRa, beszka, Blondik, Summerka, MANIEK, Krokodylica, Misi@, Yasmin, Izoleccc lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
No i pięknie Lili, dziewczynka
Teraz odpoczywaj ile tylko będziesz mogła. Wiem, ze to cieżko ale jednak kiedy tylko sie da to sie relaksuj, dla dobra maluszka. Btw jakie imię?
My byliśmy zobaczyć "nasze" mieszkanie po przeróbkachNo i jestem bardzo zadowolona
juz wizualnie mam zarys tego i "widzę" gdzie i co i jak bedzie
maz mi policzył ilośc okien do mycia hehhe 5 okien i 2 drzwi balkonowe
otyłe dobrze ze lubię myć okna
Lili83, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lili gratuluje babeczki
swoją droga te kolejne ciąże sa chyba idealnie po mysli przyszłych mam Zgredzia chciała gościa i ma Lili dziewczynkę i ma wróżka chłopczyka i ma
ciekawe co "los" zesłał
( a raczej plemnik mojego męża)
Jestem po notariuszy bla bla w koncu formalnie mam mieszkanie
Głodna jestem jak wilk wlasnie ziemniaki gotuje ale piersi kurze do lodowy... zjem z jajem i resztka fasolki która została bo w biegu żarłam trochę ....
Lara gratuluje mieszkania wiem jakie to super uczucie
Lili83, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
Maniek
-
Blondik pokaz płac budowy
21 okien????? Szalona ! Ja mam 8 w tym 3 balkonowe i jedno tarasowe... Dzis kupiłam sobie mop wiecie ten z pedałem ale boski!!!!! Co za czasy kiedys tak jaralam sie butami a teraz mopem!!!!
Lili gratki dziewczynki! I uważaj na siebie postaraj sie nie przemęczać
Ania kciuki za jutrzejsze usg
Konwi dobry ten Twój...ale wiadomo ze chłopy to masakra oni nigdzie nie widza problemów a przynajmniej nie tam gdzie my!Lili83 lubi tę wiadomość