Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:To jak to jest z tym planowaniem płci? Ze kiedy sie bzykać na chłopca a kiedy na dziewczynkę hehe????
No wlasnie! Ja hce dziewczynke! Chociaz w sumie jak narazie w ogole nei mam ochoty na wiecej dzieci a juz tym bardziej z moim mezem!
No ale wczoraj bylo przytulanko a to 13dc byl i w ododatku rozciagliwy sluz.... -
No właśnie dziś będąc na spacerze z psem i małą zastanawiałam się, czy gdybym nie była w ciąży to czy przypadkiem nie byłabym jedyną osobą na forum (poza dziewczynami, które już mają dwójkę/trójkę), która nie chciałaby kolejnego dziecka jeszcze, bo póki co to chyba wszystkie się starają ponownie lub już są w ciąży
-
Psotka, co sie stało, ze aż tak ostro????
Ania usnęła 15 min temu.
Blondik,napisałam wcześniej, że ńie pamietam kiedy Ania powiedziała tata, otóż dzis tak piekńie było, ze małż wrócił z pracy, A zeskoczyła z łóżka, pobiegła do taty mówiąc delikatnym głosikiem "tata". Oprócz tego coś tam śpiewa pod nosem, zwłaszcza jak czymś sie zajmie, to wtedy potrafi długo wydawać z siebie jednostajne dźwięki
Ja rozmawiałam z mama nt nexta, i bardzo nam kibicuje, wręcz sama spytała kiedy bedzie rodzeństwo dla A. Dlatego przykro mi gdy mówicie ze rodzice sie nie cieszą -
Wiecie o tym kiedy serduchiwac zeby była określona płeć to wg mnie lipa, nigdy nie wiadomo który plemnik bedzie ten najsilniejszy. Wcześniej kochaliśmy sie przed i w owulke i mam Jagodę takze teraz nie nastawiam sie na określona płeć i szczerze mówiąc gdybym miała sama zdecydować to chyba bym nie umiała. Pierwsza chciałam mieć bardzo dziewczynkę a teraz bede sie cieszyć i z dziewczynki i z chłopczyka.
Summerka, Krokodylica, beszka, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Manku fajnie slyszec ze twoj lekarz podobnie mysli;)chodzi o sn
oj Beszko i Kotko co ci mezowie naskrobali:/
a czy wam mowilam ze masowana jestem przez babke w 33 tyg ciazy;)ale to dziwne uczucie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Witam
Jak zwykle napisały poemat i weź teraz spamiętaj!!!
Po pierwsze Blondik dziewczyny juz wszystko napisały...ja wiem ze łatwo sie mowi ale bądź pewna my wsYstkie to przerabialismynaprawdę bądź spokojna i nie popędzać Madzi i nie czytaj internetow!!!!!!! Widzisz Diego taki do przodu i mnie w kompleksy wpedzal a jak Zośka sie rozpędziła z chodzeniem po 12 miesiącu tak teraz lata valy dzień naprawdę kochana luzzzzz ❤️ A co do sikow znam temat doskonale trzeba wprawy i cierpliwości i szczęścia tez
dobrze umyj i wytrzyj zeby woreczek sie przykleił no i na noc wiadomo
Ari a Ty po prostu musisz do znudzenia Młoda poprawiaćja pamietam siad plotkarski ze szkoły
Zośka siada czasami na poetach al ze piety po bokach ud no to poprawiam i poprawiam i poprawiam!
Beszko Kotko o co poszło z chłopami? W sumie mogło pójść o wszystkoszybkiego pogodzenia zycze
Maniek gratuluje udanych wieści na wizycie
No to tyle z mojej strony
Wy takie niejadki macie a moja to fakt jogurtem pogardziła ale kanapkę z serem i szynka zjadła noe wspominając ze na obiad całe udko zjadła tzn pałkęz fasolka i pyrami
A podrzućcie cos na drugie śniadanie albo podwieczorek? -
Mój zasnął przy meczu (na fotelu, współczuje mu jak wstanie, bo nie siedzi normalnie tylko jakby w poprzek fotela), poleciałam więc z psem, uśpił małą, psu włosy z pół godziny obcinał, więc mu daruję, że musiałam iść na nocny spacer, wstaje biedny po 5-tej do roboty, więc niech ma, lepiej jak zaśnie wcześnie w nocy niż mi w dzień zasypia, o wtedy chcę zabijać
mam żenujący dylemat z cyklu matka Polka:
na jutro nie mam obiadku do żłobka, będę robić zupę i nie wiem czy zrobić ją rano i dać warzywa i mięso do żlobka, czy też dać małej do żłobka dwa dania nieobiadowe i zje w domu (i tak zjada potem ojcu i mi z talerza), czy też wziąć ją wcześniej, żeby ten obiad zjadła w godzinach jak w żłobku..
a moja dziś jadła kanapkę z szynką i pomidorem i jak się plaster pomidora skończył to musiałam drugi donieść, bo odmówiła dalszej współpracy..
Lili: czemu dziwne uczucie? brzuchem Cię masuje czy co
Maniek: ja myślę, że to się częściowo sprawdza, ale bardziej do późniejszych ciąż w sensie późnej owulacji, bo skoro jedne plemniki są szybkie ale krótkożywotne a drugie długo tzn że te długo (damskie) są cały czas), więc kiedy nie uprawiasz może być baba..
Skoro u mnie już wszyscy śpią to i ja się może zmuszę, bo mała pewno się o 6-tej obudzi, jak nie wcześniej -
justta gratki serduszka
Wróżka zgredka dobrze pisze, lekarz coś mówił? zlecił dodatkowe badania? Tak na logikę biorąc to dziwne by od upadku mały złamał nogę w dwóch miejscach. Powinni chyba się wgłębić w temat? No ale może my tępaki i się na tym nie znamy.
beszka widziałam pytanie, ale się nie znam, więc nie pisałam nic.
u nas nadal mamoza, mąż nie uspokoi tylko ja, więc może i u Was?
Ari norma, przejdzie jej.
Ja swojej poprawiałam tą nóżkę, ale to było tylko an chwilę, bo zaraz ruszała dalej.
Ania dobre wieści.
Blondik tak, tamten wątek forum zdecydowanie Ci nie służy.
A na sylabizowanie zrobiłam wielkie gały.
Arienna lubi tę wiadomość
-
Hellol,
Podobno małe organizmy potrzebują więcej snu, wiec jak to jest, ze Toska w dzien spi pol godz, idzie spać o 22 i wstaje o 5? He?
Oczywiscie z pobudkami w nocy. No i odkąd umie sie przekręcać, spi ciagle na brzuchu;(
Zuza wczoraj koszmarny dzien: zjadła tylko dwa serki i po awanturze troche obiadu - Zgredko, zazdroszczę, ze mała tak wcina...
Wróżko, ja sadze, ze diagnostyka sie przyda, ale bez paniki, dziewczyny, tak piszecie, ze moze nie wszystko jest okej, skoro przy zwykłym upadku takie złamanie, az ja sie wystraszyłam (ale jak wiecie- ja panikara), tylko z drugiej strony - sąsiadka moich rodzicow, wychodząc z domu, potknęła sie na 1 schodku, który maja, spadła z niego i złamała obie nogi (kobieta 50 lat), wiec zwykły pech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 06:56
-
Hejo! U nas nocka super. Maly spal o 21 do 6 w sumie z krotka pobudka
cudownie bo i ja sie wyspalam. Co do tego zlamania mysle, ze to kwestia tego jak upadl i ze noga sie wykrecila kolanem na zewnatrz, wiec tak mocna i gwaltowna rotacja mogla spowodowac taki uraz. Lekarz mowil, ze norma. Nogi mu sie chyba rozjechaly i mocny skret kolanem na zewnatrz. No coz. Na szczescie juz chyba coraz mniej boli, wczoraj zasnal bez przeciwbolowego. No ale coraz bardziej wierci sie na lozku. Wczoraj mial fote robiona. Zobaczymy co dzis lekarz powie na obchodzie. Byle do przodu...
-
Dobry......
Zgredko, a co dzis tak wcześnie? Łucja sie wyspala?
U nas dzis w planach poranny wypad na targowisko, po drodze ogródek (tam mam nadzieje Ania usnie a ja coś poplewie) potem obiad, plac zabaw (o ile pogoda dopisze).
Popołudniu skocze na fit a potem to juz wiadomo: mecz(zaraz wywiesze flagę na balkon)
Ciężarówki, jak samopoczucie dzis?
Wróżko, jak Franio? Biedak ;(
Miłego dńia -
Summerka- a czuje sie calkiem dobrze. Na szczescie dolegliwosci ciazowych brak wiec jakos funkcjonuje. Co troche musze wymyslac jakies rozrywki dla malego bo szybko sie nudzi. No i zasypianie w ciagu dnia ciezko przez to ze co troche ktos wchodzi. A jedzenie ok. Bardzo proste, ale cieple i nawet nienajgorsze w smaku. Choc te bulki i dzemem albo pasztetem:D no ale nie moge narzekac.
-
Lara: no najwyraźniej się wyspala ;(
Ja robię te zupę dla niej do żłobka dzięki temu, oddam ja za jakąś godzinę i tam już zje obiadek
Dziś jesteśmy zaproszeni do znajomych ma mecz, ale jest na 21, więc chyba pójdę z małą po 16 na spacer, o ile nie będzie padać strasznie, ona zasnie i wtedy możemy z nią iść na niespiocha, bo jakbyśmy ją wykapalam standardowo i by nam w samochodzie zasnęła i tak spała to pewnie nie się w drodze powrotnej lub już w domu obudzi i będzie masakra...
A jak padnie bez to najwyżej nie pójdziemy
Wróżko: życzę powodzenia, aby jak najszybciej sięzrosło, żeby było to dla Frania jak najmniej uciążliwe..
Mój rozstęp ma że 3 cm jakby mnie nożownik zaatakował, ale już się z kuzynką wstępnie na jaki laser czy mezoterapie umowilam.. -
Dzień dobryyyy
My wstały przed 7...Summi to chyba małe organizmy potrzebują mniej snu
Był porządek a Zośka wprowadza wlasnie swój porządek
Wróżko dobrze ze Franio sie zaaklimatyzował no i ze sie wyłapaliście, ale unieruchomienie to straszne jak to wytłumaczyć biedny maluszek! Sił zycze
Krokus u nas tez tata jest beeeee tylko ja i baba
Miłego dnia węszcie teoche chłodniejKrokodylica lubi tę wiadomość
-
heja!
no nie wiem jak to jest ale od kolezanki wnuczka spi uwaga! od 20 do 8 rano i ma 2 drzemki w dzien 2 godzinne:/po prostu nasze dzieci to wulkany energii;)
takim laserem to rozstep calkiem zniknie? czy tylko zblednie?ew sie zmniejszy?
Wrozko nie potrafie sobie wyobrazic Leo unieruchomionego caly dzien i noc:(super sobie radzisz!oby jak najszybciej kosc sie zrosla a wy do domku!Ps.upieklam to viasto co podalas i niestety troche nie wyszlo w miejscach gdzie byly truskawki zrobil sie zakalec:(
snily mi sie glupoty jakies ale jak sie obudzilam to nic nie pamietalam=dzisiaj wizyta u gin;)podgladne malenstwo:)tutaj nie ma typowych badan prenatalnych tak jak w Polsce jak i badania glukozy ba nawet mocz to tylko paseczkami przez lekarza badany nie wysylany do lab no chyba ze ewidentnie cos jest nie tak. za to usg robione co miesiac i wszystko jest dokladnie sprawdzane
Konwi mozesz podac jeszcze raz adres;)wyslij na privWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 07:48
*******Gang18+*******B