Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi, super ze noc przespana, oby tak dalej
U mnie tez gorąco, a wieje tak strasznie, ze aż strach wyjsć. Te porywy sa groźne. O tyle dobrze, ze szybko pranie wyschnie.
Próbuje Anie uspac ale sie nie daje -
nick nieaktualny
-
Gorączka, puscilam więc pralkę, zaraz skocze po jakieś owoce lub pójdę na drzemkę, ale w sumie obudzilam się koło 8, więc po co..
Mały spał, więc dali mi cukierki, okrutne, u gościa wszystko w porządku, a co do skurczy to cisza ;(
Ja już nie wiem kiedy on wylizie, może w lipcu..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania padła, zabieram sie za sprzątnie. Wiatr jest przerażający, aż sie boje jak tam moje kwiatki na tarasie na ogródku ??? Czy aby nie pospadały?
Zgredko, jakby na to nie patrzeć to masz jeszcze te 2 tygodniei niech tam maluch siedzi, póki babcia nie przyjedzie
-
dzien dobry
Lilka spi ZUza sie bawi a ja mam chwilke wytchnienia pogoda wstretna duszno wieje az strach wychodzić
Wczoraj Lila stracha nam napedziła bo w nocy gorączka rano goraczka pojechałm do lekarza nic kazał badanie moczu zrobi udało sie złapac po 17 poejachłam do centrum pediatrii po godzinie wynik uff bakterie i leukocyty ale w normach na tyle ze dostała furagine i wit c dziś gorączki brak oby tak zostało -
Madzia lubi porządek w liczbach.8 miesięcy 8 zębów
Hmmm. To moja też chyba ma jakąś wadę paluszkow bo też jej na jednej tak palce zachodzą na siebie. ..
Misia, wieki cie nie było. Biedny maluch, przy takiej diecie musicie chyba jakieś dodatkowe witaminy brać co...dużo zdrowia dla obojga!
Zgredka, wylezie jak znajdziesz jakąś opiekę dla małej. Daje ci czaskonwalianka lubi tę wiadomość
-
Moja ma 14 miesięcy i dopiero 4 pełne na wyjściu, jeden w połowie i czwórki powoli wyłażą..
idę nakupić owoców, na jutro u chłopa złożyłam zamowienie na pierogi z truskawkami
w ogóle mi się nie chce jeść jak jest tak ciepło, tylko pierogi naleśniki, owoce
moj jedzie dziś po córkę, a ja niezadowolona z tego faktu, bo co będzie jeśli się w weekend akcja rozkręci (choć sądząc po ktg, mogę sobie o tym jedynie marzyć)
Blondik na necie znalazłam inną opcję sesji i babka mi zaproponowała 370 zł, no to nie jest 540, więc póki co będę z nią dogadywać
Blondik lubi tę wiadomość
-
Hej dobijcie mnie
jagoda spała ( w sumie nie spała) strasznie moze 2 godz mi sie udało złapać do tego od rana mam mdłości i gule w gardle ze hej
Robie obiad bo jadłam o7 to moze dlatego mnie mdli a chce zjeść w spokoju póki to moje dziecko spi... Zjem i tez idę kimac.
Pogoda idealna na sen ciemno i co chwile pada.
Kroko zazdro przespanej nocy i oby juz tak zostało Konwalio u Was tez.
Misia zdrowia ... Moze ta alergia minie z wiekiem . Zdrowka
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Oj Manieczku: ;(, a w pierwszej ciąży to nie pamiętam, żeby Cię mdliło...
ja właśnie skoczyłam do warzywniaka po czeresnie truskawy, kupiłam sobie mrożone pierogi z truskami i zeżrem z maślanką, na takie rzeczy mnie bierze.
zamiast drzemkować to posiedzę, bo i tak po 14 odebrać małą, a próbowałam zasnąć, ale się nie chce, małą może znowu da się do późna przetrzymać to pośpi dłużej, a po żlobku wyskoczę z nią na spacer -
Fryzjer dla dziecka. A co to jest
. Moj jest lysol ciagle
. Ale oba dziadki maja tegie czupryny wiec sie nie obawiam.
MISIA jak wykryliscie celiakie? Masz kogos w rodzinie z tym? Moim zdaniem on sie nie budzi z glodu. Jesli jadl dobrze w ciagu dnia i dobrakolacje to nie powinien sie w tym wieku juz budzic. Mysle, ze przyzwyczail sie do tej wody i butli. Musicie go przetrzymac, poprostu. Klepac, glaskac, nosic ale nie dac nic i po 2-3nocach mysle ze zakoduje juz to sobie.
A czemu nie wszystkie ziemniaki moze? Mozesz mu tez chrupki kukurydziane dawac no i piecz chleb bg. Makaron bg mozna kupic.
Wiesz, moj tez pojdzie spac ok 8mej jak wstaje o 4tej ale ciezko mi wytzrymac te 4h o swicie….zwlaszcza ze on sie nie bardzo umie sam bawic.
Wczoraj byli u nas znajomi, Ona w ciazy. Gadalismy o porodzie i on stwierdzil, ze pepowiny przecinac nei chce. Moj tez tak gadal – ale nei dane mu bylo bo bylo cc. Ehhh co za chlopy. Powiedzialam mu ze jak zobaczy jak sie jego kobieta meczy to wszystko zrobi.
Widze ze ktos mowi o SARZE – ciekawe bo moj maz tez takei imie by chcial dla dziewczynki. Ja nie bardzo.
Ja okna myje raz/dwa razy do roku….
-
Hejo! U nas maly od 5 spal tylko 15 min. Wscieka sie na tym lozku ze ruszac sie nie moze. Ehh. W srode kolejne rtg kontrolne. W kolejna srode nastepne i prawdopodobnie wypis. Pozniej 4tyg. W gipsie. No coz. Juz 5 dzien leci. Byle do konca.
Aniu- gratki fasoli!
Misia- ojej, biedny Antos...
Zgredka- no niech poczeka jeszcze Kostek. Podobno duza wiekszosc chlopcow po czasie sie rodzi
Konwi- padlam z tego zjedzonego ryzu! Ale tez tak czasami mam. Zwlaszcza z zakamuflowanymi slodyczami. Patrze a tu sam papierek. Noszzz.
Boziu, Ci ludzie nie umieja byc cicho. Szlag by to. Trzaskaja tymi drzwiami, wchodza sprzatac kiedy maly akurat zasnal. Kurwica mnie czasami trafia. Byle do konca!!! -
nick nieaktualnyKotku bo po młodych ziemniakach tak go wysypalo, że aż miał strupy na twarzy rękach, nogach;( pewnie chemia, choć z brokułami już próbowałam słoiczki, nie, zwykły też uczula, niestety ekologiczny również. Miał 3 próby bo bardzo je polubil ;( myślę, że nasz rację z tym przyzwyczajenie. Trzeba zabrać się za to bo ani on nie jest wysłany, ani my.
Błonnik już 8 wow. Witamin mu nie podaje. We wtorek porozmawiamy z pediatra bo mamy szczepienia przeciwko ospie. Dziś mu zrobiłam coś Ala kopytka, ale bez jajka za to z przetarta dynia i ziolami prowansalskimi. Tak mu zasmakowalo, że płakał o dokładkę
Wow zgrefko już niedługo będziesz mieć maluszka... zazdroszczęTak patrzyła na te nasze dzieci, ale one się szybko zmieniają i rosną...szok....mój mały dziś jadł chrupka ( je tylko gryczane) na stojąco i nie trzymał się niczego. Trochę się chwila, ale dał sobie radę
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Maniek u mnie podobnie ciagle mdlosci, musze ciagle cos jesc, bo jak nie jem to mnie ciagnie
Lara ja juz sie przyzwyczailam ze maly prawie wogole nie je obiadu teraz, pare lyzek zupy i to koniec zagryzie chlebem ewentualnie parowki, chyba taki czas
Wrozko oj biedni wy, oby szybko minelo
My jutro mamy wesele w rodzinieciekawe jak bedzie a Leos dopiero padl ma energie niedowyczerwania
Kroko i Konwi super ze nocki przespane u nas srednio, raz tak raz tak, ale zauwazylam ze jak go nie ruszam nawet jak kweka to spi zaraz sam lepiej, nawet koldry nie moge poprawic bo potem sajgon cala nocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 15:21