Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo do roboty wstal po 5tej, niby ja tez, ale tez padlam i mialam drzemke, wiec niech ma , nadal nie moze sie zwlec, juz pare poduszek i miskow w niego rzucilam i juz gadal jakby byl swiadom..
A platki z mlekiem moge czy nie? Juz jadlam przez pare dni i nic a wtedy co maly mial brzuszek to akurat nie jadlam -
Sto lat dla Jagodki
duzo sloneczka, zdrowka I usmiechu
-
Mloda, swietnie wygladasz!
Zgredko, a Twoj tez w nocy wstaje do dzieci? Bo Ty chyba kp malego? A mala sie budzi?
Mloda, slicznie wygladasz
Co do mleka (bo platki to jakie? Owsiane wzdymaja, lepiej jaglanka), to mowia, ze jak dziecia boli brzuch to unikac. Ja on nadal marudzacy czy tylko ten jeden dzien.? Jakby juz nie marudzil to bym zjadla te platki z mlekiem i zobaczyla jaka bedzie reakcja -
Beszko: on spi z mala wiec jak ona placzee (tak sobie jeknie jakby przez sen) to tam ja klepnie i spi dalej..
Moj wczoraj sie lekko prezyl, dostal espumisan i spokoj, dzis w ogole spokoj tylko brak kupy i smrodki.. -
Zgredko, to moze zjedz i zobacz jak bedzie. Ehhh wspolczuje. Z jednej str.uwielbiam takie maluchy i juz tesknie do takiego malenstwa a z drugiej, jak sobie przypomne te steki, jeki i kolki i brak kupy i baki to ciesze sie, ze H juz taka duza i odechciewa mi sie kolejnego (chociaz moja mama to sie dziwi, ze po kolkowych dzieciach a szczegolnie po H jeszcze w ogole rozwazalam kolejne
).
-
Hejo dziękujemy za zyczenia i rownież wszystkiego dobrego miesieczniakom
Zgredko nie masuj i nie ściągaj duuuzo z nabrzmiałej piersi, masować w ogóle nie wolno jak sie zrobi kamień to najpierw pod prysznicem trzeba rozgrzać lub ciepła pieluszka uprasowana i potem ściągać do uczucia ulgi a następnie schłodzić liśćmi kapusty ( która wcześniej umieść w lodowce lub zamrażarce) i jak sie bedzie znów pojawiał kamień to ściągaj do uczucia ulgi. Z jedzeniem to bym próbowała co kilka dni jsk wcześniej jadłaś mleko i płatki i było ok to wiadomo.
Idę pod ptysznic bo dzis był intensywny dzień i jutro zaczyna sie weekend gości.Maniek
-
Kroko wspolczuje cierpienia... ja od kwietnia sie trzymam I oby tak dalej nie wyobrazam sobie teraz byc chora jeny.
Ale ani mi sie sni spac przy otwartym oknie. Moj maz marudzi eee wez otworz duchota oddychac nie mozna upal a ja rano wstaje z bolem gardla o nie nie nie pozwalam absolutnie nawet w salonie niestety. Wietrzymy caly dzien I tuz przed zasnieciem wsio zamykam. Zdrowka !!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko: ja zarejestrowalam info o bolu przepraszam, ze sie nie odnioslam, zazwyczaj w takich sytuacjach nie wiem co pisac, czy jakies slowo pomoze.. ale wyobrazam sobie jakie to musialo byc bolesne, choc ja mialam tylko problem z szyja kiedys..
Maniek: no wiem, juz sciagalam do zdjecia tej twardosci, ale nadal sa pelne, maly odciaga niewiele tak zeby nie pekly..
Mala uspiona, maly jadl i teraz lezy,.ale mowie Wam jak tylko chce odejsc to lekki ruch i on odrazu sie wzdraga, biedak z tymi lapkami..
Aha: dzis na spacerze rozpadlo sje kolo w blizniaku, opona byla sparciala, zeszlo z felgi i lipa, wiec ja od razu na necie znalazlam opone (i detke jak sie pozniej okazalo), w ogole polecam sklep mega mila obsluga, sprawna i swietny kontakt (bo oczywiscie zle zlozylam pierwotnie zamowienie i trzeba bylp sie z nimi kontaktowac), sklep "urwis" wydalam 90 zl
A moj wrocil i naprawiltak to jest jak sie jest w goracej wodzie kapana, no ale tlumacze sobie ze bedzie na pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 22:16
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Sto lat Jagodko!
Kroko, z przewoaniem szyi nie ma żartów. Kodem tacie od tego zaczął się paraliż mięśni oka i przy ustach idź do lekarza
Młoda, cudny brzuszek.zateskbilo mi się
Zgubiła nam się ukochana lala Madzi. Jak wracałam od koleżanki musiała nam wypaść po drodze do auta z nosidełka; ( Madzia przysnela i nie dała znać. Koleżanka szukała, ale ktoś ją musiał zabrać. Jutro jedziemy szukać do smyka. Może jeszcze będązasnela na szczęście bez niej.
-
Kroko współczuję bólu!
Alicja Tobie również, przewalone z tą torbielą...
Komu jeszcze?
Ja się zbieram do pakowania, kurzy ryj, nie chcę, bo znowu pewnie będzie problem z pomieszczeniem się i stres.
Dobrej nocy mamuchny.
AlicjaaA, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hi!
U nas mama od wczoraj:)chwilo trwaj!!!przez dni mlodziezy w Krakowie lot opozniony bo nie dostali pozwolenia na start a w Maastrich wczoraj 38,5pokazywalo:/nie bylo gdzie sie schowac:/po dupach nam sie lalo=
Mloda rzeczywiscie duza roznica ja mam taki brzuchol jak ty teraz:/
Kroko zdrowka!musi byc u was chlodno ze cie tak zawialo:/my spimy przy otwartym oknie inaczej bym padla z duchoty;)
Manku kartka bedzie opozniona:(przepraszam!sto lat dla Jagodki!!#
Nena ty juz wracasz ale to szybko zlecialo!
Alicjaoby jutro bylo lepiej!
AlicjaaA, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Rety, Kroko, jak ja moglam to pominąć..przecież kto cię lepiej zrozumie niż ja również cierpiąca z bólu
Trzymaj się, zdrowia życzę i może rzeczywiście idź do lekarza, bo z tym nie ma żartów..
Blondik, oj szkoda tej lali, tym bardziej jesli mała była do niej przywiązania. Oby udało się znaleźć podobną.
Zgredzia, czyli udało się naprawić bez wymiany opony? To jak Twoj to zrobił? Może ta opona się przyda nowa, bo ciekawe czy długo wytrzyma po tym naprawieniu.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Alu oby teraz po tym zabiegu było lepiej, mówili ci od czego mogło to się zrobić?
Młoda dama śliczny brzusio, trochę teskno mi do tych czasów
Beszka jako iż bardzo długo zwlekalam z decyzją o drugim poradzę ci nie czekaj zbyt długo, u mnie chłopaki mają 8 lat różnicy to stanowczo za dużo.
Ciężko jest ale pomysł sobie im szybciej się zdecydujesz tym szybciej kolki i prezenia będą za tobą
Krokodylica nasmaruj się amolem lub vickwaporup czy jak to się pisze, owin szalikiem i może jutro będzie lepiej
Zgredka do 14 dni możesz zwrócić towar bez podania przyczyny,
Nena znam ten pakowny ból, nigdy się nie mieści, jak Ci poszło.
Blondik mam nadzieję że lale dostaniecie, fajne takie przywiązanie fiago ma do tej pory swojego ukochanego misia którego dostał na chrzciny
No idę spać dobranoc
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazja, prawdopodobnie stało się to przez źle zaleczony ząb, nie wystarczajaco doczyszczony podczas wiercenia, a zaplombowany. Tak to przynajmniej zrozumiałam. Zaleczono niby malutki , a głębiej już coś się działo i zrobił się stan zapalny, który objawił się w posraci torbieli na gornym podniebieniu. No puki co wielka ulga, po tym jak mi to dziś rozcieli i wyczyscili. Lekarka była pod wrażeniem, że ja taka wytrzymała, tyle kłócia i krojenia, a ja nawet oczu z bólu nie zmrozylam. A ja do niej, że już po tylu przejściach to mogą mi robić co chcą, wszystko zniosę, aby tylko mi pomogli..
Ale mi się nie chce iść jutro do pracy, ble..jedyne co mnie pociesza, to to, że juz piątek i wolne
Dobranoc osiemnastki z plusem