Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, mi sie nic nie dzieje. Bawimy sie z Ania klockami, na korytarzu wiercą, nie wiem kiedy małej zechce sie spać bo trzeba bedzie iść na spacer. No a cholercia miałam spać razem z nia.....
Zgredko, spójrz na olx. Może tam taniej znajdziesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 09:25
-
Hej hej
Lili, jak maz sie czuje?
Lara, wspolczuje wiercenia....
Zgredko, oy otulacz pomogl.
Co do cen to nas to zadziwia jak drogo odsprzedaje sie w PL uzywane rzeczy. U nS jak cos uzywane, nawet krotko, to idzie za polowe ceny. Mozna np.wozek emmaljunge taki 4 letni w dobrym stanie kupic za 500-250 zl, fotelik maxi cosi z baza od 250pln w gore. Mocniej znoszone itp.oddaje sie za free. Moja kumpela i brat sporo rzeczy zakupili tutaj (uzywanych), bo taniej. My chcielismy kiedys kupic wozek uzywany w PL, jak drugi wozek, ale ceny takie, ze wolalm dolozyc te roznice i miec jeszcze gwarancje
H wlasnie zasnela, bujana. Chloocy jedza sniadanie (ci to maja zycie). Jak mloda wstanie zjemy lunch i jade owiezc starszaka do kolegi, ktory w gorach mieszka. Juz wiem, ze mlodszy bedzie sie awanturowal, wiec bede musiala jakies ciekawe zajecia wymyslec, a ze ma byc burza, to bedziemy sie w domu kisic, ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 09:51
-
Zgredka, spróbuj tego, hehe
Ja myślę, że nie warto kupowac tego woombie, w czasie wakacji i tak raczej nie wykorzystasz...znowu upały nadchodząA Małemu kup espumisan 100 w kroplach i dawaj przed jedzeniem, skład ma praktycznie jak sab simplex
Anastazjaaa, PsotkaKotka, justta, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Nieno Blondik genialna jesteś, super pomysł
Ja kijance też dawałam espumisan
My już po spotkaniu, wszystko poszło sprawnie i po naszej myśli, wycdnili nam mieszkanie nawet na więcej niż chcieliśmy więc we wtorek zdjęcia i dajemy mieszkanie do sprzedaży,
Pokażę wam linka jak już będzie
U nas upałów ciąg dalszy uffff jak goracobeszka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Anastazja gratki z powodu mieszkania!
Mnie na razie żadne kwadraty nie latają.
Moja Zuzia rzygała po espumisanie a bobotic nie pomagał.
Ja szyją ruszać nie mogę. Boli mnie cała lewa strona od ucha do łolatki włącznie. Kuźwa zachciało mi się kłaść spać przy otwartym oknie z mokrą głową po kąpieli.
O 4 nad ranem obudził mnie okropny ból.
Acha i pro forma robiłam rano test (przed braniem leków), oczywiście negatyw.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tak ZGEDKO, to woombie jest z suwakiem. Na duze upaly faktycznie sie nie nadaje ale jak jest tak 24st w mieszkaniu to mysle ze ok.
A ja wczoraj bylam na saunie w aquaparku i na masazu. No jak w raju! Sauna przepiekna. Chyba z 9 roznych. A ludziow jak mrowkow! Siedzialam tam 2h i jeszcze bym posiedziala gdyby nie to ze musialam na grila leciec.
Ale niestety sauna nie dla mnie. Mam slabe naczynka i pekaja mi na udach i dekolcie. A do tego dostalam @ ....tydzien za wczesnie
.
-
Ja na ogródku, Ania nie spi
przed 14:00 zmywam sie do domu, bo maja skończyć prace ci od kłucia korytarza. Mam nadzieje ze Ania wtedy zaśnie choć na godzinke bo jakiś obiad musze ogarnąć. Mała zjadła teraz kawałek chałki wiec luz
Ana, gratkiteraz juz z górki
Aaaaaa i mamy druga górna dwójkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:02
Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lara, a u nas dolna 2
Anastazja, gratulujeoj pamietam te emocje, gdy przychodza mieszkanie wycenic
U was tez tak, ze okreslaja jeden dzien i przez 2 godz.ludzie przychodza dom ogladac, a nastepnego dnia zaczyna sie licytacja? -
Lara z górki to będzie jak się kupiec znajdzie
Justa oby przeszło bo z chorym maluchem to będzie słaby wypoczynek.
Zgredka masuj cyca, powinno przejść
Beszka nie u nas bez licytacji, wystawiam dom i makler przychodzi z chetnymi oglądać, jak się zdecyduje to negocjacje ceny itd podobnie jak w pl -
Kurde,, dajcie młoteczek, Ania nie śpi, pełna energii skacze mi po plechach ale nie pozwala iść zrobić obiadu
a za 10 min musze jesc
Edit: śpi, a ja biegiem do kuchni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 15:19
-
Sto lat dla Ani z okazji 15 miesiecznicy
no i tej dwójki drugiej
Anastazja, powodzenia w sprzedaży domu, oby się udało szybko i za dobrą cenę
Zgredzia, ściągaj z tej piersi jak najwięcej, ja to przy nawale musialam antybiotyk brać, do takiego stanu się doprowadzilam..
A ja dziś na zwolnieniu lekarskim. Rano obudziłam się z jeszcze większą gulą na podniebieniu, bolało madakrycznie. Na 9 mialam wizytę u swojego dentysty, a ten w szoku!! Zrobił co mógł i kazał natychmiast jechać do Białegostoku do szpitala, żeby coś z tym zrobili. Wróciłam do pracy dac tylko znać, że już mnie dziś nie będzie. Na szczęście tym razem trafiłam na kompetentnych fachowców. Pokroili mi podniebienie, ból ogromny i litry krwi, ale ułożyło. Teraz jestem na przeciwbólowych, ale już da się żyć. Dali zwolnienie na dziś.
A tomek nauczył się nowych słów: na wujek mówi jujek, jak muzyka leci to krzyczy: gra!!LaRa, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Alu: bardzo Ci wspolczuje
Mysmy mialy drzemke, ja karmilam malego,.mala wtedy chciala sie przytulic,aja nie moglam, wiec.po kp powiedzialam jej, ze mozemy sie poprzytulac na kanapie, no i zasnelysmy sobie. W miedzy czasie moj z roboty wrocil, zrobil sobie obiad i zasnal..
Troche zal mi go budzic, ale dobrze by bylo, zeby sie z nia pobawil jak karmie, bo taka biedna..