Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hola,
Mala sie nie obudzila jak moj szedl do pract, ol yeah, teraz wszyscy spimy razem..
Maly wszedl w faze zolta smierdzaca kupa smoleista zamiast jajecznicy i juz walnal trzy, a rzygnal dzis na spora odleglosc..
Kotka: Summi pisala na fb, ze na razie ma przerwe, bo z tego co skumalam jakies problemy nie wiem czy rodzinne, sle jakas ma trudna sytuacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 06:04
-
Hej, u nas pobudka z gerakiem w ręku godz 5
w łożku przetrwałam do 6.
Teraz wstałam aby poprasować, póki upału jeszcze nie ma.
O 8:30 przychodzi teść robić sciane. A ja wybede z Ania albo na plac zabaw albo na ogródek nalać wodę do basenu na późniejsza kąpiel.
Kroko, czytałam wieczorem na raty i podczas usypiania małej myślałam o Twojej szyi. Oby ból szybko minął, bo wiem jaki ego uciążliwe, choc ja miewałam czesto nerwobóle w odcinku szyjnym-porażkajak Zuz? Nasza Torpeda?
Właśnie szukałam info o Summerce ale na fb nic nie znalazłam.
Zgredka, Lusia tez tak wymiotowała?
Blondik, szkoda misia, ale oby udało sie znaleźć replikę heh moja nie jest przywiązana do żadnej szmatki czy misia, nie lubi, ale mam nadzieje ze ten czas nadejdzie bo mam sporo miśków dla niej.
Mała coś jęczy ojcu na głowie
Miłego dńiaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka
Nocka znosna po paracetamolu, rano goraczki brak, zobaczymy co pokaze dzien
Kroko jak szyja dzisiaj
Nena my tez dzisiaj pakowanie o majgad
Zgredzia wiem jak boli zastój, masakra
Milego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Moja panna pospala dzisiaj do 6.55 wow!
Lili, super ze mama u ciebie. Cieszcie sie tym czasem i relaksujcie sie
Ana, ja juz mam 3 dzieci4 mi sie chcialo
Justta, zdrowka dla Was
Kroko, wspolczuje orzewiania. Raz mi sie zdarzylo, ale nie wiem czy przewianie czy cos naciagnelam. Pamietam, ze babcia czesto sie amolem nacierala jak ja przewialo.
U nas pada, grrrr ale pomimo ze na dworze nie jest za cieplo, to i tak w domu masakrycznie cieplochcemy popme ciepla zamontowac. Zima grzeje a latem chlodzi. Juz sie doczekac nie moge...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 07:23
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:hi!Nena ty juz wracasz ale to szybko zlecialo!
, wczoraj w końcu nie zrobiłam...Dwa miechy w Pl...
Współczuję upałów, niedługo wracam do takich, ble.
-
Lara: Malej ulewalo sie czesciej, ale nie bylo takich rzygow na odleglosc, maly jak rzygnie to jak stary dzwieki niezle..
Ja zrobilam ryz z jablkiem do zlobka, maly w tyk czasie spi, a mala szaleje, aktualnie z trzepaczka do ubijania..
Jeszcze musze wyjsc z psem, tylko jak -
Ana, Ania idzie spać ok 20:30-21:30. Do czasu póki ja nie usnę to sie wierci, w nocy czasami sie budzi na picie. Od wczoraj wstaje punktualnie 5. Teraz ona sobie śpi, a ja w końcu zabiorę sie za prasowanie bo podłogi juz odkurzylam i Umylam.
We łbie mi sie kręci
Aha, miałam pytać: dawałyscie maluchom paluszki rybne lub coś podobnego? Sklepowego?
I jak zachęcić dziecko do jedzenia owoców?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 08:29
-
Czyli jednak jeszcze długo się nie wyspie, myślałam że jak zasna to grzecznie spia. Tiago budzilsie w nocydo poltorarokuwiec już niedługo może wasze pociechy będą lepiej spaly
Co do paluszkow rybnych to tiago po roku jadł już wszystko to co my, paluszki rybne też, uwielbia je do dziś -
Moj maly tez juz wcinal paluszki rybne kilka razy
Co do owocow hmmm moze jakas salatka owocowa owoce pokrojone ja zacheca hmm albo jakos ulozone na talerzyku. My nie mamy problemu maly od rozszerzania lubi owoce I teraz wcina np banana mu dam I sam gryzie albo trzymam mu brzoskwinke I pogryza. Sliwka tez mu smakuje. Jablka tez lubi I truskawki hehe -
Ja paluszkow nie jem, to nie wiem, chyba, ze mam ochote na "fastfood" bo tak je traktuje, wiadomo co tam zmielone w sroki?
Moja jak zasnie to kilka razy sie przebudza placzem trzeba potulic i spi dzis szal bo do 6:30 spala (zasnela po 21).
Odwiozlam ja do zlobka, a wczesniej skoczylam z nia w wozku z psem, maly spal w domu.. teraz maly je, a ja powinnam z nim walnac drzemke, ale mi sie nie chcemusze zaczac cwiczyc, bo mi plecy pekaja
C
Lara: no nie moglam sobie tego wymyslic lub przysnic sie z Summi..
Znalazlam: jest to w komencie do postu Mari o szczepieniach z 8 lipca
Aha: skladac mnie tu zyczenia, bo miesiac mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:03
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
U mnie taki problem, ze jedynie co sama je to paluszki, chrupki kukurydziane. Aaaa i kabanoski.
Wszystko inne momentalnie ładuje w szczęce psa.
Wczoraj na widok banana aż ja zatrzepalo.
No to wiec u nas dzis obiad.....paluszki rybne, frytki i..... No właśnie co z warzyw dajecie? -
Zgredzia, No przecież nie mowię ze zmyśliłas, poprostu szukałam info, i lipa, nie znalazłam
Mam nadzieje, ze u Sum juz lepiej i wkrótce nas odwiedzi
Ach i jak pięknie logistycznie rozwiązujesz sprawyswietnie, czyli jednak sie da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:03