Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzwa No u nas te cholerne zeby chyba powodują to, ze Ania chce być ciagle na rękach u mnie. Wyjsć z pokoju nie mogę bo krzyk.
Spała 2,5 h, z czego 1 h musiałam być obok. Idzie druga górna dwójka.
O tyle, ze dzis ładnie je obiad. A w nagrodę idziemy zaraz na plac zabaw
Zgredko, kiedy mama wróci? Czy wogole wróci? -
Ewik wrote:Kroko jak chcesz dam Ci namiary na swoją ginekolog co prawda dalej od Ciebie ale zawsze możesz zadzwonić i ona udzieli informacji przez tel. Osobiście jestem z niej bardzo zadowolona pomogła nam dużo w ciąży po porodzie tak samo. Jak coś to pisz.
Miłego popołudnia Wam życzymy.
Ewik rzuć na pw.Ewik lubi tę wiadomość
-
Pije sobie kawke i tak sobie rozmyslam jaksie ona ma do mojej diety....
Arienna co ci ten dietetyk mówi o kawie z mlekiem?
Lara skoro z godzinę musiałaś być obok to strasznie czujny sen miała, chyba faktycznie żeby ją męczą.
Jutro w końcu makler do nas przychodzi, Trzymajcie kciuki, jutro zapadnie decyzja czy opłaca nam się zmienic dom
La Ra jakie macie oprocentowanie na hipotekę? Tak z ciekawości pytam jak sprawa wygląda w Polsce, u nas jedyne 1,9%Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 15:41
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko
to prawda, że po clo rosną... więc słaba opcja jedna i druga na Franka
Zgredzia wspieram Cię duchowoKoleś może nie robić kupy nawet do 10 dni. My dawaliśmy trillac plus (probiotyk) delicol na laktozę, bobotic forte na bąki i doraźnie wlewki mellilax pediatric jak długo nie było kupy. No i u nas Kluska źle znosiła wit d i k, k w ogóle żadnej a d dostaje w spreju prosto do dziubka
-
zgredka wrote:Lara: nie wiem czy wroci,
Byla z malym na spacerze w chuscie i teraz tez siedzi w niej a ja zjem obiad, a maly nie robil kupala od wczoraj, co mak zrobic? Masowalam do tej pory brzuch
Czy on ci się prezy i wije jakby go tam coś bolało? -
nick nieaktualny
-
Wlasnie poczytalam o kupach i teraz was i sobie przypomnialam, ze mala tez po pewnym czasie nie walila kilku kup dziennie i miala przerwy wiec nie bede sie niepokoic jeszcze za 2-3 zaczne
Ana: on jakby sie napina i by chcial moze kupe ale nie placze, mnie nie pytalas, ale mam kredyt hipo i u nas oprocentowanie zmienne, zalezy od stop, ze do tej pory maly to mi w ciagu 5lat rata spadla o 500 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 16:31
-
Hej hej
Ja po wizycie.
Wieczorem odpisze na Wasze posty teraz zjem obiad i spadamy na spacer.
Mam brać luteine teraz na wywołanie @ (nie widać jej na horyzoncie) i w następnym cyklu clostylbegyt i zachodzimy.
Wg mojego gina zmiany endometrialne nie rosną od clo.Ania_84, Anastazjaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kupa za nami
Aha moj ma totalny efekt moro, robi to dzis co chwila, w trakcie napisania tego zdania juz 3x, a to dzwiek za glosny, a to sie rusze nie tak.. biedakWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 19:36
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Konwi, czekam na decyzje z banków i będziemy wybierać. Na ta chwile nie wiem ale pewnie ok 3%.
Ja po ficie.
Małż był z Ania na placu zabaw i tam popchnęła ja dziewczynka mówiąc: nie jesteś moja. W małżu sie zagotowało, a matka dziewczynki stała jakby nigdy nic. Co najlepsze ta dziewczynka jakiś czas temu była tak nachalna wobec Ani, ze szok.
Zgredko, dobrze ze koopa zrobiona, uffffffBtw Ania dzis walnęła ojcu na ogródku
hihih
Kroko, dobrze ze zasiegnelas opinii innego gin. Niech @ przychodzi i działajcieBtw w wolnej chwili zaktualizuj tabelkę na pierwszej
Katja, Ania (Ty masz sie oszczędzać a nie latać !!!!) odzywajcie sie. Jak brzucholki?
Co z Summerka???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:35
-
A u mnie Tomek przed pójściem spać na termometrze 38,2.. ciekawe czy od zębów czy coś go zaczyna brać. Aj, same biedy- ja cała osiągnięta po tych wizytach u 'specjalistów' za dyche.. a miało być lepiej. Jak zadzwoniłam do lekarki zapytać co robić, bo ta torbiel ns podniebieniu, ktorej miało już nie być zrobiła się jeszcze wieksza- to ta do mnie, że nie możliwe, na pewno mi się wydaje. A ja kurna na ibuprofenie teraz jadę bo aż mi czacha pulsowała od zęba i podniebienia.
Zgredzia, dobrze że kupsztal poszedł. A moze te bóle brzucha to przez slodycze, ktore jadlas. U mnie Tomek przez całe kp nie tolerowal niczego co zjadlam ze skladem kakao. Bóle brzucha murowane były.
Lara, ciekawe miejsce sobie ta twoja córa na załatwianie wybrała hehe. A co do tej dziewczynki, to jak czytałam te zdanie o niej to już miałam wqrwa. Oczywiście nie na dziecko, a matkę, bo wg mnie takie zachowania często wynikają jednak z tego co rodzice przekazują. U nas na zajęciach tych aktywna mama była taka jedna mamuśka z bardzo olewczym podejsciem wychowawczym..dziecko chowane jak to się mówi samopas. No i ta dziewczynka była mega wyrażająca. Wszystkim dzieciom wyrywala smoczki, zabawki z rączek i wyrzucala za siebie, była bardzo nachalna. A mamusia zero reakcji, a wręcz dumna, jaka to jej córka zaradna. Na szczęście szybko przestała chodzić, a nasze dzieci przestaly płakać na zajęciach -
Kroko, dobrze że się skonsultowałas. Teraz czekać na wywołany okres i do roboty
Sorki, że oddzielny post, ale wzięłam edytuj, a przez pomyłkę napisałam w nowej wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:24