Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko, wina niedojrzalego ukl.pokarmowego...ale zeby nie pogarszac syt.odradzaja produkty wzdymajace oraz owoce morza i zbyt duza il.cukru. Ja chlopakow nie zawsze odbijalam. H musialam. Nosilismy ja tak dlugo az odbila porzadnie i wtedy byla cisza...do kolejnego karmienia...a potem byly kolki
-
Tyle się napisałam i wszystko się skasowalo, masakra.
No to już teraz w wielkim skrócie.
Ja krowiego mleka nie dawalam i nie zamierzam w najbliższym czasie.
Lili, byłam przerażona jak czytałam o twoim mężu. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.
Zgredzia, a może dicoflor na brzuszek? Mi lekarka kazała jak miałam problemy z bólami brzucha u tomcia. W sumie nie wiem, czy takim maluchom można. No i może właśnie spróbuj z dietą swoją pokombinować.
Ja mam doła, bo jestem dziś po kolejnej wizycie u chirurga szczekowego. Mam wyznaczony termin zabiegu/operacji na wrzesień, ale mi się babra, a lekarze dziś zamiast pomóc jeszcze bardziej rozpieprzyli i wyszłam totalnie oglupiona, teraz już w ogóle nie wiem co dalej robić. Muszę jutro dzwonić, ech mam już dość tuch chorób..
-
nick nieaktualnyHejka
Zgredzia odbij Młodego, niby przy kp nie trzeba, ale ja odbijam w dzień, w nocy mi się nie chce... może w chuście będzie mu się podobało?
Kroko a co się dzieje, że gina ścigasz?
My jutro pneumokoki, trzymajcie kciuki!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Nie gotuje butelek, dokładnie myje w gorącej wodzie i płucze.
A ja mam pytanie odnosńie mleka krowiego. Dajecie juz? Koleżanka mi mówiła ze miesza mm z krowim.
Ja odkad odstawilam od peirsi podaje tylko krowie. W zasadzie Domi nie dostawal nigdy mm. Od jakichs dwoch miesiecy pije tylko krowie. Wychodzi mniej wiecej ok 300ml dziennie.
* EDIT - a nie, sklamalam. DOstawal mm jak dostalam od kolezanki pol pudelka mm ktorego juz jej corka nie pila, wtedy robilam mu manne na tym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 22:55
-
No wlasnie mysle ze na brzuszek go zachustuje tylko sobie przypomne jak to sie robi, bo dzis mi na brzuchu nonstop chcial, teraz jadl lekko orzysnal rzygnal, odlozylam go jeczal i zasnal, ale teraz wlasnie rzyga... Potwornie sie zrzygal wlasnie.. biedak
-
Hola,
Dla mnie 19 lipca wciaz trwa, maly cala noc sie meczyl, chcial jesc po tym wielkim rzygu a po odbijaniu nie dal sie odlozyc, musialam go na brzuchu miec i tak do 5, kiedy to moj wstal do pracy i tak jak przeczuwalam..mala tez sie obudzila. Teraz ona zywa a on a szczescie ju spokoj je lezy, chcialabym przysnac ehh -
Dzien dobry
Zgredko wspolczuje...moze Twoj po powrocie zajmie sie dziecmi a ty sie przespisz.
U nas nocka tez niefajna, ale nie bede narzekac, po przeczytaniu wpisu Zgredki
H ma kolejny dzien, hipumor taki,mze mam ochote wyjsc z domu..sama! Czekam az sie zmeczy i pojdzie spac a po drzemce jadziemy do centrum zalatwic kilka spraw. -
Hej Lili jezu zdrowia dla męża!
Zgredko mnie tez uczyli w szpitalu ze po kp sie nie odbija potem była u mnie moja położna i mówiła zeby odbijać wiec zawsze w dzień i w nocy odbijałam. Jagoda tez utrwala poprostu bbbbb duzo ale nam pediatra powiedziała ze przejada sie zwyczajnie i resztę zwraca często juz było w firmie takiego serka czyli przetrawiona. Mówiła ze jak dziecko prawidłowo przybiera to mam sie nie martwić to minie i minęło ale po b długim czasie...często przebierałam 5 bodziakow jeden za drugim tak ulewala.
Beszko zdrowka.
Ja znowu siedzę z mama i czekam na anastazjologa a potem konsylium ... I potem dopiero w poniedziałek do szpitala. Noc u nas tez słaba, głowa mnie znowu boli... A tu tyle ludzi....Maniek
-
Hejka
Zgredka wspolczuje nocki, oby bylo lepiej
Maniek trzymaj sie tam kochana
Ja dzisiaj piore, jutro sprzatam chalupe z M oczywiscie bo dzisiaj ma ostatnia nocke przed naszym wyjazdem, musze ogarnac zeby byl porzadek i potem pakowanie i w droge
a z nowosci to Leosiowi sie odwidzialo i teraz calymi dnaimi tylko smoczek i smoczek wyczuwam wychodzace dwie czworki gorneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 10:32
-
Dobra z malym juz lepiej co prawda kupy nie ma od wczoraj, ale spi sobie i po karmieniu odbijam..
Mala oddalam do zlobka na 3h zeby sie przespac, wiec jest lepiej, a teraz moja ciotka i kuzynka ktore sa na dwa dni, wziely mala na spacer, to moze jeszcze sie przespie..
Mysle, ze za duzo slodkiego sie nazarlam, no i moze kaw bo naszla mnie wczesnjej ochota i wypilam ze dwie a wczesniej wcale..
Teraz bede ostrozna
Aha i wyjscie do zlobka poszlo sprawnie, ale niesienie malej na rekach i malego w foteliku to nie na moje plecy, obecnie, bi niedlugo zamierzam oddac sie cwiczeniom -
Hej melduje że żyje - jeszcze
Podczytuje ale nie mam sił nic pisać... Od dwóch dni upał 37 stopni w cieniu.... Kijanka marudna ale co się dziwić skoro dorosły topi się w takie ipaly to co ma dziecko powiedzieć
Kroko nie odpuszczaj dobijaj się do innego gina na konsultacje aż do skutku, dla własnego spokoju aby wysłuchać innej opini.
Zgredka, kijanka też przechodził brzez problemy brzuszkowe we względu na niedojrzalosc układu pokarmowego i w takim przypadku odbijanie konieczne w dzień i w nocy. Jedyna dobra rada, niedługo będzie lżejtrzeba to przeżyć.
Uuuuu znów placzKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko jak chcesz dam Ci namiary na swoją ginekolog co prawda dalej od Ciebie ale zawsze możesz zadzwonić i ona udzieli informacji przez tel. Osobiście jestem z niej bardzo zadowolona pomogła nam dużo w ciąży po porodzie tak samo. Jak coś to pisz.
Miłego popołudnia Wam życzymy.