Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca, oj to firany zabolały po kieszeni
No sporo, sporo, ale wiesz skoro fajne..no i na lata.
Zgredzia, twoja Łucja to jak modeleczka, nie dość, że śliczna, to jeszcze ją mamusiu tak stroi
No ale współczuję tych placzów. W takich chwilach jak czytam takie rzeczy to zastanawiam się czy ja bym dała radę z dwójką..i słabo to widzę w swoim wydaniu.
A ja wyrodna matka przegapilam, że mojemu dziecku wyrosły dwie dwójki na dole. Wiedziałam, że jest 'akcja zęby' bo znowu ślinienie, maruda w dzień, w nocy pobudki i wiercenie z płaczem w łóżku. Ale bylam pewna, że to 4, bo lekarka przy ostatnim szczepieniu mówiła, że rozpulchnione. Więc w nocy smarowalam dentinoxem daleko na 4, choć nic tam nie czułam. A dziś taka niespodzianka, że już jedna dwójka w połowie jedynki sięga, a druga się właśnie przebiła. -
A widzialyscie memy z prezydentowa?? WTO było do przewidzenia ze tak sie skończy
no nie powiem zabawne
Ala to sie tylko cieszyć ze nie zauważyłaś jak zębole wyszłychyba mleczaków jest 20? Bo Zoska ma 16
dzieki Bogu żadnych problemów nie było...tłumacze sobie ze to za te straszliwe kolki i zakażenie układu moczowego...wiem to juz było ale mam uraz do końca zycia!
A Nena tez dawno chyba znaku zycia nie dawała????
Ala fakt firana boska jest no i od ulicy wiec wiesz musiała robic wrażenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 22:03
-
Nenaa smaży dupcie nad morzem, razem z Justta i Yas
dołączy Blondik i cześć gangu rozwali polskie plaże hihih
Alicja, szkoda życia na kłótnie. Mój mnie dzis wnerwił (i wnerwia codziennie) ale jakoś ze sobą rozmawiamy, on mnie zna i wystarczy ze sie uśmiechnie i koniec, leżę. Z moich fochów zostaje nic.
Zgredzia, współczuje, mam nadzieje ze wszystko wróci do normy.
Jestem wykończona po całym dniu sprzątnie, ale najważniejsze ze każdy śpi we własnym łożku
Dobranoc dziewuszki.
Katjja, odezwiesz sie???Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Oboje sie uspokoili, mam nadzieje, ze maly jak sie obudzi to bedzie od nowa wyl, mala tez spi, oby chlop sie budzil jak bedzie jeczec..
Ogladam w ciemnosci dziesiec kanalow na raz, czytam ksiazke przy swietle tv i mam gastrofaze.. -
Smoczyca1 wrote:No pamietam ze smaży swoją dupencje i boskie nogi ale mogłaby jakas fotę wrzucić co jakiś czas
Ja tez sie żegnam baj bajNena smaży swój tłusty zad i świńskie rapetki, chciałyście powiedzieć.
Spoko jest, choć pogoda ostatnio płata figle, ale nic to, spacerujemy, grillujemy, zwiedzamy, itp...
Nie nadrobię wszystkiego, zbyt intensywnie jest.
Buzi dla wszystkich, wsparcie dla potrzebujących i gratulacje sukcesów wszelakichKrokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hola!
Noc ciezka ponoc mala sie budzila nonstop, moj towarzysz ze dwa razy (hehe) ale sie ostro ustrajdal wiec go mylam nad wanna, a jak z nagusem przytulonym do brzucha wracalam z lazienki, to nagle ciepelko i wielkie siku na mnie -
Justta, Ty juz w domu? Co tak szybko? Jak Leoś zniósł drogę?
My po Mszy, Ania pod koniec usnęła, w domu przełożyłam ja do łóżka i śpi, jak wstanie to zbieramy sie na ogródek, bo upał ogromny. Mam chęć wskoczyć do tej zimnej wody -
Lara dokladnie tydzien bylismy
w nocy podroz spoko, spal praktycznie caly czas, a spowrotem wracalismy w dzien, spal tylko 2 godz na 10 godzin jazdy
ale bylo ok, troche marudzil ale zabawialo sie go ogladal bajeczki piosenki troche pobiegal na przystankach i jakos dojechalismy, wyjazd super udany, morze boskie i to swieze powietrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 11:32
-
Aaa Justa, super ze urlop udany. Szkoda że już się skończył.. Nie zazdroszczę ogarnięcia się po nim i powrotu do rzeczywistości..
Ooo Zgredko to ciekawa noc, co było małej a małemu?
Smoku, pokaz ta firane, ciekawa żem
Ooo jaka Nena skromna
Ala, ech co faceci
Lara, zazdroszczę energii, weź posprzataj i mi, pewnie, jak wrócę za tydzień do domu, to się zalamie.. Miłego wypoczywania na działce
My też byliśmy w kościele, Patryk b. Grzeczny a w Tymka od wczoraj diabeł wstąpił i tak mi działa na nerwy, a te jego odpowiedzi, mnie wprowadzają z równowagi, boże mam dość.. Na każde zdanie na po 3 odpowiedzi, a aby coś zrobił trzeba powtórzyć po 15 razy a weźmie się dopiero, gdy podniose glos.. Kilka razy miałam ochotę po prostu mu dać klapsa ale siła woli się powstrzymuje.. Jak to jest ze jednego dnia jest taki kochany, uczynny, posłuszny a innego to diabeł? Ech
Patryk śpi, też może się położę
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 11:55
-
Konwi: malu chyna nie mogl kupy.walnac, na noc.zasnal, potem po 1 kupa po pachy, a mala.ma dzis wysypke drobna(fota na fb) to chyba sie zbieglo z tym na pupie co? Takie drobniutkoe na nogach rece i klatce..
A moze to byla 3dniowka, ktorej nie zauwazylam (tempka w pt) a dzis ta wysypka, jutro pojde do lekarza jakiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 12:21
-
Izo mama daleko od Was mieszka?
Alicja zazdroszczę że potrafisz szyć!
Anastazja ja myślę jak Alicja, że tym wyjściem tylko swojemu przysługę zrobiłaś.
Smnoku ja rowerem u nas to pochodniku (wiem, wiem, ale na drodze by mnie rozjechali) a po drodze to tylko na bocznych uliczkach.
Zdziczałaś z ceną tych firan?
zgredka życzę ustania krzyków.
Nena i jaki stopień wysmażenia zadka już masz?
jussta super że urlop udany! Mały zdrowy był na wyjeździe?
Konwi więcej siły woli zyczę.
Moja Zuzia też od wczoraj niegrzeczna, aczkolwiek dzisiaj w kościele zachowywała się ładnie.
Ja siedzę i się lenię, bo postanowiłam, że dzisiaj nie gotuję (@ mam, wszystko mnie boli, nie chce mi się) i jak Zuzia się obudzi idziemy na obiad do restauracji, a co!
Ja w następnym tyg chyba znowu pojadę na 5 dni do domku letniskowego, bo moja niania znowu wyjeżdża. Wiecie, trochę zaczęło mnie to wkurzać, bo ona nie pyta się mnie czy mi coś pasuje, czy może mieć wolne itd. tylko informuje mnie smsem "nie będzie mnie w poniedziałek" albo "we wtorek będę do 13" i żadnego pytania, czy to jest ok.
-
No właśnie Kroko? Rozumiem, ze starania pełna gęba
U nas niestety temat ogródka runął wraz z pojawieniem sie ogromnej burzy. Wiec kuzynka z facetem sa u nasAnia grzeczna
No ale spała 3 h to nie ma powodów do marudzenia. Zjadła druga polowe słoiczka i tyle.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko Leo byl zdrowy juz w dzien wyjazdu nie mial goraczki, to byla goraczka jednodniowa zebowa, bo czworki sie pojawily wiec wyjazd udany
Pieluchy w biedrze w promo ? trzeba leciecKrokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość