X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • AlicjaaA Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca, oj to firany zabolały po kieszeni ;-) No sporo, sporo, ale wiesz skoro fajne..no i na lata.

Zgredzia, twoja Łucja to jak modeleczka, nie dość, że śliczna, to jeszcze ją mamusiu tak stroi :-)
    No ale współczuję tych placzów. W takich chwilach jak czytam takie rzeczy to zastanawiam się czy ja bym dała radę z dwójką..i słabo to widzę w swoim wydaniu.

A ja wyrodna matka przegapilam, że mojemu dziecku wyrosły dwie dwójki na dole. Wiedziałam, że jest 'akcja zęby' bo znowu ślinienie, maruda w dzień, w nocy pobudki i wiercenie z płaczem w łóżku. Ale bylam pewna, że to 4, bo lekarka przy ostatnim szczepieniu mówiła, że rozpulchnione. Więc w nocy smarowalam dentinoxem daleko na 4, choć nic tam nie czułam. A dziś taka niespodzianka, że już jedna dwójka w połowie jedynki sięga, a druga się właśnie przebiła.

dqpr6iyewfi44js0.png
    rfxg9jcg2qpvnn7a.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzialyscie memy z prezydentowa?? WTO było do przewidzenia ze tak sie skończy ;) no nie powiem zabawne :D
    Ala to sie tylko cieszyć ze nie zauważyłaś jak zębole wyszły :) chyba mleczaków jest 20? Bo Zoska ma 16 :) dzieki Bogu żadnych problemów nie było...tłumacze sobie ze to za te straszliwe kolki i zakażenie układu moczowego...wiem to juz było ale mam uraz do końca zycia!
    A Nena tez dawno chyba znaku zycia nie dawała????
    Ala fakt firana boska jest no i od ulicy wiec wiesz musiała robic wrażenie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 22:03

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa smaży dupcie nad morzem, razem z Justta i Yas :) dołączy Blondik i cześć gangu rozwali polskie plaże hihih

Alicja, szkoda życia na kłótnie. Mój mnie dzis wnerwił (i wnerwia codziennie) ale jakoś ze sobą rozmawiamy, on mnie zna i wystarczy ze sie uśmiechnie i koniec, leżę. Z moich fochów zostaje nic.

Zgredzia, współczuje, mam nadzieje ze wszystko wróci do normy.

Jestem wykończona po całym dniu sprzątnie, ale najważniejsze ze każdy śpi we własnym łożku :)
    Dobranoc dziewuszki.

Katjja, odezwiesz sie???

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pamietam ze smaży swoją dupencje i boskie nogi ale mogłaby jakas fotę wrzucić co jakiś czas :)
    Ja tez sie żegnam baj baj :)

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oboje sie uspokoili, mam nadzieje, ze maly jak sie obudzi to bedzie od nowa wyl, mala tez spi, oby chlop sie budzil jak bedzie jeczec..
    Ogladam w ciemnosci dziesiec kanalow na raz, czytam ksiazke przy swietle tv i mam gastrofaze..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    No pamietam ze smaży swoją dupencje i boskie nogi ale mogłaby jakas fotę wrzucić co jakiś czas :)
    Ja tez sie żegnam baj baj :)
    Ahaha, dobre :D Nena smaży swój tłusty zad i świńskie rapetki, chciałyście powiedzieć.
    Spoko jest, choć pogoda ostatnio płata figle, ale nic to, spacerujemy, grillujemy, zwiedzamy, itp...
    Nie nadrobię wszystkiego, zbyt intensywnie jest.
    Buzi dla wszystkich, wsparcie dla potrzebujących i gratulacje sukcesów wszelakich :)

Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hola!
    Noc ciezka ponoc mala sie budzila nonstop, moj towarzysz ze dwa razy (hehe) ale sie ostro ustrajdal wiec go mylam nad wanna, a jak z nagusem przytulonym do brzucha wracalam z lazienki, to nagle ciepelko i wielkie siku na mnie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka witamy po urlopie ;-) jednym slowem bylo Bosko ;-) nie nadrobie, teraz gora prania i wszystko do ogarniecia? Dzialo sie cos ciekawego, opowiadac ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta, Ty juz w domu? Co tak szybko? Jak Leoś zniósł drogę?

My po Mszy, Ania pod koniec usnęła, w domu przełożyłam ja do łóżka i śpi, jak wstanie to zbieramy sie na ogródek, bo upał ogromny. Mam chęć wskoczyć do tej zimnej wody :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara dokladnie tydzien bylismy ;-) w nocy podroz spoko, spal praktycznie caly czas, a spowrotem wracalismy w dzien, spal tylko 2 godz na 10 godzin jazdy ;-) ale bylo ok, troche marudzil ale zabawialo sie go ogladal bajeczki piosenki troche pobiegal na przystankach i jakos dojechalismy, wyjazd super udany, morze boskie i to swieze powietrze ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 11:32

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Justa, super ze urlop udany. Szkoda że już się skończył.. Nie zazdroszczę ogarnięcia się po nim i powrotu do rzeczywistości..

Ooo Zgredko to ciekawa noc, co było małej a małemu?

Smoku, pokaz ta firane, ciekawa żem

Ooo jaka Nena skromna

Ala, ech co faceci

Lara, zazdroszczę energii, weź posprzataj i mi, pewnie, jak wrócę za tydzień do domu, to się zalamie.. Miłego wypoczywania na działce

My też byliśmy w kościele, Patryk b. Grzeczny a w Tymka od wczoraj diabeł wstąpił i tak mi działa na nerwy, a te jego odpowiedzi, mnie wprowadzają z równowagi, boże mam dość.. Na każde zdanie na po 3 odpowiedzi, a aby coś zrobił trzeba powtórzyć po 15 razy a weźmie się dopiero, gdy podniose glos.. Kilka razy miałam ochotę po prostu mu dać klapsa ale siła woli się powstrzymuje.. Jak to jest ze jednego dnia jest taki kochany, uczynny, posłuszny a innego to diabeł? Ech

Patryk śpi, też może się położę

Miłej niedzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 11:55

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi: malu chyna nie mogl kupy.walnac, na noc.zasnal, potem po 1 kupa po pachy, a mala.ma dzis wysypke drobna(fota na fb) to chyba sie zbieglo z tym na pupie co? Takie drobniutkoe na nogach rece i klatce..
    A moze to byla 3dniowka, ktorej nie zauwazylam (tempka w pt) a dzis ta wysypka, jutro pojde do lekarza jakiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 12:21

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izo mama daleko od Was mieszka?

Alicja zazdroszczę że potrafisz szyć!

Anastazja ja myślę jak Alicja, że tym wyjściem tylko swojemu przysługę zrobiłaś. :)

Smnoku ja rowerem u nas to pochodniku (wiem, wiem, ale na drodze by mnie rozjechali) a po drodze to tylko na bocznych uliczkach.
    Zdziczałaś z ceną tych firan? ;)

zgredka życzę ustania krzyków.

Nena i jaki stopień wysmażenia zadka już masz? :D

jussta super że urlop udany! Mały zdrowy był na wyjeździe?

Konwi więcej siły woli zyczę. :)
    Moja Zuzia też od wczoraj niegrzeczna, aczkolwiek dzisiaj w kościele zachowywała się ładnie.

Ja siedzę i się lenię, bo postanowiłam, że dzisiaj nie gotuję (@ mam, wszystko mnie boli, nie chce mi się) i jak Zuzia się obudzi idziemy na obiad do restauracji, a co!

Ja w następnym tyg chyba znowu pojadę na 5 dni do domku letniskowego, bo moja niania znowu wyjeżdża. Wiecie, trochę zaczęło mnie to wkurzać, bo ona nie pyta się mnie czy mi coś pasuje, czy może mieć wolne itd. tylko informuje mnie smsem "nie będzie mnie w poniedziałek" albo "we wtorek będę do 13" i żadnego pytania, czy to jest ok.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Wzięłam dzisiaj pierwszą tabletkę Clostylbegyt, nie ma odwrotu. :P

Izoleccc lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko: to oznacza starania, bo ja niekumata, jesli tak to zaciskam!

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Kroko? Rozumiem, ze starania pełna gęba :)

U nas niestety temat ogródka runął wraz z pojawieniem sie ogromnej burzy. Wiec kuzynka z facetem sa u nas :) Ania grzeczna :) No ale spała 3 h to nie ma powodów do marudzenia. Zjadła druga polowe słoiczka i tyle.

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewki: leccie do biedry po pieluchu, nowe i w promo, moj poszedl i wrocil z dwiema pakami 2 i dwiema 4 :-) patrzyli na niego jak na wariata..

Ehh zaluje, ze nie poszlam zobaczyc papieza choc raz

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko Leo byl zdrowy juz w dzien wyjazdu nie mial goraczki, to byla goraczka jednodniowa zebowa, bo czworki sie pojawily wiec wyjazd udany ;-)

Pieluchy w biedrze w promo ? trzeba leciec

Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mało mnie bo juz mi sie nic nie chce:( chyba dzis wywalę chłopa z domu, nie mam siły mam juz dosyć. Żałuje tej drugiej ciazy,

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1958 1959 1960 1961 1962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ