Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, wstalismy o 6.
Kroko, te foteliki maja 3-punktowe pasy ale wg mnie są bezpieczne. Kurcze a może ja źle Ci Kroko powiedxialam.. Ja mam ten, który odchyla się o 20% do spania. Oba foteliki się odsuwa ja. Ten mój szczególnie, bo tylko max odsunięcie umożliwia rozłożenie do spania.
Bardzo ważny jest kask, ważne aby był z tyłu płaski, bo inaczej dziecko jak usnie to i tak się nie położy w foteliku do spania a głowa będzie się odchylac. Mieliśmy beznadziejny przy Tymku, teraz kupiłem zupełnie płaski.
Lili, super ze juz niemal koniec remontu i że otrzymaliście bezinteresowna pomoc, przywraca to wiarę w ludzi..
Kroko, co za Franca z tej @, przyjść tak niespodziewanie
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 06:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć, u nas pobudka 6:40, choc wić sie zaczęła od 6.
Ja mam dzis tyle roboty, sprzątania (o 9 przychodzą zmontować szafę) i powracamy do ładu.
Małż na ogrodzie bedzie rozstawial basen, a Ania bedzie musiała sie bawić sama, biedactwo hehhe
Na sńiadanie mam ochotę zjeść bułkę z dzemorem z porzeczek własnej roboty, ale powinnam nie jesc pieczywa, jest to silniejsze Odemnie, obudziłam sie z ochota właśnie na takie śniadanie.
Postaram sie zaglądać miedzy myciem okien, łazienki, szafy itd.
Miłego dnia!konwalianka lubi tę wiadomość
-
Kroko nosz ta twoja @ zero manier, tak przyjść niespodziewanie i niezapowiedzianie nie lubię jej. Kciuki za kolejny cykl
Lara wreszcie życie wróci do normy, niby tylko szafa a tak potrafi w życiu namacic.
Mąż wrócił około 12,30 nie chodzi o to że mu bronie, bo wiedziałam że zostanie po pracy na grilu, szefostwo co roku przed wakacjami takiego robi. Wkurzalam się bo miał wrócić o 20 a skoro było fajnie i chciał zostać dłużej to mógł zadzwonić bo ja się martwilam a w głowie pojawiały się najczarniejsze scenariuszeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Co do mojej @ i starań.
Ja Wam powiem że strasznie się boję tego rzygania, tej ciąży, tego wstawania w nocy znowu.
No przeraża mnie to i mi się nie chce.
Ale nie chcę żeby Zuzia była jedynaczka a im dłużej czekam tym bardziej mi się nie chce.
Dlatego trzeba się brać za to od razu i tyle.
Ana ja Cię rozumiem, mój jak nie odbiera i się spóźnia to tez nerwicy dostaje.
Na szczęście nie często się tak zdarza. -
Ale zescie w nocy popisaly.
Moj zasnal twardo, wiec w obawie, ze nie obudzi sie jak mala bedzie sie budzic, wzielam ja do siebie i spalam z dwojka. Oczywiscie nie trzeba pisac czy sie wyspalam. Zamierzam kimnac przy karmieniu malego oo juz zaraz
Lili: super, ze ktos zaproponowal pomoci dawaj te fote z malym traktorzysta..
Moja ma juz strup giga na pupie i w okolicy psiochy, takie pecherze zaschle. No strasznie to wyglada, ale ju jej nie boli
Kroko: powodzenia w staraniu
Lara: Tobie rowniez
(Nie chcialam wymieniac Was grupowo)..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Wqrw na małża level hard!
Dobrze, ze juz sobie poszedł bo by było ostro!
Ania zaliczyła upadek, wspinając sie po gorze łóżka spadła na podłogę. Szczęście ze nic sie nie stało. Ale wyglądało groźnie ;/
Zgredkowspółczuje odparzenia, bardzo
-
nick nieaktualnyBiedna Lusia
Nina jeszcze kima z tatą i psem... mamy pobudki co 2h już od miesiąca, chyba przez upały albo zęby...
Od czego może być śluz w qpie? pierwszy raz tak miała
Kiedy zaczyna się lęk separacyjny?
Lara i twoja Ania też biedna
Miłego dzionka, my wybywamy na weekend na wieś do pradziadkówobjem się jak dzika śfinia a 5 kg jeszcze po ciąży zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:19
-
Kroko no kurcze twój mąż naprawdę chyba zakumal czacze po ostatniej waszej rozmowie
Co do starań i rzygan to będzie ciężko ale im prędzej się zacznie tym prędzej się skończytak więc trzymam kciuki za kokejny cykl.
Och ta anulka gdzie ona chciała wejść? Dobrze że nic się nie stało, chociaż pewnie się wystraszyla to i tak nie sądzę aby ją to zniechecilo.
Marissith taka kupka to może na zeby?
Mój nadal śpi, nawet się nie umyl i nie rozebral taka była faza
A ja o 14 zabieram dzieci i spadam do koleżanki na cały dzień, niech siedzi sam w domu!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mari, lek separacyjny to ok 8m-ca. Śluz często na zęby, plus te pobudki to bardzo prawdopodobne.
Oj, Ania ćwiczy skoki.. Dobrze, że nic się nie stało a męża do studni
Ana, super plan. Zostaw dziada niech sam dochodzi do siebie.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
My po spacerze do Lidla i na plac zabaw, mala.pobawila sie w piaskownicy. Teraz moj robi ogory, ja kp,a mala lata,wczesniej latala.bez.pieluchy, siurnela na dywan i krzyk i zaczela chusteczki wyciagac i czyscic.
Ja chcialabym cos poczytac, ale chyba nie bedzie mi dane.. -
nick nieaktualnyHej, ja dzisiaj przeciagnelam małego ze spaniem az do 9 ale ja mam pobudki co 2 godziny więc niewiele to dało. To chyba przez tą temperature. U nas chyba nigdy nie było mniej niż 24 stopnie nawet w nocy, z kolei noce wcale gorące nie są i przy otwartych oknach trzeba się trochę przykryć, młody ma w nocy zimny ale wilgotny kark wiec to może przez to tak się budzi.
A poranek nam minął na lapaniu sikow do pojemnika na badania. Wyczyn iście cyrkowy
Zgredzia biedna lusia. Dobrze, że już ja nie boli.
Ana chłop teraz swoje odchorujrebyla marchewka?
Lili nie sądziłam, że są jeszcze tacy ludzie. Bardzo to miłepoka zdjęcia
Lara bieda Ania kaskaderka.
Kroko szybciej wejdziesz w pieluchy to szybciej z nich wyjdziesz; )
Blondik trzymam kciuki rodzeństwo dla Madzi.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Blondik, udanych wakacji i słonecznej pogody! Rufik z Wami?
My wróciliśmy z ogródka, Ania tak szczęśliwa ze wróciłyśmy do "swojego" pokoju, ze w ramach radości, turlania sie po łożku, spadła z niegomasakra, na kaskaderke sie jednak ńie nadaje....
Zgredka, byłaś u lekarza? Biedna Lusia -
Miłych wyjazdów tym, które wyjeżdżają.
U nas dziś była pierwsza Zuzowa przejażdżka rowerem, bo tato przywiózł mi fotelik po moich bratanicach. Na początku nie chciała w ogóle usiąść, marudziła i w ogóle be, ale jakoś powolutku, najpierw poprowadziłam ją po podwórku, potem szłam z nią kawałek, a potem jazda, ale mało, ze dwa kilometry, potem już jej się podobało, coś tam gadała do siebie i się śmiała.
Ale moje nogi, moja kondycja - masakra.
A no i jeszcze mam lekki problem z utrzymaniem równowagi z tym moim ciężarem z tyłu hehehe.Izoleccc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, wybaczcie, że się nie odniosę do waszych wpisów wszystkich, bo czytałam w miarę na bieżąco, ale jakoś nie miałam nastroju żeby pisać. Nie to że jest mi źle, tylko tak jakoś..
Ciche dni po kiepskim zakończeniu randki trwają. Już przez chwilę było w miarę, ale znowu mnie wkurzył i pojednania nie ma. Ktoś doradzał seksik na zgodę- niedoczekanie jego
Wzięłam się dziś za uszycie dla siebie spodnicy z koła. Prawie skończyłam i będzie się w co ubrać w poniedziałek do pracyLubie mieć jakiś nowy ciuszek
Zgredzia, Lara oj biedulinki te wasze dziewczynki..
Blondik, udanych wczasów nad morzem życzę
Kroko, fajnie, że Zuzia przekonała się do jazdy rowerem, przynajmniej kasa na rower nie wydana na marne
Anastazja, a ja myślę, że tym wyjściem to mu tylko przyjemność zrobiłaś, bo miał ciszę i spokój hehe. Trzeba było lepiej rozwrzeszczanego dzieciaczka wysłać do tatusia i muzykę na full puścić (taka by była moja słodka zemsta hihi ;-P )
Izolec, korzystaj choc z tych kilku godzin z mamą, lepsze to niż nic, choć wiadomo, że przykro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 21:34
zgredka lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Udanych wakacji Blondiku zycze!!!!
No Lara nie zazdroszczę emocji ale twarda dziewczynka z Ani
Mari ja bym sie śluzem tak bardzo nie przejmowała...po prostu sie zdarza. Takie moje zdanie
Co do leku separacyjnego to Zosia jak tylko zauważy ze sie oddałam biegnie za mna z krzykiem...wiec ten tego
Iza u mnie 26 stopni w nocy!!!! Zoska spi w samym body na noramkach i przykrywam Pielucha ale w momencie sie odkrywa.
Kroko udanych wypraw o starań!!!! Trzymam kciuki! A ostatnia jak widzisz nie bedziesz ostatnia to ja sie wezmęzazdroszczę tej jazdy rowerowej ale u mnie nie ma gdzie niby wiocha a ruch jak na autostradzie a ścieżek brak
Zgredka jak Łucja???
Maniek??? Beszka??? Hallo
U nas upałów ciąg dalszy...pojechałam z młoda odebrac firane do sypialni i masakra prawie 500zl no dobra ładna ale juz wiecej tam nie kupiea zazdroska do kuchni 30zl
Jutro mamy zamiar z rana wybrać sie do Licheniaale zobaczymy. A moze nad jezioro...cos trzeba wymyslec
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
U nas dramat. Jedno wyje bo zeby,.slina cieknie, co chwila jeki i rzucanie sie po lozku, moj przy niej siedzi. Drugie nonstop wyje i tylko u mojego na rece sie uspokaja, choc aktualnie odplywa przy kp. Ma sa kra
Co do pupy to ja wietrzylam i smarowalam..
Blondik: szerokiej drogi i udanych wakacji..
Alu: nieustannie zazdroszcze, a ja wybieram jak juz Ci pisalam materialy, chce tshirt oversize i bluzke bez rekawiow tez taka, no i te kamizele -
O tak ja tez zazdroszczę zdolności o cierpliwości!!!! Mnie wku*wiaja prace manualne
Ehhh Zgredzia ale lepiej juz z ta pupa? A używasz jakiegoś żelu na zębole? A wlasnie co do tej dupki to przy takich upałach to nietrudno o odparzenie...ja dzis teoche ryknelam na mamę swoją bo poszłam sprzątać po obiedzie i miała na zoske patrzec ja ide z piciem po ok 20 min a tu kupa! Mama juz widze panika bo powiedziałam ze mogła zajrzeć np i juz pupa zaczerwieniona ale sudocrem dał radę
Ala...wiem z chłopami to masakra, ale ja bym odpuściła zeby nie było nie chodzę cicho na paluszkach i nie przytakuje potulnie (nie znam dokładnie sytuacji) ale u mnie moj aktualnie nas utrzymuje i widze ze sie bardzo stara pracuje w jednej firmie, ma swoją i aktualnie naprawia swój firmowy samochód bo zaufał pracownikom a wszystko rozpierdielone, aktualnie niby ma urlop a jedzi i pracuje w swoim biznesie no i ta chata niby juz lada dzień sie wprowadzamy a tyle jeszcze a najgorsze te poerdoly tu lampa tu firana a to lustro a to cos i 1000zl a ja nie dokładam sie finansowoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 21:56