Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Manku: nie zaluj, wiemco czujesz, bylam w takiej samej sytuacji, a przynajmniej podobnej, bardzo zalowalam, ale teraz nie zaluje, nawet wyobrazam sobie, ze moglabym miec trojke. Ja wiem, ze jest ciezko, ze w takich sytuacjach pierwsza mysl, to wlasnie, zal ciazy, ze jak sobie poradzisz z dwojka, ze po co to, ze trzeba bylo umacniac zwiazek..ale los chcial inaczej. Udalo sie od razu (lub sie wpadlo jak u mnie) i nie ma odwrotu..
Jak sie przywiazesz do drugasa, to wszystko bedziesz widziala inaczej, poza tym masz juz Jagode, z nimi wszystko bedzie mozliwea jak kolesia eywalisz to bedzie nowy hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 17:47
-
Manku czulam to samo:(u mnie ciaza nie planowana na dodatek 3!mysli mialam straszne do tej pory sie boje jak ja sobie poradze i po co mi to wszystko bylo!trza bylo od razu spirale zakladac a nie z gumka jechac jak nastka!moj tez ostatnio przegina no niby sie stara ale jak przyjdzie co do czego to sama jestem ze wszystkim:/czuje sie ostatnio jakby mnie ktos przeoral juz nie wiem cp mam ze soba zrobic a moj mi mowi ze ciagle narzekam:(nosz wiem ale komu mam sie pozalic co mam mowic jak mi zle:(z drugiej strony jak bylam wczoraj u gin i zobaczylam to malenstwo to serce do gardla podeszlo!
Ostatnio ciezko u ciebie wszystko naraz sie zwalilo!!!ale wierze ze bedzie dobrze i ty tez musisz!!!pisz jak ci zle!zal sie placz najwazniejsze bys teraz nie byla sama!masz nas i choc to tylko wirtualna znajomosc to po to tu jestesmy by sie nawzajem wspierac!!!
*******Gang18+*******B -
Och Manku, współczuje
za dużo sie skumulowało jak na taki krotki okres czasu
jeśli sadzisz ze należy malzem wstrząsnąć to zrób to. Trzymam kciuki za Ciebie i za malucha. Nie żałuj, nigdy
-
Maniuś, możesz żałować wszystkiego- faceta, ktory jest nie taki jak powinien, przeciwnosci losu, które teraz wyjatkowo mocno cię dosięgly z rodziną itp, ale nie żałuj tego cudownego, bezbronnego maleństwa, bo to że je masz to cud, a nie problem. Ściskam mocno
-
Mańku kciuki żeby jak najszybciej się wszystko poukładało a wierz mi dzieciaczki to najlepsze co Ci się w życiu trafiło ,głowa do góry będzie dobrze!
A u nas kiepsko...znowu kupy odparzające pupe .Ma już tak czerwoną i piecze Go jak diabli.
Dziewczyny dwa miesiące temu przy poprzedniej biegunce lekarka przepisała nam maść robioną w aptece niestety nie mam już kartki nie wiem co jest w składzie ani jaka data jak myślicie mogę mu smarować tym pupe? lekarka to dała kiedy już odparzenia będą silniejsze i alantan będzie za słaby na to i tak się zastanawiam. -
Dobry, a co tu za spanie jeszcze????
Manku kochana laski juz wszystko napisały, masz za duże obciążenie szczegolnie psychicznie ❤️ Zycze zeby maz jednak sie ogarnął a malucha nie żałuj! Co jak co ale nie tej kruszynki. Po prostu sytuacja Cie przerosła, a Twój Cie nie wspiera tylko dokłada zmartwień,ale zobaczysz wszystko sie ułoży jakakolwiek dla Was! Dużo sił zycze ❤️
Kroko jedziesz jedziesz ze starympowodzenia! A ta niania to faktycznie wkurzająca moze byc. Mogłaby zapytać czy masz jakieś plany bo ona cos tam by chciała załatwić/ wyjechać a nie Cie tylko informuje i nara. Weź pogadaj
A firana...no jeszcze leży na łożku bo karnisz trzeba przyciąć a moj no cóż nie ma kiedywiecie u nas jak wszedzie tez nie jest zawsze różowo ale pogadaliśmy i póki co jest super. On wie ze trzeba odrobiny czułości i wsparcia, ale taki świat ze on wiecznie w pracy w domu myśli o pracy ja sfrustrowana bo ciagle sama z młoda ale trzeba próbować.
Co do odparzeń...byliśmy wczoraj w Licheniu gorąco ze masakra mimo ze wyjechaliśmy o 8 Zoska sie umeczyla spocona na maxa i najlepsze ze zjadła ode mnie obiad w restauracji grillowana pierś i bukietem warzyw gotowanych i dupa od wczoraj strzelające kupy. Myśle ze to wina brokułów moze jakieś kilka razy odgrzewane albo cholera wie ale to samo było w szpitalu jak karmiłam i zjadłam obiad z brokułami w szpitalu. Także zoska juz nie bedzie jadła na mieście!
A wieczorem pojechaliśmy przed 19 do teściowej na grilla, zajechaliśmy a tam nawet noe rozpalone po prostu Cool teściowa marudzi ze kłopot tylko z grillem to nie wiem po cholere robo zaprasza a potem trzeba wysłuchiwać! Zwinelismy sie i 21 ona pyta czemu juz jedziemy?! No helol Zoska! A i jej samochód kaczkę potracił...wiem smierć tragiczna ale chciało mi sie śmiać...kaczka wyfrunęła na ulice ta chciała ja zlapac a kaczka uciekała i bach samochód...gościu wysiada i odrazu z ryjem ze lusterko pęknięte, a na to teaciowej brat wyskoczył "a Ty ch*ju ile jechałeś" no miał racje bo zabudowany a to dojazdówka do autostrady bo omijają bramki no fakt ze nie musiał wyzywać ale tamten tez sie pluł. I wyszedł kolejny sąsiad i mowi szkoda 13zl na bramkę no i moj stwierdził ze idzie do niego ale gościu jak zobaczył to wsiadł i sie zawinął
Sorry ze tak długo
U nas po burzy chłodno
Miłego!!!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yo,
U mnie nadal deszczowo, ale to co było wczoraj to jakiś armagedontragedia...
Kroko, chyba musisz z niania pogadać bo jakaś dziwna jest. No i kciuki za cykl.
Smoku, ech ta twoja teściowa, aparatka, śmiać mi sie z niej chce hehe
Po brokułach przeważnie sa "bączki". No i szkoda kaczki ;(
Młoda, ja bym posmarowała.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ni widziałaam w tvn24 ze na południu ostro było
u nas tylko deszcz i troche pogrzebało ale u nas to same piachy wiec dzis nawet kałuży nie ma .
Baczki to normalka przynajmniej u Zośkiale takie kupy to obstawiam jakieś nieteges brokuły tak przynajmniej mowila lekarka jak byliśmy w szpitalu a ja wszystko koduje
dzis lepiej jedna była rano teoche "lepsza" ale wczoraj co bak to cos tam było
-
Zgredka no moj mial takie ropne plamy normalnie saczace sie I jak poszlam do niej to myslalam od razu jakas masc z antybiotykiem czy cos a ona ze wlasnie alantan masc I nic wiecej zadnych sudokremow czy cos bo to podraznia no I faktycznie zaleczalismy biegunke, co kupa prysznic pupy I wietrzenie, smarowalismy grubymi warstwami alantanu I po kilku dniach mega poprawa I potem zeszlo .
A co do tej robionej masci to ja wlasnie nie smarowalam nia jeszcze, bo ona mi ja przepisala w razie w przy tej ostatniej biegunce koncem maja a wtedy odparzenia o dziwo nie mial . Nie wiem czy to moja szybka reakcja pozwolila to ominac czy jak ale najgorsze bylo w polowie maja wtedy mial normalnie plamy saczace sie ropa takie fee. No I ta masc w sumie lezy I lekarka powiedziala ze jak znowu beda sie zmiany pogarszac to juz za wczasu mam masc na to . Ale wtedy ta biegunka z ropnymi zmianami co poszlam to juz kazala alantanem zaleczycWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 08:54
-
Hejo,
Tak slabo ogarniam, ze nic z tekstu Smoka o samochodzie nie pojelam. Dzis siedze z dwojka, bo nie daje malej do zlobka. Wysypka jakby wyblakla i nie pytac mnie czy ide do lekarza bo pada ja nie mam samochodu dzis a z dwojka se nie poradze..
Maly wyl przez ok godzine. Polozna dzis byla i mowi ze to klasyczna kolka, a z kolei Malenq sie radzilam i mowi, ze za krotko. Ja sama nie wiem, nie chce niepotrzebnie ladowac malemu lekow. Mam delicol i espumisan psia kosc -
Hej.
Sorry ze tak z doskoku.
Zgredzia klasyczna kolka to jak dziec drze sie orzez 3 godz., ale mi sie wydaje ze malego boli brzuch. To jego ulewanie jest spowodowane zatrzymywaniem sie duzej ilosci gazow w j.brzusznej...gazy wypychaja mleko, mlody rzyga. Jak gazow jest duzo, to chlusta na odleglosc. Ja bym espumisan podala, ale tego drugiego nie. To drugie to enzym, a po co go tym faszerowac i jelita rozleniwiac, jak poki ci nie trzeba.
U ans Jas tak mial. Leon tyz plus kupy brzydkie strzelajace, cuchnace, sluzowana a po kilku tyg.byly z domieszka krwi. ( Jana bolal brzuszek plus jak sie okazalo po latach ma alergie na mleko, a L.nietolerancja laktozy). Hanka miala klasyczne kolki. Wszystkie me dziec chlustaly. Najbardziej Hanka.
Uwazalabym tez z cukrem i mlekiem. Wspolczuje Ci bardzo.
A maz nie dalby rady urwac sie z lracy na godz? On by mlodego popilnowal a ty z mala hop do lekarza?
Na pirzadne odparzenia bephantan nie pomaga.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 09:37
-
Zgredzia współczuje
tak kolka to dla mnie koszmar!!!! Zoska do 3moesiaca miała zajebiste kołki absolutnie nic nie pomagało codziennie płacz od 17 do 22 płacz to mało powiedziane wrzaski tylko noszenie na ramieniu u "potrząsanie" takie wibracje! Wtedy na zmianę z mama nosiłyśmy bo moj w delegacji był. ulewanie bardzo samo ustało.
Trzymaj sie!!! Sorry za Chaotyczny tekst
Beszka a jak z ta praca? Maluchy zdrowe ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 10:01
-
nick nieaktualnyManiek przytulam, dziewczyny już wszystko napisały.
Kroko dziwna ta niania, to chyba oczywiste, że pracujesz i fajnie by było jakby wcześniej ustalała z Tobą wolne. Trzymam kciuki za Franka
Zgredzia współczuję wam koleknoszenie nie pomaga?
U nas też do dupy ale stabilnie. Za tydzień wyjeżdżamy w góryKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka
Manku tule mocno
Kroko kciuki za Frania no i zawypoczynek, a z niania pogadaj o tym, w koncu to ty dajesz jej prace
Zgredzia wspolczuje tego placzu, Leo jakos ominely kolki i tym podobne
Tule wszystkie i zycze milego dnia, u nas czas smoka nastal no ciagle tylko daj i daj a byl juz spokoj z pare miesiecy bez, no trudno pewnie minie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Pozdrowienia ze Świnoujścia. Pogoda średnia, ale Madzia zachwycona. Wcina piach, pcha się do wody i że wszystkiego się cieszy
Ps. Tak.to ciąża spożywcza. I tak, Madzia to cały malz :
Buziaki .zaraz was doczytałem
Maniek źle myśli mina a mama nabierze sił do życia jak będzie miała wizję kolejnego maluszka w rodzinieSmoczyca1, LaRa, PsotkaKotka, Anastazjaaa, Lili83, MANIEK, Izoleccc, AlicjaaA, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
Jesli to kolka to to nie jest strazzne. Maly placze, ale przez te dwa dni nie bylo jakiegos rzygu czy strasznego ulewania. A nie wiem jak mu pomoc, ale nie dobija mnie to, moze mu niski poziom empatii to powoduje, ze nie uwazam tego za tragedie. Dzis przyszlo woombie z aukcji na allegro (100 zl mniej) wiec zobacze.
Beszkodzieki za rade, wlasnie nie chce podawac czegos zbednie, zeby nie rozleniwiac.. ja juz dwie god na spacerze z placzem jednego lub obu na raz.. ale aktualnie maly spi a mala stoi przy mnie, kiedy to pisze siedzac na lawce..
Mari noszenie nie pomaga, na pewno nie przeze mnie, jak chlop wezmie to na jakis czas jest spokoj..ale nie kurczy nozek brzuszek nie jest twardy