Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmmm na gorączkę.... Herbata malinowa, miód, czosnek, i chyba mozna paracetamol
I konieczńie idź do lekarza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:00
-
Nieukowa, taką gorączkę to zbijaj apapem koniecznie, ostatnio mi lekarz powiedział, że do 4 na dobę można wziąć, uważam że taka liczba to przesada ale jeden łyknij koniecznie
Beszka, dziękuję za słowa wsparcia i za to , że też takie coś miewasz kolorek był taki sobie bo ciemno żółty ale szczerze mówiąc to za dużo czasu na obserwację nie miałam bo to było w wc w centrum handlowym na zakupach... -
Pij dużo soków, weź wit c, zimny oklad na czolo
A jeśli gardło Cię drapie to wypłukaj je woda z solą, mi dzis pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 22:17
-
Nieukowa, ja mialma czesto wysoka temp. podczas peirwszej ciazy. Apapu yu nie ma, a paracetalu za czesto brac nie mozna, wiec stosowalam chlodne oklady a w ostatecznosci owijalam sie w zmoczone w chlodnej (nie zimnej) wodzieprzescieradlo czy recznik.
-
No i znowu glutek... Tym razem przezroczysty
Moze wchodzę na jakiś kolejny poziom śluzu ciążowego? Bardzo chciałabym żeby to było to...
Nieukowa, będzie dobrze, tak jak piszą dziewczyny - dużo chłodnego picia, chłodnych okładów jeszcze jeden apap spokojnie możesz wziąć, trzymam mkcno kciuki żeby temperatura spadła -
beszka wrote:Nieukowa, ja mialma czesto wysoka temp. podczas peirwszej ciazy. Apapu yu nie ma, a paracetalu za czesto brac nie mozna, wiec stosowalam chlodne oklady a w ostatecznosci owijalam sie w zmoczone w chlodnej (nie zimnej) wodzieprzescieradlo czy recznik.
Beszka apap i paracetamol to jest to samo! Trzeba bardzo uwazac zeby nie brac kilku lekow tego typu naraz bo to wszystko ten sam srodek jest i moze uszkodzic nerki na amen! To taka dygresja
Ja sama nie wiem co mi bylo i czy juz ok- slaba jestem i jakas taka... zmeczona po npcy, ale temp 37,4 i zero bolu gardla ani innych objawow choroby. Ide do roboty wyposazona w termometr i paracetamol, najwyzej sie zwolnie jak znow skoczy powyzej 38...
-
dzien dobry
o widzisz Nieukowa, a ja myslalm ze apap jakis delikatniejszy od paracetamolu, bo chyba i tak o nim wszyscy mowia
w kazdym razie, ja unikam paracetamolu w ciazy - biore jka juz naprawde musze (cale szczescie jeszcze nie bylo okazji). a o nrofenie i tym podobnym, to w ogole zapomnialm.
milego dnia