Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja próbowałam sama sobie wywróżyć chłopca i co?? KOSIA będzie hehehe
mnie wczoraj lekarz powiedział, że jak mleczny i kremowy, bez kwaśnego zapachu to normalne....więc się tego trzymam heheheheheh
tak TAMUŚ - szczyt płodności - trafnie to ujęłaś -
Malenq, to zaraz będę wąchać! tego jeszcze nie próbowałam przy moich badaniach organoleptycznych
nie udało mi się wcisnąć do ginki więc pozostaje mi na razie samoobserwacja...
aaa, nie mówiłam Ci, że u szwagierki będzie najprawdopodobniej Kostek czyli Konstanty -
nick nieaktualny
-
Arienka, ja też 28go mam wizytę na nfz Dobry moment IMO.
W ogóle miałam dziś wrażenie że szefowi prosto w twarz przeciągle beknę.
Bardziej doświadczone, powiedzcie mi, czy mdłości z takimi ogromnymi bekami co 15 minut to norma, czy to nie ma z ciążą nic wspólnego? Od wczoraj po wszystkim bekam, nigdy wcześniej nie byłam w stanie zrobić beka na 15 sekund ;/ -
hahaha padłam - beknac szefowi prosto w twarz hahaha
nie pomoge bo ani mdlosci ani wymiotow nie mialam, a i bekanie nie rozni sie tym sprzed ciazy
zycze Ci tak samo nudnej ciazy jak u mnie, Zgredki, czy Kotki
tylko nie idz w slady Krokodylka
ps. choc u Zgredki wystapily torsje z tego co mi sie przypomnialo - byla nawet na L4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:09
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Bylam na l4 ale juz sie nauczylam kontrolowac to, trza po prostu czesciej a mniej zrec. u mnie juz spokoj jest. Zaczynam powoli komunikowac sie z plodem (bo juz ponoc jest nim) trzymam mu reke na podbrzuchu przed snem, zeby poczul cieplo, a kiedy bede czula znojtka ruchy??
-
Zgredka, jeszcze duuuużo czasu upłynie zanim poczujesz dziecię, a raczej będziesz wiedziała, że to to, ja niedługo zaczynam 17 tydzień i powiem Ci że wieczorami coś tam mi się w brzuchu majta, ale czy to jelita, gazy czy potomek - nie mam pojęcia
Malenq, Justa - kiedy byłyście pewne, że to TO?Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochanie około 17tyg. miałam "motylki", drażnięcia i łaskotanie, pękanie bańki mydlanej, która odbija się od brzuszka wewnątrz:).....a już na pewno wiedziałam około 21-22 tydzień.....
taaaaaaaaa zgaga moja niechciana "przyjaciółka" hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:25
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No ja zgagi nie mam i chyba nigdy nie miałam - nie cofa mi się nic, tylko nagle zaczyna mnie mulić w żołądku i muszę sobie beknąć bo jak tego nie zrobię to mi się rzygać chce ;/ I tak szef do mnie mówi, mam mu coś tam odpowiadać, ale tylko kręciłam głową żeby mi się nie wymsknęło...
nie umiem jeść z umiarem, zjadłam dziś 2 potężne kromy na śniadanie i teraz jest mi niedobrze, ale jestem pełna i nic już w siebie nie zmieszczę ;/
A propos płci: zastanawiam się, czy nie podrzucić pod koniec 1 trymestu mojej koleżance z genetyki próbki krwi - mówiła że jak będzie chłopiec to mi go "znajdzie" w mojej własnej krwi I że to podobno pewna metodaTamka, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamuś ja myślę, że TO Twój dzieć się odzywa:) z każdym dniem coraz wyraźniej będzie....a jak się położysz wieczorkiem i poczujesz takie motylki - czasem to 30min od momentu położenia się....., to na 100% maleństwo;)
zupka zjedzona mamuśki....za 15min do fryzjera, coby opanować ten "nieład".....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:46
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Joł,
Nie no, musimy stworzyć jakąś listę
Proponuję:
Nick-OM(data ostatniej miesiączki)-TP(przypuszczalny termin porodu)-Płeć-Imię dziecka
Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
Może jeszcze coś chcecie dodać...zmienić, będziemy wiedziały co, jak i kiedy u każdej z nasTamka, justta, Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nenuś! ja wiedziałam, że Ty czuwasz nad nami tak cichociemnie
jestem jak najbardziej za taką listą!
na razie niech każda kopiuje i się dopisuje - na odpowiedniej pozycji, żeby było po kolei
1. Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
2. Tamka - 18.06.2014 - 17.03.2015 - Syn - Kajetan/KacperNenaaa lubi tę wiadomość