Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy to może być TO: niemal za każdym razem jak się schylę/zegnę wpół, nie wiem, żeby coś podnieść, schować do szafki etc. to po wyprostowaniu czuję takie bulbulbul i jakby plumplum, no ciężko to określić
-
Tamka ciężko powiedzieć czy to jest to ale jak nigdy wcześniej nie czułaś podobnych plumknięć to pewnie dzidzia ja czułam już wyraźnie około 16 tygodnia a wcześniej takie pojedyńcze bąbelki właśnie , teraz już czuje konkretne kopniaczki i jak się przemieszcza
Malenq, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziwne to uczucie, zupełnie nie umiem tego opisać i jest to coś nowego, aczkolwiek przekrój rożnych bóli/ ciągnięć/napięć w dole brzucha jest u mnie tak wielki, że to może być wszystko
no nic, czekam dalej na jednoznaczny kopniak
ale szczerze to wydaje mi się, że to może być młody, bo tak zauważyłam na USG, że on w tych godzinach jest aktywny, rano i po południu nie, a jak byłam ze dwa razy na 14:30 i 15 to szalałMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenqa dobrze że z twoją królewną wszystko ok i że znowu szaleje mój maluszek kopie bardzo często i to mnie cieszy chociaż wiem że wszystko ok, ale i tak stresik jest, tak naprawdę to dopiero jak go zobaczę i usłyszę jego płacz to się uspokoję
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa:
u mnie ten sam dramat, ja właśnie worki próżniowe zamawiać będę na wszystkie pościele, bo w każdej kanapie mam, najgorsze, że w sypialni (przyszłym pokoju Heńka) mam wielkie łózko z ikei z 4 szufladami, czyli wywalenie łózka (myślę jak mały będzie miał koło roku oznacza likwidację tych miejsc ;/ -
Zarzekałam się że zrobię repetę sikańca. O toi on
http://www.tinypic.pl/uq5qyn1sbyum
Kroko: 3mam kciuki
Jak będzie fotka to zapodaj ja dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 16:49
Nenaaa, justta, Daisy, LaRa, Tamka, zgredka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tamka, miałam takie podobne odczucia na tym etapie ciąży, w którym teraz jesteś I to chyba TO Nie dało się tego do niczego przypisać i porównać, zupełnie coś nowego i innego. Później jakiś czas cisza i wreszcie nieśmiałe kopniaczki Przed 20 tc już mocno odczuwalne. Aha i łożysko mam z przodu ale wysoko, na USG w 12 tc było jeszcze niziutko.
Dobra, umówiłam się właśnie do fryzjera na piątek, na czesanko. Jeszcze zostały mi kwiaty do kupienia i kilka innych szczegółów do dogrania. Lokal zamówiony, goście zaproszeni ( kilkanaście najbliższych osób) i z bani Ja już chcę żeby było po Na stare lata takie cuda odprawiać...kto to widziałjustta, Nieukowa, Tamka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Co ja tam jeszcze chciałam...
aaa, co do pokoju dziecięcego, to robimy go od razu jako pokój będący odpowiednim już dla starszego dziecka. Nie uśmiecha mi się za dwa lata zmieniać całego umeblowania. Pokoik jakiś duży nie jest, więc będzie podwójne łóżko, szafa, biurko, oczywiście póki co dojdzie też łóżeczko dla Małego. Coś w tym stylu, ale nie ten i nie te kolory ofkors! hehe Chcę dużo szufladek, zakamarków, schowków bo trza te wszystkie kocyki, pościele, ciuchy gdzieś chować...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d1d6c5394b1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:19
Tamka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nenuś pokoik będzie świetny, u nas jak na razie maluch będzie w naszej sypialni potem może coś wymyślimy dlatego chcę taki kącik dla niego zrobić i powiesić literki na ścianie z imieniem
coś takiego :
http://allegro.pl/drewniane-literki-3d-20cm-imie-dziecka-gratis-i4661424137.html?source=mltWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:50
Nenaaa lubi tę wiadomość