Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny powiedzcie mi czy macie/miałyscie problem z oddychaniem? zadyszke????
bo mnie to przeraza
ps. mialam wyjsc na szybki spacer, a wrocilam pol godz temu teraz czas na łózko i tv -
U mnie przewijak będzie na łóżeczku ale jak masz miejsce w łazience to może i dobry pomysł
Lara ja puki co nie mam zadyszki ani nic z tych rzeczy, może to pod koniec ciąży się pojawi jak już brzuszek będzie wyraźny, ale myślę że dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 18:09
-
Nenuś, aaaa, nie dotarły do mnie te weselne wieści! dopiero teraz, no i dobrze, będzie po Bożemu
koniecznie jakąś fotę później wklej, bo się obrazimy!
Lara, ja miałam zadyszkę na podobnym etapie, w sensie pojawiła mi się jakoś w połowie/pod koniec I trymestru, potrwała trochę i aktualnie przeszłaNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa, mój pokój też jest mniejszy niż na obrazku ale taki układ mebli się zmieści i reszta przestrzeni na przejście zostaje tylko Przewijak i wanienka będą póki co na łóżku, materaca nie będziemy narazie kłaść i ten blat wykorzystamy na przebieralnię i myjalnię Trza jakoś kombinować Drugie wysuwane łóżko i tak jest na dole jak coś
Justta, literki świetne, też takie chcę
Lara, miałam zadyszkę i ja, więc to norma raczej
Tamka, jak będzie chociaż jedno jakieś w miarę możliwe foto, obiecuję, że wrzucęTamka lubi tę wiadomość
-
U mnie z kolei przyszedł teraz okres duszności jakichś, normalnie jak przy menopauzie robi mi się gorąco i poty oblewają Także ten...różne anomalie ciążowe trzeba niestety znosić. Chociaż do tej pory, odpukać, i tak nie jest źle w moim przypadku.
-
Miałam zadyszkę, ale przeszło, dziś byłam biegać powolutku i było cudownie, wręcz lepiej się odddychało niż przed ciążą
wraca mi energia oł yeah..
też chciałabym przewijak przy łóżeczku? a jakie to łózeczko, coś a la turystyczne??Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Mój brzuchol, sorki za ostrość, fotka tabletem robiona teraz na szybko i ciemnica już No i brzuch bez takiego zbliżenia wygląda na mniejszy na żywo Chyba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0234b9db0ad3.jpgTamka, Yasmin, justta, Krokodylica, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
ehh Malenq u mnie tez glukoza chyba uśpiła dzidzię i też się wystraszyłam jak mało kiedy. Ale na szczęście mój maluszek jest ogromnie muzykalny i odpowiednia nuta zawsze go ożywi w minutę. Ja czuję dzidzię praktycznie przez cały dzień... ale najbardziej popołudniu, kiedy się "wyciągnę na kanapie pod kocykiem. Pozycja leżąca wzmaga odczucia. Ja czułam ruchy dziecka bardzo wcześnie. w 15/16 tygodniu, ale oczywiście słabsze i rzadsze. No i nie byłam na 100% pewna czy sobie nie wmawiam, ale teraz już wiem że to było to poznaję... Jestem w 19 tyg i można przez skórę poczuć ruchy ręką. Czasem się pręży dzidzia i widać zgrubienia na brzuchu. Trochę się bałam, ze dziecko jest zbyt ruchliwe. Bo czytałam, że to też nie dobrze. Ale ponoć taką mam budowę, że odczuwam mocno.
Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin proszę się do listy dopisać!
1. Malenq - 06.04.2014 - 08.01.2015 - Córka - Konstancja
2. Helenkq - 30.04.2014 - 04.02.2014 (ale prawdopodobnie ok. 30.01.2014 CC) - Syn- ?
3. Justta - 30.04.2014 - 05.02.2015 - Syn - Leoś
4. Nenaaa - 5.05.2014 - 9.02.2015 - Syn - ?
5. Tamka - 18.06.2014 - 17.03.2015 - Syn - Kajetan/Kacper
6. Zgredka - 14.07.2014 - 3.05.2015 (maly patriota) - ? - ?
7. LaRa - 18.07.2014 - 24.04.2015 - ? - ?
8. Nieukowa: 6.09.2014 -12.06.2015 (wg OM) - ? - Emilia/Liliana, Radosław/? -
A gdzie mój post? Przed chwilą pisałam, wrrr
Nenuś, piękny bębenek! Zazdraszczam, mój na razie nieformeny jest- na dole sterczy, na górze fałdki i nie wiadomo czy grubam czy zaciążona...
Powiedzcie mi : macie czasem kłucia jakby w szyjce macicy/ pochwie? Albo lekko wyżej, niżej?