Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak to jest z tymi testami? Taka sytuacja u znajomej z fitu: karmi synka kp, mały ma 10-11 miesięcy. Do tej pory nie miała @, kupiła sobie testy ovu bo chciała wiedzieć kiedy mogą sie bzykać na całego bo chcieli drugie. Przez cały żelazny tydzień testy ovu wychodziły z dwoma krechami, a w niedziele dla jaj siknela na Ciazowy a tam dwie tluste krechy. I zonk
i teraz pytanie o co chodzi? Czy poziom lh jest taki wysoki w ciazy ze wychodzą testy ovu? Bo raczej testy ciążowe w druga stronę sie nie myla?
Ja namawiam ja na betę ale powiedziała ze w pon idzie do lekarza.
Co o tym myślicie? -
LaRa chodzi o to że beta hcg ma podpobna struturę jak hormon LH i na początku mogą wychodzic testy owulayjne pozytywne
ale też nie jest to regułą
-
LaRa wrote:Czyli ze testy ovu w tym wypadku kłamią? Bo dziwne jakby testy bhcg okłamały w ta stronę?
ale tez jesli nie wychodza to nie przekresla to ciazy
po prostu w moczu testy owulacyjne moga wychwycic strutrue podbną do LH - a jest to hcgi wtedy wychodza pozytywne
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej my po lekarzu, jagoda juz zdrowa ja mam bostonke kurwa ! Bolą mnie dłonie i podeszwy stop ze chodzić nie moge i to jeszcze swędzi.
Nerwowo mnie ta rodzina wykończy! Brat dzis pojechał na ślub swojego pracownika w domu bliźniaczki chore i starszak tez wiec zadzwonił zeby mama przyjechała bo bratowa jutro rano gdzieś musi jechać i nie ma kto z dziećmi zostać ! A no i dzis juz po nią nie przyjadą bo jego nie ma a bratowa yyy nie wiadomo czemu w każdym razie matka jedzie pociągiem ... Aaaaaaa wściekne sie chyba, powiedziałam jej ze sie nie wtrącam niech robi co chce ja mam dosyć bo przez nią ciagle kłócę sie z bratem bo ja mu mowię jsk jest a ona go kłamie i mówi mu ze dobrze sie czuje on z kolei twierdzi ze przecież jest dorosła i gdyby było cis nie tak to by mu powiedziała. I ch*** j wiecej nie pisne słówka. Mowię wam chetnie wyprowadziłbym sie z własnego mieszkania .Maniek
-
Dzisiaj Domi wstal o 7:30! tzn my go obudzilismy. A poszedl spac wczesniej bo juz o 20:20. Dzisiaj chce go o 20tej juz polozyc.
W zlobie dzis super. Zlazl pani wychowawczyni w koncu z kolan i poszedl sie bawic.
Wiecie, z tymi wymiarami to jest tak ze troche mnie to martwi ale z drugiej strony moj maz raczej nei jest wielkoludem bo ma 175cm i jest do tego wyzszy od swojego ojca i brata a dziadek byl chyba mniejszy od niego o glowe!
MANIEK wspolczuje, co za syf sie przyplatal z ta choroba.
ALA - jak pierszy dzien, zdaj relacje!
Ja dzis leczo machnelam. Pierwszy raz w zyciu bo bardzo dlugo w ogole tej potrawy nie lubilam. I powiem wam ze wyszlo pyszne. Ale pani w miesnym dziwna bo pytam sie ktora kielbaske do leczo poleca to ona na to ze jak to kielbase? mieso gulaszowe to tak ale nie kielbase oO. No moze w Niemczech leczo je sie z miesem
. Ja kupilam kielbase
. Chociaz moze orginalne wegierskie ma cos innego.
A sluchajcie, powiedzcie mi co dajecie dzieciom do jedzenia miedzy sniadaniem a obiadem? Bo moj dzisiaj to juz o 12tej taki glodny byl ze przynosil mi sliniak swoj i klepal raczka w swoj fotelik zeby go juz nakarmic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 13:47
-
Hej
Konwi, super ze mlody chce chodzic na te zajecia. Moj tez kiedys chcial i chodzil na wiecej. Teraz patrzy na ci chodza koledzy i in na to co oni
Na basen tez chodzimy, ale ja to traktuje jakos rodzinny wypad w weekendy. Poki co basen zamkniety od czerwca az do pazdziernika.
Co do meza komentarza, to wkurzyla bym sie na niego. Moj we, ze jak wroce do roboty, to musi wiecej w domu robic, a i tak sporo robi pkus ma mi kogos do sprzatania znalezc. Tak malo czasu jest dla dzieci jak sie pracuje, a gdzie reszta.
Ooki co koj maz poszedl na kompromis i zrezygnowal ze swojej dotychczasowej pracy na dobrym stanowisku i b.dobrze platnej na prace w budzetowce....w szpitalu. A,e nei ma wyjazdow (az tylu) p, orzeprowadzac sie nie musimy, ma normalne godz.pracy, tzn. Czasem musi zostac dluzej czy podjechac wieczorem/w nicy ale generalnei jest duuuuzo lepiej. Obym ja robote w budzetowce dostala, bo do tego co robilam ( mimo ze kocham) wracac ni chce poki dzieci sa male. Jak podrosna to wracamy do swch dawnych zajec i jezdzenia po siwecie. A oni alb pojada znami i beda mieli orzygode zycia,a lbo zostana w domu.
Psotka, moj je lunch pomiedzy snaidaniem i boadaem. Tzn. My wszyscy jemy lunch. 6-6.0 sniadanie, potem kolo drzemki 9 ma owoc. 12 lunch. 16 obiad. Potem czasem znow owoc i kolacja przed spaniem. Cyc rano i wiecOrem.
Manku, dziwie sie mamie, ze jedzie. Ja mojej bym cos powiedziala, co o tym sadze. Bratu i ojcu tez. No sorry. Ty dmuchasz i chuchasz a ci co?
Mloda wlasnei snela na 2 drzemke. Noc tragiczna. Rano spac juz o 8 chciala, weic zaliczamy dzis 2 drzemki.
Uciekam ogarnac chate (o ile sie da bujajc jedna reka/noga)
-
Psotka moja rano je mleko tak miedzy 6-8 potem ok 10-11 zjada jajecznice kaszke kiełbaske serek różnie potem drzemka obiadek ok 13-14 potem ok 16 owocki biszkopty flipsy czasem kiełbaska i ok 19:30-20 mleko
Lara ja tak miałamtest ciążowy jeszcze nie pokazał a owu były dwie kreski a to po term @ było wiec na drgi dzien zrobiłam ciążowy i już pokazał
-
Hejo!
Maniek ręce opadają na Twoja mamę...serio! Współczuje strasznie! Wybacz ale co ona sobie myśli? Ze ty z małym dzieckiem i w ciąży i praca bedziesz ciagle ja na duchu podnosić i sie o nia troszczyć a ona bedzie latać na pomoc synowi? No ok to niej po nia przyjadą zajmą sie nia teoche a brat wybacz widocznie ma to w D... Naprawdę nie wiem co ci poradziczdrówka zycze !!!
Psotka u nas na drugie roznie a to parowa niestety a to serek czy jogurt jajecznica sucharki czy kawałek bułki owoc...roznie
Co do testów nie wypowiem sie bo sie nie znam
Beszko współczuje Wam z tym bujaniem Hanki...wiem co to znaczyale zoska jakos wyrosła z tego tak czy siak nie potrzebuje. I tobie tego zycze. A z noga juz ok? Bo mi chyba umknęło gdzies
Aaaaa Zoska nadal bez smoka! Wlasnie zasnęła na drzemkę w jakieś 15 min w swoim łożku i bez smoka
A my od rana na zakupach...kupiłam stół narożnik i lustrowreszcie przydała sie kasa z książeczki mieszkaniowej fakt kiedys miałam tam miliony
ale dobre i tyle
Kroko jak głowa?
I Zgredzia jak tam ten wujo?
Ide polezakowac trocheWróżkaZielona, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Czesc dziewczyny
Gang 18+ wdzieczna nazwa, ale zastanawiam sie czy majac 21 lat nie jestem za stara zeby dolaczyc :-d
Witamy i rozgość się.
Jakoś przebelejemy fakt żeś taka młoda.
Smoku dzięki że pytasz, głowa lepiej, chyba organizm zaczął przyswajać clo.
Będę wieczorem.Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokoko: ta nazwa to zart, w istocie miazdzaca wiekszosc jest po 30tce..
Odebralam dzis foty z sesji. Teraz moze wyjde na spacer, a i masazer przyszedl po wezwaniu baby do zwrotu kasy, bo kurier opoznienie mial 2 tyg.
Maniek: nie wiem co Ci napisac, ale zawsze ten kto sobie radzi dostaje po dupie, a maruderom przychodzi sie z pomoca. Moze przestan sobie radzic(w sensie nie pokazuj tego).
Lokokoko, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hi!
Lara wizyta udana;)Leo grzecznie siedzial(nmi nakolanach)w 10 min bylo po wszystkim mial takie piekne loczki buuuu nie moge sie przyzwyczaic:/
Manku nie wiem co napisac:(chyba jednak rozmowa z bratem i wymuszenie pomocy!!!czy mu sie to podoba czy nie!i innym!musisz myslec o sobie o swojej rodzinie!masz straszne stresy w tej ciazy nalezy ci sie odpoczynek i spokoj!!!potrzasnij mama i bratem!a mama u psychologa juz byla?
Beszko to mozna tak od razu po;)hehehehe
Zgredka jaki masazer?taki co mysle;)
cdn
*******Gang18+*******B -
ejze, chyba Mloda Dama ma jeszcze dwudzieche
co do listy to zglaszaj sie do Krokodylicy, ona tutaj zarządza
no i opowiedz cos o sobie, a najlepiej daj jakies wkupneja np. nie pogardze slodkosciami
uff, wlasnie babcia wyszla. dzis w sumie malo jakos bylam z Frankiem, bo druga polowe dnia przespal, a pozniej na spacerze z babcia. teraz zasypia w lozeczku, a ja jakos czuje niedosyt mojego synkaehh.
Lili- gratki pierwszej wizyty Leomy mamy niedaleko fryzjera typowo dzieciecego i on ma takie fotele- auta, do ktorych sie dziecko wsadza i puszcza mu bajke
super sprawa, Franek uwielbia
Manku- wspolczuje strasznie sytuacjiile Ty bidulo sie nameczysz... sil zycze!
Kroko- jak z glowa lepiej, to do dziela!
Smoku- gratki odsmokowywaniamnie to czeka dopiero, ale jakos ciezko mi zaczac
Beszko- jak tam noga?
Psotka- u mnie roznie, najczesciej jakis owoc, bo nabialu Franek juz nie lubia dzis jadl o 10 i dopiero kolo 15, bo tak zasnal.
Lara- jak Ania po szczepieniu?
zrobilyscie mi smaka na to leczo, nie zasne przez Wasczy u Was tez juz o 20tej tak ciemno? ehh, jesien idzie.
-
Hej,
Kroko super ze juz głowa mniej trochę boli
Maniek, zgredka ma rację.. Za dobrze sobie radzisz i wszyscy to wykorzystują. Mama, jeśli taka pomocna to niech się zajmuje Jagoda, a może mama może zostać u brata na jakiś czas? Zobaczyłaby różnice.. Zresztą same traktowanie mamy przez twojego brata.. No trudno skomentować
Zgredko i jak sprawa z wujkiem?
Witaj lokokoko, co prawda damy o wiek się nie pyta, ale ja np. mam już 34 wiosen
Beszko i jak Hania, a Ty z tym brzuchem?
Smoku.. Gratuluję pozbycia się smoka:)
Lili, pokaz zdjęcie Twojego nowoostrzyzonego przystojniaka
Biedronko współczuję popsutej pralki
Psotka u nad na pierwsze jest Owsianka, na drugie : kanapka z serem szybką, pomidor, papryka, ogórek. Makrela i chleb i warzywa, serek, serwetki, kabanosy, jajko, naleśniki, ciasto, owoce.. Zależy co mam na stanie
CdnWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 20:24