X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej czekajcie pytam.mojego co on na wasektomie a on ale jak to nie bede mial wytrysku? No wlasnie jak to jest?

A w ogolw tak sie dziswkurwilam..firma z ktora moj tata wspolpracowal ponad 20lat, a ktorej wlascicielem jest mon chrzestny i ktora go wyje&&&la w kosmos (teraz jest bezrobotnym z 5 kredytami) teraz pol romu po zakonczeniu wsppolpracy zadaja 50tys jakiejs kary umownej. Juz im odpisalam, a jutro dzwonie do wujka powiem co ja.o tym mysle. Kurestwo i skurwysynstwo. Poczytam Was potem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, przykromi ze tak sama z tym wszystkim zostalas :( i to z malym dzieckiem i w ciazy.....
    Biedna, i ciebie bostonski dopadl. Mam nadz.ze raz dwai lpiej sie poczujesz

Mi juz nie raz brat pokazal jak na niego liczyc mizna w trudnych syt. Ja kumam ze jego ozna nie kubi mojej mamy i ok nie wszyscy musza sie kubic, ale no jednak jest taka syt.mze trzeba pomoc. Nie rozumiem jakim trEba byc czlowiekiem zeby tak w dupie miec...

Psotko, my mamy fotelik z besafe. Jeszcze nad cybexem sie zastanawialismy. PoprEdni mielismy rowniez z besafe i obaj chloocy pojedzili i nadal super sie sorawuje. Bedzie do drugiego auta.

Zgredko, wytrysk jest, ale bez plywaczy ;)

Mi jest jakos dziwnei na zoladku....i mloda juz dwa razy mega plakala....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:56

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LARA - Ja wlasnie dlatego nie decyduje sie na zadnego wzeirzaka bo nie chce mu robic krzywdy tym ze nas dlugo w domu nie bedzie bo bedziemy oboje pracowa albo ze polecimy gdzies na miesiac wakacji. Ale chcialabym bo czuje sie nieswojo. Ostatniego psa mialam jak bylam w podstawowce jeszcze. Niestety wiekszosc umarla w jakichs dziwnych okolicznosciach :/. Jeden gdzies zaginal, nastepnego rodzice musieli oddac bo ktos go chba pobil i zrobil sie agresywny do dzieci, nastepny chyba zostal otruty (tak swteirdzil weterynarz), nastepnego jak jeszcze byl maly zagryzl na oczach mojej siostry inny pies a ostatni mial prawdopodobnie atak serca (nie wiadomo, widzialam jak mu piana idzie z ust :/). Kotow tez mialam co nie miara ale teraz mnie naszlo na psa ale pewnie poczekam az bedziemy kiedys moze mieli dom i dzieci sam epowiedza "maaamoooo ja chce pieska!""

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOmi nauczyl sie nowego slowa, ciekawe czy zgadniecie o co chodzi ;)

"ćIKI"

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zegarek? Kotek? Nocnik? Dzik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 21:53

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

"ćIKI"

Kici? Cycki?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

"ćIKI"
    Pierwsze skojarzenie to kici :-)
    Siki??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka
    Kroko powiedziałam, że ma się wyprowadzać. Zrobił oczy jak pińć złotych, bo że niby jak to? Mamy dziecko i mogę go pogonić? No mogę...

Konwi powiem Ci, że chyba bym zrobiła strajk po takich słowach i mega awanturę. Niech te dziady zaczną więcej ogarniać a Ty znajdziesz czas na pasje. Nosz kurva... ale bym z bekhendu wyjeb...

Idę spać, bo jakaś nerwowa jestem ;)

Dobranoc

LaRa, Krokodylica, konwalianka, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek współczuję. A ojciec i brat - brak słów. :(

Lara powodzenia na szczepieniu.

Ania dobre wieści po wizycie - super!
    Tak, po clo się tak czuję do d*py.

zgredka z rodziną to ponoć najlepiej na zdjęciach. :/

mari brawo! Mój zareagował z goła inaczej, powiedział, że może wyprowadzić się choćby zaraz. Ale w sumie i tak zaczął się lepiej zachowywać.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, nadal Cie głowa boli? Omg współczuje

Uciekam spać dobranoc

Nenaa. Hop hop

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolczyki ;)

Lapie mnie za kolczyki i mowi "ciki" ;D

To jest naprawde niesamowite jakie slowa dzieciom wpadaja do glowy :P.

mowi tez sniadanie czyli jakies takie "nianie" albo cma czyli mowi jak latwo sie domyslec "ma" ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 22:57

Blondik lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Nie wiem od czego zacząć tyle nadrukowalyscie a ze pozno to bede sie streszczać!
    Zgredka a to kanalia z tego chrzestnego! Opieprz konkretnie :/
    Beszko gratuluje udanych zabiegów :) teściów nie bede komentować
    Ania super ze wizyta ok :)
    Maniek :( ciężki przypadek ta twoja mama, wiem wiem trzeba zrozumiec ale Ty jestes z tym wszystkim sama wiec mogłaby sie troche ogarnąć :( trzymam kciuki i sił i zdrówka zycze
    Konwi Ty i tak jestes super zorganizowana! A zmęczona masz prawo byc!
    Lara powodzenia na szczepieniu!
    Kroko powodzenia!!!!!!!! Trzymam kciukasy ❤️
    Lili Tobie sił zycze :* niby końcówka ale wiem ze to trudne trzymaj sie kochana!
    Wróżko rozumiem...w ogole to siedzenie w domu to dla mnie tez masakra gary pieluchy mop i ciagle to samo :(
    Ja wychodząc na Dwor ciagle szukam wzrokiem psa :( moj juz mówiło nowym psie a niech spier... Mógłby sie teoche powstrzymać! Zoska dzis kolejny trudny dzień...wstała o 5! Tzn obudziła sie a leżałyśmy do 7 ale nie pamietam czy spałyśmy czy tak na pol ogólnie cały dzień sie wydzierala drzemka tez nie pomogła ale nie ucięłam sie smoka nie dałam o dziwo zasnęła szybko i spokojnie bez smoka. Choc juz miałam kryzys zeby jej dać i zamknąć nim buzie ;) ale jak juz trzy doby wytrzymała to chyba da radę nie? A i miałam jej siku zlapac i nic z tego zaparła sie i nie chciała sikać bo cos cipka zaczerwieniona albo dlatego ze sie szudrala w wannie albo cos sie dzieje posmarowałam clotrimazol o tyle.
    Spróbuje jutro
    Tyle z mojej strony. Dziękuje i dobranoc :)

Lili83, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko: niezle :-)
    Kroko: kochanie, bardzo Ci wspolczuje i tym bardziej trzymam kciuki za ten cykl
    Konwi: nie wiem o co chodzi z tym mezem, wracam do poprzedniej strony
    Smoku: dopiero teraz ogarnelam informacje o psie. Bardzo mi przykro, ja jestem psiara, wiec rozumiem, ze to jak odejscie czlonka rodziny.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Nenaa. Hop hop
    Żyjemy, ale ledwo...Nie wiem co jest Dziecku mojemu. W ciągu dnia w miarę ok, na dworzu też znośnie, natomiast wieczorami coś w Niego wstępuje, ma lęki jakieś, boi się, ucieka, płacze, nie chce być w domu, nie może znaleźć sobie miejsca...
    Nie wiem czy te skur...Go przestraszyły tymi całodziennymi petardami, hałasem ( fiesta w miasteczku ), czy co mu się stało....Tak od kilku dni jest, jestem wrakiem i żyć się odechciewa.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol,

Wczoraj mnie nie było, ale cały dzień zaganiana - najpierw zakupy, potem przedszkole (byłam bardziej zestresowana niż Zuza), a potem padłam. W przedszkolu super - najpierw chwilkę marudziła, ale potem bez problemu została, a panie nachwalić sie nie mogły, ze sama je, bawi sie super, etc., a jest najmłodsza.

Tyle zdążyłam;

Zgredko, co za kurew***o, ale z rodzina zazwyczaj dobrze na zdj. i to pośrodku, żeby Cię nie wycieki..,

Mari, ha! Dobrze, mój tez myślał, ze jak kredyt, dzieci, to nie moge go kopnąć w dupę- otóż moge;) ale tez jak Twój Kroko, powiedział, ze może sie wyprowadzić skoro tak mi złe, to tak mu wygarnelam, ze nie odzyskaliśmy sie długo, ale chyba przemyślał.

Nena, Hmm...może rzeczywiście mały sie czegoś wystraszył?

Smoku, rozumiem Cię- tez tak przeżywałam, jak musieliśmy uśpić Funie;(

Doczytam i cdn

Edit: Blondik, zgadzam sie i zawsze mnie irytowały argumenty w stylu: nie mam warunków na psa, długo pracuje i bedzie cały dzień siedział sam. Powiem tak: pracowałam w Wawie- mieszkałam na jednym końcu, pracowałam na drugim, wynajmowałam pokój i adoptowałam psa i tak może był sam przez 10 godzin, ale jak wracałam, widziałam jego radość, ze ma własnego człowieka, miskę i ciepły kat, a nie zimna klatkę w schronisku i raz na jakiś czas spacer z wolontariuszem, ale...teraz mam trochę inna perspektywę

Konwi, no cóż..,mój tez czasem cos powie, w sensie, ze on ćwiczy, a ja tylko bym siedziała w domu i nic nie robiła, zero zainteresowań, etc!!! Wtf? A kto ogarnia dzieci! Wiec wczoraj, Zuza do przedszkola - odwiozłem ja, a sama poszłam na 4 godz w miasto, a on z Toska, jak wróciłam, zrobiłam aferę, ze łóżko niezaslane i ogólnie bałagan (a jak on wraca, to mimo dwójki dzieci m, w domu ogarnięte). Niech zobaczy jak to jest..,

Iza, kciuki za małego.

Beszko, Ci Twoi teściowie sa niemozliwi...

Kotko, 74 to naprawdę maluszek, ale może Wy jesteście drobni? Zuza 95 cm i 14 kg, a Toska.,,ubrania 86/92 i teraz pewnie ponad 9 kg...ekhm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:13

Blondik, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pusto tu z rana :-(

Nenaa, ciekawa sytuacja :/ tzn współczuje bo skoro nie wiadomo o co chodzi to pozostaje sie domyślać. Trzymaj sie.

Zgredka, No to ci sie chętny trafił :/ opierdziel go z góry na dół! Jak Kostek?

Alicja, jak pierwszy dzien Tomcia w żłobku?

U nas pobudka o 7:30 (a chciałam o 6:30) teraz musze dziecko zmęczyć zeby po 11 usnęła na drzemkę, zaraz zbieramy sie na spacer, potem drzemka i lekarz :/
    Aaa i jeszcze w międzyczasie musze zrobic nalewkę z aronii.

Miłego dnia

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Zuza w szkole ale czad kawa Lila sie bawi na obiad mielone z mizerią :)
    Co do wazektomi mój tez chciał ale u nas nielegalne :P a ja z tyłu głowy mam mysl ze moze kiedys sie nam zycie odmieni ze warunki sie poprawią .... :P

Lilka ma 9880g i 77cm za to włosy hmm 5 szt na krzyż :P

Aniu super że z maluchem ok ale ciotki ciekawskie i chca wiedzieć już kogo tam nosisz :)

Kroko wspieram mocno wiem co czujesz bo jak ja o Lili sie starałam to tez czasami miałam ochote odpuscic a jak dochodzą leki po których sie kiepsko czujesz to juz wogóle nawet ochoty na bzykanko nie ma

Konwi dziekuje w imieniu Liluni

Lara ale fajnie kocham urządzć bedziesz mogła wszytko po swojemu :) no i liczymy ze bedziesz dzielic sie fotkami z mieszkanka :)

a mnie do kompletu auta padła pralka :P pójdzie na złom pare groszy wpadnie nowa zamówiona oczywiscie na raty kupiłam Candyntaka wąską 42cx59 bo biore pod uwage remont łazienki już bo trzeba skuc tego barana i pomalowac walnąć tapete i płytki na podłoge juz wszystko lezy z pół roku

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara jaki masz przepis na nalewke :) mój tez robił ostatnio nawet mniam miam wyszła :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Lara jaki masz przepis na nalewke :) mój tez robił ostatnio nawet mniam miam wyszła :P
    Nalewka z aronii z liśćmi wiśni pychotaaaaaaa juz mam. Cała piwnice butelek i co roku robię ńowe :)

Tu jest przepis http://www.limonkowy.com/2014/08/nalewka-z-aronii-i-lisci-wisni.html

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2011 2012 2013 2014 2015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ