Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety, ani haviran, ani zovirax nie pomaga ;(
Pasta do zębów doprowadzała mnie do łez ;(
Maz właśnie dzwonił ze zakupił cudowna pomadkęmoje usta, a przynajmniej dolna warga wyglada strasznie ;(
Właśnie Zgredka, podaj namiary
Ja jestem zielona, nie wiem co i ile jest mi potrzebne heh wiem ze mam dużo kaftanikow, spioszkow z rękawkiem, bez rękawa, body z/r, b/R, i pajacyki jakieś -
LaRa wrote:Niestety, ani haviran, ani zovirax nie pomaga ;(
Pasta do zębów doprowadzała mnie do łez ;(
Maz właśnie dzwonił ze zakupił cudowna pomadkęmoje usta, a przynajmniej dolna warga wyglada strasznie ;(
Właśnie Zgredka, podaj namiary
Ja jestem zielona, nie wiem co i ile jest mi potrzebne heh wiem ze mam dużo kaftanikow, spioszkow z rękawkiem, bez rękawa, body z/r, b/R, i pajacyki jakieśa może do dermatologa się wybierz?
No a ciuszków to faktycznie masz stertę, myślisz że za mało? -
Yasmin wrote:Lara, wyślę Ci zdjęcie karty wyprawkowej z książeczki którą dostałam u gina. Tam jest wszystko napisane. chcesz?
A malenq co się ukrywa a nie odzywa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:03
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yas, jak możesz to wpisz tu, co jest potrzebne
moze i innym dziewczynom sie przyda
Smoku, to ze jestem wyjątkowa to wiem hihihi ( skromna). Ja zawsze muszę odstawac od większości, kto by powiedział ze z temp 35,8 st wyszedł mi pozytywny test? (Mierzone pod pacha) a jednak.... Jestem inna, czasami mi z tym dobrze, ale nie zawsze -
Lara, a znasz "centrum chińskie" w Siemianowicach? Ostatnio kupiłam tam biustonosz dla karmiących bawełniany, bez fiszbin, łatwy w odpinaniu - jedną ręką, no dosłownie super za 9,90!!!. Taki jak w sklepach z bielizną, a od niektórych nawet lepszy
Ja majty kupiłam na allegro razem z pieluszkami tetrowymi, ale w aptece na bank znajdzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:47
-
Pati witaj.
Znamy się, znamy, bo to te same dziewczynki, tylko z ciążowymi tematami.
Acha, uprzedzam, za czarnowidztwo biję pasem po tyłku.
LaRa co do ubierania dziecioła to wyczytałam w paru miejscach że obowiązuje zasada "jedna warstwa więcej niż u dorosłego".
Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Aaaa i na wczorajszej wizycie ginka szukała co tam dziec ma miedzy nóżkami, zrobiła zdjęcie, ktrorej wg niej pokazuje wargi sromowe ale ja nie wiem z tego nic ( mimo iż mi to dosyć dobrze objasniala, ja tego nie widzę) powiedziała ze raczej nie powinno sie już nic zmienić, ale na potwierdzenie mam czekać do polowkowego.
Zaraz pokaże Wam zdjęcie i moze któraś z Was tez wypatrzy ?
LaRa lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane udanych Mikołajek u mnie słodyczowo
Lara ja stosowałam i stosuję w ciąży tą pomadkę, jak tylko zaczyna mi się coś dziać posmaruję i koniec nic nie wychodzi dla mniej jest świetna, a po zdjęciu usg twojego maluszka widać, że dziewczynkaGRATKI
LaRa lubi tę wiadomość
-
Justa, własnie zaaplikowałam pomadke na moje obrzydliwe usta, czosnek wczoraj zrobił swoje, bo juz nie swedza, a strup zrobił sie ciemny ;/ (wyglada obrzydliwie)
dzieki za rade, mam nadzieje ze u mnie tez pomoze
nie moge sie dzis ogarnac ze sprzatniem, najchetniej bym sie polozyła i tyle, a samo sie nie wysprzata ;( -
koncze pomalutku, bo podłogi mi zostały, i juz myslami jestem w łóżku.... a tu patzre.... prasowanie na mnie spoglada
nie chce mi sie, nie mam siły, nic mi sie nie chce, NIC!
doopa poprostu, nawet obiadu nie robie tylko R. bo nie dam rady juz stac