Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Zgredka hehehe gratuluje cipochy.
LaRa imię Nina bardzo ładne.
Ja do brzucha mówię baaaardzoooo rzadko. Jak mnie kopie to mówię "Zuźka co tam szalejesz" itp. a tak poza tym to nie.
Ale ja ogólnie raczej mało mówię. -
Pati, ja mam psiaka, wiec z nim nawijam, a raczej do niego
Dzisiaj mnie R wnerwil, kazalam mu zabrać psa i iść go wyczesac (gubi sierść) i zostałam sama z brzuchem, i powiedziałam malenstwu co sadze o tatusiuKrokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Pati, ja mam psiaka, wiec z nim nawijam, a raczej do niego
Dzisiaj mnie R wnerwil, kazalam mu zabrać psa i iść go wyczesac (gubi sierść) i zostałam sama z brzuchem, i powiedziałam malenstwu co sadze o tatusiuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:37
-
Melduję się wieczorowo-pozakupowo
Muszę wam w=powiedzieć, że to wybieranie ciuszków dla maleństwa to nie taka prosta sprawa... nic mi sie kurde nie podoba a uniseksa trudno znaleźć jakiegoś ładnego! Byłam w HM, Tchibo, Pepco, Smyku i wróciłam z niczym dla malucha...
Przynajmniej ja mam na siebie co włożyć, kupiłam sobie pierwsze w życiu spodnie ciążowe. Do tego kilka oversizowych bluzek i jeden luźniejszy sweter. Wszystko w CA - kocham ten sklep a teraz jeszcze widzę że mają w Poz dobrze wyposażony dział ciążowy
Poza tym super jakości bielizna laktacyjna jest w Kappahlu ale jeszcze poczekam bo nie wiem jak duże mi cycki urosną
Nie wiedziałam że tak trudno w galeriach znaleźć stoiska ciążowe, jakoś tak je sklepy ukrywają, jakby się ich wstydziły ;/
-
Aha, mam pytanie do doświadczonych mamusiek: czy bodziaki itp zakładane przez głowę tylko z tą zakładką poszerzającą "otwór wejściowy" będą ok dla niewprawnych świeżych rodziców? Bo ja nie wiem czy zabijać się o rzepy/napki i rezygnować z ładnych ciuszków, bo są na zakładki?
Ps. Może zaraz strzelę sobie fotę w moim nowym outficie ciążowym to wam pokażę moje giga tłuste brzucho -
Nieukowa, pokaż zakupy
Z tego co przejrzałam wczoraj, to najwiecej mam malutkich kaftanikow, cześć na guziczki, cześć na rzepy i chyba 3 takie przekładane, mam tez kilka bodow malutkich na zatrzaski przy szyjce, spiochy z rozpieciem miedzy nóżkami i inne pajacyki.
Ale masz racje niech sie wypowiedzą bardziej doświadczone mamuśki, a my sie doksztalcimy -
Dobra, to teraz trochę foteczek
1: mój brzuchol w nowych sztruksach
2: Nowy luźny sweterek, który pomieści brzuchol
3: Bluzka j.w.
4: Na koniec mój koteł w ulubionej ostatnio pozie =^~^=
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 19:50
Yasmin, LaRa, Pati Belgia, Malenq, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa brzusio piękny. Zaczyna być widać
jesli chodzi o body to bardzo szybko sie sprawisz i nie bedzie miało to dla Ciebie żadnego znaczenia jakie sa. Ale jesli naprawdę sie boisz to na początek kup ze 3 sztuki z poszerzaczem.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Nie tylko ciążowo Kochana - z tego co widzę
Kto mi poleci jakieś książki do czytania??? Cokolwiek... Połknę wszystko. No może prócz thrillerów medycznychYasmin lubi tę wiadomość