Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No cena nie straszna.
sama bym sie skusila, gdybym jednak nie zdecydowala, ze uzywaby kupuje..u nas krucho z kasa.
A jak myslicie jak dlugo dziecior w gondoli siedzi bo xlandery sa neg oceniane z uwagi na male gondole, ze dzieciak w spiworku sie nie miesci ale nie wiem czy ja jeszcze bede uzywac gondoli zanim zima nastapi (porod poczatek maja) -
Właśnie rozmawiałam na ten temat z ta laska w sklepie, głębokość i szerokość gondoli ma wpływ jak dziecko jest urodzone jesienią, zima, bo wtedy musisz dodać grubość kombinezonu czy spiworu dzieciaczka a to już zmniejsza objętość gondoli. My rodzimy wiosna, zaraz bedzie lato i wystarcza takie gondolki jakie są
Dodatkowo dokupimy fotelik, ktory bedzie pasował do wózka jak i do samochoduhttp://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produkty/foteliki-samochodowe/niemowlę/cabriofix.aspx tylko w kolorze jasnym z ciemnymi niteczkami
i maleństwo tez Wozisz w tym foteliku. Natomiast na zimę, zostaje cześć spacerowa. Dużo dzis sie dowiedziałam bo obsługiwała nas mama 2latka i wszystko dokładnie opowiedziała
maltretowalismy ja 1,5 h
-
Aha, Zgredka, ja sie przyjechałam tym Xlanderem, nie jest zły, ale ja potrzebuje jednak wózek bardziej terenowy, ktory łatwo sie prowadzi, miękko
i jednak różnica była spora... Tak jak mówiłam zastanawiałam sie nad Graco Symbio, ale od razu było powiedziane ze jest to typowo miejski wózek.
-
Dobry wieczor
Pati, wspolczuje tesciow. moi tez idealni nie sa...ale do Twoich nawet ich porownac nie mozna....mnie najbardzije boli, to ze zle traktuja moje dzieci. ja przezyje jesli dla sa niemili - w nosie mam. tez nie musze byc mila...ale dzieci....
Lara co do glebokosci i wielkosci gondoli, to zalezy. ja uwazam, ze dziecko poki samo stabilnie nie siedzi powinno byc w gondoli. u nas duzo pada, czasem wieje, wiec w gondoli dziec jest tez bardziej chronionystarszego syna ruodzilam w kwietniu i do lutego jezdzil w gondoli (mielismy emmaljunga edge duo kombi - w 2009 byla to najwieksza gondola na rynku, nie wime jak teraz), drugi syn byl bardzo duzym dziecmiek i krocej w gondoli jezdzil, ale te 6 miesiecy na pewno. my chceilismy teraz kupic hartana, ale wlasnie male gondela maja i sie zastanawiamy.....
ja dalej kichajaca, smarczaco pociagajaca, zachrypnieta, obolala i w kiepskim humorzeniech to chorobsko juz sobie pojdzie.... dzies nawet tran wypilam (normlanei pije, ale w ciazy jakos kiepsko mi idzie
)
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Witam i ja wczoraj naskrobalam wielkiego posta i mi tel go wywalił.. Szlag mnie trafił i poszłam spać.
Nieukowa ale z Ciebie dzida
Melanq wspieram juz niedługo 20 dasz rade, wytrzymasz bo wszystko będzie dobrzeMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
mój R, niestety twierdzi ze jest to imie leczace kompleksy rodziców podobne do Jennifer, Jessici czy innych Angelin.
a mi sie taaaak bardzo podoba, bardzo!!!!
no ale musimy dojsc do kompromisu, na razie zostaje Nina, ale moze sie zmienic np. w Anne. -
Nina i Emma swietne imiona
nietuzinkowe i sympatyczne. Mnie wkurzyla rodzinka meza, marudzac ze Emilia to imie dla snobow, a Liliana sie zle kojarzy bo jedyna jaka znaja to tepa gruba idiotka. No kuzwa i to ma byc argument?
Ech, tesciowie. Zreszta moj ojciec na Adama tez bedzie marudzil, bo ma odchyl antyklerykalny i zaraz powie ze imie biblijne... mam to w pompie, ale wojna wisi w powietrzu
Ale widze ze nie tylko ja tak mam, pocieszajace trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 22:03
-
Lara wózek świetny i mi sie podoba tez ze srebrna rama.
Beszka zdrowia życzę...
Ja juz w łóżeczku leżę i odpoczywam. Jutro ciężki dzien... Najpierw dziecię do szkoły odwieźć, potem do Sebastiana jechać a na 13 lunch biznesowy... Myślałam, ze sie wykręca ale niestety nie dałam rady...
-
Dobranoc Pati
Spijcie spokojnie
W 90% decyzje już podjęłam co do ramy. Wózek chcemy kupić dopiero w styczniu, bo jeszcze składamy kaske
Dzięki za pomoc
Dobranoc dziewczyny!!!!
Konwalia wróciła z sanatorium????Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 22:49
-
nick nieaktualny
-
Heh Pati, przykro z takimi teściami
wszpółczuję
Lara, bardzo ładny wózek. Mnie sie ta czarna rama podoba bardziejCena też dobra.
zgredka wrote:A jak myslicie jak dlugo dziecior w gondoli siedzi bo xlandery sa neg oceniane z uwagi na male gondole, ze dzieciak w spiworku sie nie miesci ale nie wiem czy ja jeszcze bede uzywac gondoli zanim zima nastapi (porod poczatek maja)
Ja mam nadzieję jeszcze 2 dziecko w tym wózku wozić, więc nie patrzyłam nawet na małe gondolki, bo nie wiem CZY i KIEDY to nastąpi
Nieukowa, wiem że łatwo sie mówi, ale to Wasze dziecko i Wy decydujecie. A po pojawieniu sie go na świecie, będzie się imie kojarzyło już tylko z tym jedynym ukochanym bąblem - tego jestem pewna. Emilia i Liliana bardzo mi się osobiście podoba. Brałam je od początku pod uwagę.
A wczoraj bradzo mocno spuchły mi nogi, Nie byłam w stanie do wanny wejść wieczorem ani zgiąć nóg w kolanach... Aż skóra mnie bolałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:25
Krokodylica lubi tę wiadomość