X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas współczuję...mnie puchną i kostki i ręce, w nocy budzę się z "bolącymi bułeczkami" zamiast dłoni....:-/

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) Dzień doberek!
    Malenq to bałwana lep ;)
    A LaRa ja jestem za srebrną ramą ;)
    U mnie dziś nudno, bo leżę ;) i też Pati płaczliwa jestem z byle powodu i już mam łzy w oczach ehhh :/
    Wszystkim miłego, spokojnego dzionka życzę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj współczuję Wam dziewczynki :(
    Mnie póki co dolega ból biodra/pachwiny sama nie wiem, budzi mnie co noc :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Yas współczuję...mnie puchną i kostki i ręce, w nocy budzę się z "bolącymi bułeczkami" zamiast dłoni....:-/
    heh, to też nieciekawie. Dłonie mi puchną nocą też, ale nie bolą. Zauważyłam tez wczoraj na lewym biodrze 2 malutkie pęknięcia. Niby taka malutka jestem, ale rozstępy sie zrobiły :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Witam się i ja :) Dzień doberek!
    Malenq to bałwana lep ;)
    A LaRa ja jestem za srebrną ramą ;)
    U mnie dziś nudno, bo leżę ;) i też Pati płaczliwa jestem z byle powodu i już mam łzy w oczach ehhh :/
    Wszystkim miłego, spokojnego dzionka życzę :)
    Smoczku ja nigdy taka nie byłam. Na codzień twarda babka ze mnie a teraz o byle co płacze...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień dobry, również życzę miłego dnia....u mnie biało :P
    Malenq jak ja Ci zazdroszczę tego śniegu....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie strasznie wysyłała. Normalnie jak przy dojrzewaniu... Masakra jakaś... Brzydne...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati z miłą chęcią, gdybym miała taką moc, cały śnieg wysłałabym do Ciebie...

Smoczku ulepiłabym ale dzisiaj jestem u mojej sis, która ma urodziny, a dodatkowo mam wizytę u lekarza...ale obiecuję, że jak napada więcej to "zagonię" małża do ulepienia mi bałwana przed oknem coby mi humor poprawić heheheh

Yas....ja nie zauważyłam u Siebie rozstępów.... skóra na brzuchu "piecze i boli" więc być może coś tak i pęknie (smarowanie niczym nie pomaga, bo jakieś uczulenie w ciąży mam na wszystkie preparaty do pielęgnacji, nawet na olej z migdałów...)

Pati mnie na początku ciąży też wysypało, ale w II trymestrze wszystkie krostki zniknęły same...:)
    co do teściów mam takich samych, albo jeszcze gorszych....ale mam ICH gdzieś....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:46

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    A mnie strasznie wysyłała. Normalnie jak przy dojrzewaniu... Masakra jakaś... Brzydne...
    To mówi się że dziewczynka ;) Choć ja żadnych problemów ze skórą nie mam a jest Zochna :D
    A co do płaczu ja też nigdy nie płakałam, naprawdę tylko w wyjątkowych sytuacjach...a teraz ehhh szkoda gadać.
    A Pati również współczuję teściów, ale wiesz co olej ich wiem że to niełatwe ale skoro oni nie potrafią cieszyć się Waszym szczęściem, a nawet spróbować się dogadać to ich strata!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie od początku smarowałam cały brzuch i piersi. Tam nic. Ale bioder nie tykałam, nawet zwykłym balsamem po kąpieli. Nigdy tego nie robię. Koleżanka mnie ostrzegała, ze jej się na biodrach właśnie tylko zrobiły, ale olałam to myśląc, ze każdy inaczej to przechodzi a mnie na pewno to nie grozi bo mama tez nie miała :) i tu bach :) Ale nie ma tragedii. Maleństwa 3 jak na razie. Teraz już nie omine tych miejsc :P

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Smoczku ulepiłabym ale dzisiaj jestem u mojej sis, która ma urodziny, a dodatkowo mam wizytę u lekarza...ale obiecuję, że jak napada więcej to "zagonię" małża do ulepienia mi bałwana przed oknem coby mi humor poprawić heheheh

Yas....ja nie zauważyłam u Siebie rozstępów.... skóra na brzuchu "piecze i boli" więc być może coś tak i pęknie (smarowanie niczym nie pomaga, bo jakieś uczulenie w ciąży mam na wszystkie preparaty do pielęgnacji, nawet na olej z migdałów...)

Pati mnie na początku ciąży też wysypało, ale w II trymestrze wszystkie krostki zniknęły same...:)
    To udanej imprezki urodzinowej życzę :) Ja chyba śniegu Ci nie zazdroszczę ;) jakoś nie przepadam za zimą, odśnieżaniem, mrozem ;)
    ALe popatrzeć na bałwana zza okna spoko ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    ja właśnie od początku smarowałam cały brzuch i piersi. Tam nic. Ale bioder nie tykałam, nawet zwykłym balsamem po kąpieli. Nigdy tego nie robię. Koleżanka mnie ostrzegała, ze jej się na biodrach właśnie tylko zrobiły, ale olałam to myśląc, ze każdy inaczej to przechodzi a mnie na pewno to nie grozi bo mama tez nie miała :) i tu bach :) Ale nie ma tragedii. Maleństwa 3 jak na razie. Teraz już nie omine tych miejsc :P
    Kruszynko jedna co tam takie rozstępiki ;) pikuś :) Nie obraź się ale Tobie nie zaszkodzą ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoją drogą to też chyba zacznę biodra smarować ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku ja sobie też śniegu nie zazdroszczę bo NIE LUBIĘ ZIMY.....
    dla mnie śnieg mógłby być tylko w górach....hehehe

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, płakać z tego powodu nie będę. Ale baczniej się tym obszarom teraz przyjrzę :D

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Smoczku ja sobie też śniegu nie zazdroszczę bo NIE LUBIĘ ZIMY.....
    dla mnie śnieg mógłby być tylko w górach....hehehe
    popieram ;) śnieg wygląda pięknie jak patrzysz przez okno, siedzisz w ciepłym domu i kakao np ;)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Nie no, płakać z tego powodu nie będę. Ale baczniej się tym obszarom teraz przyjrzę :D
    hehe fajnie to zabrzmiało, a czym się smarujesz? jakimś zaawansowanym specyfikiem?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

co do teściów mam takich samych, albo jeszcze gorszych....ale mam ICH gdzieś....
    Czyli widzę, ze nie jestem sama z takimi tesciami... Masakra jakaś.... A co do cery może Smoczyca ma racje i bedzie dziewczynka;-) bardzo bym chciała... :-) a wiesz kochana, ze moi teściowie w Białymstoku mieszkają?

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    To mówi się że dziewczynka ;) Choć ja żadnych problemów ze skórą nie mam a jest Zochna :D
    A co do płaczu ja też nigdy nie płakałam, naprawdę tylko w wyjątkowych sytuacjach...a teraz ehhh szkoda gadać.
    A Pati również współczuję teściów, ale wiesz co olej ich wiem że to niełatwe ale skoro oni nie potrafią cieszyć się Waszym szczęściem, a nawet spróbować się dogadać to ich strata![/QUOTEjesli moje problemy skórne miałby oznaczać dziewczynkę, to ja mogę być do końca ciąży brzydka i krosciata:-) a teściowie nawet nie wiedza, ze w ciąży jestem:-) i faktycznie masz racje... Ich strata...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wlasnie u szczuplych dziewczyn chyba wieksze ryzylo rozstepow, bo ich skora nie byla wczesniej rozciagana. Moja to byla naciagana wzdluz i wszerz. Ja staram sie dwa razy dziennie smarowac glownie biodra i brzuch (każą tez posladki i pewnie mnie spotka kara i tam wyrosna) i masuje banka chinska, ale tak ostro, ze ostatnio siniak mi wyskoczyl. Dobrze pobudza krazenie.
    ja tez jestem letnia, ale na swieta lubie jak jest snieg, niech bachorki maja radoche, acz od paru lat obserwuje, ze dziecioki wola w domach gnic. A panietam jak tylko byl snieg jak sie lecialo z sankami i cale podworko bylo pelne dzieciakow

Yasmin, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ