Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Dzień dobry, również życzę miłego dnia....u mnie biało
Kochana, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczeu mnie szaro, mokro i ogólnie do doopy ;(
Pati, na pocieszenie powiem, ze tez bylam wysypana, taka drobna kaszka na górnej czesci pleców, teraz pojawiają sie normalne syfki ( ale jest ich sporo) ;(
pobrzydniemy razem
Płaczliwość trzyma mnie nadal, np. w sobote poplakałam sie ogladajac finał mam Talent, jak spiewali, a zwłaszcza ten mały co wygrałłzy leciały mi jak grochy
Dziekuje dziewczyny za rady co do ramy wózka, ale chyba w 90 % jestem przekonana co do ramy srebrenej, i tak juz zostanie
btw. Witajcie(nie ma to jak sie przywitać na końcu postu
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nooooo
Nie zawracaj sobie głowy kimś kto nie potrafi się zachować jak dorosły i przede wszystkim kulturalny człowiek. Nawet jeśli Ciebie nie lubią to powinni starać się zachować jako takie kontakty ze względu na syna i wnuka
A tak szkoda gadać
MOja też słodka nie jest, ale jakoś tam się powiedzmy dogadujemy...o pogodzie npKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPAti to już się wyjaśniło "dlaczego są do d........" heheheheh moi też mieszkają w Białymstoku, moi też mnie nie znali przed ślubem - bo byli w USA....
więc mamy dużo wspólnego ze sobą skarbie
to życzę dziewczynkiYasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Kochana, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze
u mnie szaro, mokro i ogólnie do doopy ;(
Pati, na pocieszenie powiem, ze tez bylam wysypana, taka drobna kaszka na górnej czesci pleców, teraz pojawiają sie normalne syfki ( ale jest ich sporo) ;(
pobrzydniemy razem
Płaczliwość trzyma mnie nadal, np. w sobote poplakałam sie ogladajac finał mam Talent, jak spiewali, a zwłaszcza ten mały co wygrałłzy leciały mi jak grochy
Dziekuje dziewczyny za rady co do ramy wózka, ale chyba w 90 % jestem przekonana co do ramy srebrenej, i tak juz zostanie
btw. Witajcie(nie ma to jak sie przywitać na końcu postu
-
Smoczyca1 wrote:hehe fajnie to zabrzmiało, a czym się smarujesz? jakimś zaawansowanym specyfikiem?
w dzień coś co się szybciej wchłonie. Czyli Ziaja Mamma mia lub palmers przeciw rozstępom. Palmers moim zdaniem bogatszy, lepiej nawilża, ale ma czekoladowy zapach. Ogólnie ten zapach się kobietom podoba, ja się męczę strasznie. Ale aplikuję
Oliwkę caaaaaaałą ciążę stosuję a te balsamy zmieniam co miesiąc. Raj jeden, raz drugi.
Przez wzgląd na to, ze moja skóra nigdy nie była rozpieszczana balsamami, przez co jak mi się wydaje jest mniej elastyczna teraz, prewencję przeciwrozstępową rozpoczęłam od samiusieńkiego początku, kiedy to ciało jeszcze nie zmieniło się wcale. -
Malenq wrote:PAti to już się wyjaśniło "dlaczego są do d........" heheheheh moi też mieszkają w Białymstoku, moi też mnie nie znali przed ślubem - bo byli w USA....
więc mamy dużo wspólnego ze sobą skarbie
to życzę dziewczynkiach nie przejmujący sie, to oni tracą, nie my
-
Pati Belgia wrote:Lara to nie jestem sama i będziemy obie brzydkie;-) w sumie to nie mam z tym wielkiego problemu, tylko właśnie teraz Widzew jak druga ciąża różni sie od pierwszej. Przy Marcelu miałam piękna cerę, włosy rosły jak szalone, nie przetlyszczaly sie a teraz.... Włosy jak smalec po nocy, buzi to jedna krosta no i usta... Ach... Jak poparzone...
Choć u mnie niby tez dziewczynka, a ja nie mam ani problemów z cerą, ani włosami - nic -
Co do rozstępów... Ja jestem z tych chudych i mi sie skóra cieżko rozciąga dlatego w pierwszej ciąży od pierwszych dni stosowałem balsamy dla ciężarnych z apteki ale nazwy nie pamietam to było 8 lat temu, i nie miałam ani jednego rozstępu. Teraz tez chyba juz jutro pójdę do apteki i sie zaopatrze...
-
dzień dobry,
a ja z mężem stwierdziliśmy że mamy w dooopie czy się komuś imię będzie podobało nam się ma podobać i tyle...marzy mi się Maja ale zobaczymy jak to będzie.
dziewczynki, mi wczoraj bratowa na mikołaja podarowała krem Pharmaceris foliacti na rozstępy i powiedziała że mam się JUŻ smarować na udach biodrach pupie i plecach na wysokości lędzwi i będzie dobrze 2x dziennie a potem jak brzuch zacznie rosnąć to mam mieć ten krem pod ręką i smarować jak tylko poczuję swędzenie, z tej serii pharmaceris foliacti jest też krem do (.)(.) i powiedziała że też mam JUŻ zacząć używać żeby potem nie mieć żadnych problemów.Yasmin lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyheheh Pati nie zdziwiłabym się, gdyby się znali...........
ależ oczywiście skarbie, ja uważam, że brak kontaku z wnukiem/wnuczką to NAJWIĘKSZA STRATA ...... cóż i tak bywa... jak to się u nas mówi "są ludzie i taborety, stołki i parapety" hehehehehePati Belgia lubi tę wiadomość
-
http://e-wozki.pl/sklep/p701,tako-captiva-mohican-imitacja-lnu-2.html
o proszę a to nasz wózeczekwydaje mi się że dość uniwersalny, mąż kupił z miesiąc temu może trochę więcej i taki sam fotelik/nosidełko. Więc jak już kupił to przyjęłam
Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaniuś a ja Ci powiem, że jak mają być rozstępy to będą...można tylko zminimalizować ich ilość....moja jedna sis smarowała się od zobaczenia II kresek i nie obyło się bez rozstępów, druga natomiast nic nie stosowała i nie miała ..... uważam, że to wszystko zależy od organizmu....
ja nie mogę nic na brzuch, pośladki i piersi, bo zaraz mnie wysypuje, więc staram się masować ja najczęściej...Yasmin lubi tę wiadomość
-
Może to zabrzmi głupio, ale w pierwszej chwili sie ucieszyłam z tych rozstępów
Bo ja mam kompleksy, że nie wyglądam jak kobieta. A to mi się jakoś z kobiecością skojarzyło
nawet pochwaliłam się mężowi. Uśmiał się
Malenq, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Może to zabrzmi głupio, ale w pierwszej chwili sie ucieszyłam z tych rozstępów
Bo ja mam kompleksy, że nie wyglądam jak kobieta. A to mi się jakoś z kobiecością skojarzyło
ale ja Ci poprawiły humor to rozumiem
-
nick nieaktualnymykam skarby, zobaczę czy uda mi się zdrzemnąć...bo mała całą noc nie spała i ja razem z nią....
buziaki i nie przemęczajcie się zbytnio:)
Tamuś, Kroko, Nenaa, helenka??? mam nadzieję, że w zdrowiu i dobrych humorkach:)Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Może to zabrzmi głupio, ale w pierwszej chwili sie ucieszyłam z tych rozstępów
Yas, prosze Cie, a cellulitu nie masz????
chociaz na kostkach????
teraz przypomniał mi sie dowcip:
-dlaczego mezczyzni nie maja cellulitu???
-bo to jest brzydkie !!! hue hue hue
a co do smarowania kremami na rozstepy, smaruje, ale delikatnie
kolezanka mi opowiadała, ze bedac w ciazy ok 30 tc tak namietnie sie masowała, smarowała, ze tym wywołała sobie skurcze porodowe i w szpitalu musiała juz prezlezec do konca, wiec Zgredka, uwazaj!!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość