X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie w smykolandzie są wózki tako i właśnie ten okazał się tym który nie urzekł ;) a że również planuję nie kończyć na jednym dziecku to ten wydał mi się ładny i uniwersalny :) dobrze wiecie wózek nosidełko i mąż nakupił a to laktator a to butelka bo w promocji były to prawie 2000 więc niemało :/
    A co do zabobonów oczywiście że rodzina nie mówi tego w złej wierze ale mimo wszystko jest to drażniące, ale staram się na ten temat nie dyskutować bo po co mam się denerwować :)
    Natomiast co do łóżeczka to i tak muszę wybrać z katalogu bo nie mają na miejscu, ale tak Yas mam nadzieję że w styczniu już będzie ok :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo, hej Kochane :) dopiero teraz zauważyłam ten wątek! miłego dnia wszystkim. Postaram się co jakiś czas zaglądać :)

zgredka, Yasmin, LaRa, Krokodylica, Malenq, justta lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.klups.pl/lozeczka1a.html
    o to pierwsze mi się najbardziej podoba :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: ja chce lozeczko klups tez sa w smyku taki co sie z niego robi tapczanik, wiec starcY na pare ladnych lat :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    ooooo, hej Kochane :) dopiero teraz zauważyłam ten wątek! miłego dnia wszystkim. Postaram się co jakiś czas zaglądać :)
    czeeeeeść Kropka :D

Kropka_1 lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    http://www.klups.pl/lozeczka1a.html
    o to pierwsze mi się najbardziej podoba :)
    yay! podobaja mi się :) ale jak zwykle nie widze ceny. Czemu ja nigdy nie widzę cen? wypieram to czy jak? :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    yay! podobaja mi się :) ale jak zwykle nie widze ceny. Czemu ja nigdy nie widzę cen? wypieram to czy jak? :)
    Bo są bezcenne ;) no nie ma tam ceny chyba a nie pamiętam ile samo łóżeczko kosztuje ale chyba niestety nie mało :/ wydaje mi się że około 600 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:47

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Cześć kropeczko :)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. :)

A ja wózek będę mieć używany, taki jaki dostanę taki będę używać i na pewno da radę. :)

beszka kuruj się kobitko. Syropek z cebuli piłaś?

Maniek mi tak tel w szpitalu postów nie dodawał, można dostać białej gorączki.

Zgredka, Lara, jeszcze macie chwilę czasu na wybranie końcowo imion. :) Moim zdaniem ma się podobać rodzicom, a reszcie rodziny nie musi. :)

Nieukowa, ja jakoś uniknęłam wojny w rodzinie, zostali poinformowani o wyborze i tyle. :)

Malenq u Ciebie biało a u mnie ciemno i dupiasto, jak by był wieczór, światło w mieszkaniu trzeba świecić.

Współczuję dziewczyny opuchnięć, ja mam nadzieję, że chociaż TA JEDNA JEDYNA dolegliwość ciążowa mnie ominie. A no i za hemoroidy też podziękuję. :P
    Na razie od tygodnia męczy mnie mega zgaga. :/

Pati mnie niestety pryszczy od początku aż do teraz. I ja się zaliczam do tych co zbrzydły w ciąży.

Ja na razie rozstępów nie mam, ale ja od dawien dawna smaruję się calutka balsamem po umyciu, teraz też od stóp do głowy. :)

zgredka to prawda, kiedyś rodzice nie mogli mnie o 22 ściągnąć do domu (i w lecie i w zimie) a teraz to dzieciaki tylko by przy kompie siedziały.

Smoczyca ładny ten wózek. :)

Malenq śpij sobie smacznie, u mnie też noc nieprzespana, najpierw mnie mąż obudził chrapaniem a potem Zuźka nie miała ochoty na sen, chyba mi się postanowiła w nocy przekręcić, cholera jak to bolało!!! Czułam jak się rozpycha i zmienia pozycję, kopiąc przy tej czynności w co popadnie. Normalnie az się wystraszyłam, że mała już się na świat chce pchać, ale jednak chyba nie. :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie podoba te: http://olx.pl/oferta/lozeczko-dzieciece-klups-safari-zyrafka-materac-oryginalna-posciel-CID88-ID7lBHD.html#f656e232f4
    i sie wlasnie zastanawiam czy go nie odkupic
    (nowe kosztuje 269 zł + materac 99 zl + posciel 150 zł) a tu mysle ze wszystko bym wyhaczyla za 250 zł

EDIT:

i zastanawiam sie mocno nad tymi:
    http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-dzieciece-drewniane-i-lozeczko-turystyczne-coneco-CID88-ID8524N.html#4d3bc11cb2;promoted

turystyczne przyda mi sie jadac do mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:53

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko współczuję nieprzespanej nocy :( moja też się wierci ale powiedziałabym tak umiarkowanie ;) a chrapanie męża ehhh znam to doskonale...ale wczoraj już wyjechał w trasę więc miałam noc spokojną...jedyny plus tych jego delegacji ;)
    A wózek pewnie jak masz używany w dobrym stanie to spoko nie ma co się rzucać :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    mi sie podoba te: http://olx.pl/oferta/lozeczko-dzieciece-klups-safari-zyrafka-materac-oryginalna-posciel-CID88-ID7lBHD.html#f656e232f4
    i sie wlasnie zastanawiam czy go nie odkupic
    (nowe kosztuje 269 zł + materac 99 zl + posciel 150 zł) a tu mysle ze wszystko bym wyhaczyla za 250 zł

EDIT:

i zastanawiam sie mocno nad tymi:
    http://olx.pl/oferta/sprzedam-lozeczko-dzieciece-drewniane-i-lozeczko-turystyczne-coneco-CID88-ID8524N.html#4d3bc11cb2;promoted

turystyczne przyda mi sie jadac do mamy
    no też są fajne z tego rodzaju co z żyrafką są też inne kiedyś oglądałam na allegro są z całymi wyprawkami :) ale kurde wiecie ja jestem z tych co lubią obejrzeć i dotknąć wszystkiego ;) a druga sprawa że podobają mi się białe mebelki ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ładne, warto

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/wyprawka-lozeczko-dzieciece-gryka-posciel-gr-18el-i4870716659.html
    o a tu macie wszystko za 400 ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale które Yas? które????

a ogladałyscie wózki Camarelo???? tez sa niezłe :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie to już po ptakach z wózkiem jak to się mówi byłam, zobaczyłam i kupiłam ;) ale te są też fajne a jakie kolorowe :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    ale które Yas? które????

a ogladałyscie wózki Camarelo???? tez sa niezłe :)
    hehe napisałam posta jeszcze przed Twoim edit :) miałam na myśli to pierwsze. Ale 2 opcja też fajna, tylko czy to drewniane łóżeczko ma poziomy obniżania?

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziewczyny, że szybciej sobie kupujecie, ja też jestem tego zdania że lepiej szybciej niż na ostatnią chwilę, ale mój się na mnie drze. :/
    Powiedziałam mu że z zakupem łóżeczka mogę EWENTUALNIE wstrzymać się do stycznia, także na początku roku je zamówię.

Yasmin dokładnie się z Tobą zgadzam, ja potem z brzuchem w 9 miesiącu nie będę po sklepach latać. :/ A poza tym zdarzy się tak jak teraz - nakaz leżenia, wstawać to mogę na jedzenie i do toalety i tyle i co? Mąż tego nie kupi bo wyznaje chłopską zasadę "nie znam się".
    I też nie wierzę że wcześniejsze kupowanie przynosi pecha, sorry, ale jestem wierząca i wierzę w Boga a nie w jakieś zabobony. Wiadomo, że gdzieś to jest z tyłu głowy jak Ci ktoś coś takiego powie, ale staram się te myśli odganiać. :)
    A co do "macie czas" - mój mąż właśnie się na mnie drze, że jeszcze tyyyyle czasu a ja już chcę wszystko kupować, to się go ostatnio zapytałam, skąd on wie, ile my mamy tego czasu i czy nasze dziecko nie będzie wcześniakiem? Bo przecież różnie to bywa.

Kropka witaj na fioletowej stronie mocy. :)

Yasmin, LaRa, Kropka_1 lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    hehe napisałam posta jeszcze przed Twoim edit :) miałam na myśli to pierwsze. Ale 2 opcja też fajna, tylko czy to drewniane łóżeczko ma poziomy obniżania?

a wiesz, ze nawet o tym nie pomyslalam? jakos wydało mi sie to naturalne, ze bedzie regulowane, ale sprawdzam na stronie producenta i niestety nic o regulacji poziomów nie ma ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Kroko życzę Tobie, sobie i Wszystkim żeby żadna z naszych pociech nie była wcześniakiem :)

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ