Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedra spokojnie, ja miałam 3 krwiaczki, wszystkie się wchłonęły...ale fakt uważałam na siebie....
i moja kochana córcia dała mi pospaćjupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2h nieprzerwanego snu - bezcenne:)
LaRa pamiętaj, że materac i tak zmienisz....nie wiesz, co się na niego wylało itp.
ale łóżeczko brązowe z żyrafą śliczne
ja wszystko zaczęłam kupować ok. 18tyg. i nie żałuję...teraz to mi ciężko spożywcze zakupy robić, a co dopiero łazić za rzeczami...
co do wózków to nie pomogę, bo nie mam... doszliśmy z małżem do wniosku, że z naszymi zimami na podlasiu, gdzie bywa -30C i śniegu 2m, a mieszkamy na wsi, czasem nieodśnieżanej...to i tak do końca marca przesiedzę z malutką z domku..... kupiliśmy tylko nosidełko coby do lekarza jeździć....
obejrzeć obejrzałam, wiem który chcę...więc potem to tylko kilka kliknięć i kupione....
Kroko a to właśnie dołączyłaś do mam odczuwających ból przy przewracaniu się maleństw....moja już miejsca nie ma na takie kręciołki, ale cały czas sprawdza "czy może jednak się uda"....kochane wiercipiętki:) bo kobietki są z temperamentem...
wczoraj "rozmawiałam" z małą, gdzie się wybiera?? cały czas nóżki chodziły....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:
Kroko a to właśnie dołączyłaś do mam odczuwających ból przy przewracaniu się maleństw....moja już miejsca nie ma na takie kręciołki, ale cały czas sprawdza "czy może jednak się uda"....kochane wiercipiętki:) bo kobietki są z temperamentem...
wczoraj "rozmawiałam" z małą, gdzie się wybiera?? cały czas nóżki chodziły....
Pospałaś i od razu humorek lepszy.
Chyba teraz pójdę w Twoje ślady i też się zdrzemnę.
No moja to dzisiaj w nocy dawała czadu, nie wiem gdzie szła ale może się z Kośką umówiła? -
nick nieaktualnyheheh idź, idź połóż się ... to pomaga, teraz małe śpią to trzeba korzystać...
pewnie tak, na pogaduszki...
a to ja LOKOMOTYWA - 36tydz rozpoczęty - witaj 9ty miesiącu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:45
Smoczyca1, LaRa, MANIEK, Krokodylica, Biedroneczka83, justta, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
A ja chyba dzis poczulam prawdziwe pukniecia, po przebudzeniu i po sniadaniu. A nie, jak wczesniej, jakies smyranka gilgoczace. A juz za miesiac mam czuc az takie wariactwa? Juz sie boje ..
Malenq, LaRa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no Zgredka, moje szczescie jak sie nie ruszało, tak teraz co chwile mi puk puk robi, a wszystko zaczelo sie po ostatnim czwartkowym usg i podejrzeniu co ma miedzy nóżkami
puka jak szalonaMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wygladasz super!!! jak na 9 msc nie masz takiego duzego brzuszka jak inne dziewczyny, przynajmniej mi sie tak wydaje
śliczny jestmój sie jeszcez chowa pod fałda
zgredka lubi tę wiadomość
-
No właśnie nawet w broszurach kliniki piszą, że wynik wydawany w 48h. To samo mówili mi jak się rejestrowałam i to samo potwierdził lekarz jak byłam na USG. Tylko źe... uwaga uwaga... drobnym druczkiem na ulotce napisane jest że "czas może ulec wydłużeniu do 10 dni roboczych ze względu na dużą ilość wizyt". Tylko halo- ktoś powinien o tym uprzedzać że mają dużo wizyt, przed badaniem, nie? To raczej wiadomo, że jak mam czekać 2tyg to wybiorę inną klinikę. Moim zdaniem naciągnęli mnie na kasę- płacę za usługę wykonaną w jakimś określonym czasie, a tu każdy mnie oszukuje - i rejestratorki i lekarz. Wszyscy mili zanim nie wklepię PINu przy kasie. Potem już jakby mniej. |Jakbym wiedziała, to poszłabym gdzie indziej - bez łaski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:14
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Lara może OGROMNy to nie jest, ale już ciężko....
Wierze Malenqmi sie zdarza juz sapac
3mam kciuki za wizyte!!!!!
EDIT:
ide prasowac, bo nic nie robie tylko strony rozbijamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:20
-
Malnequ IMO też super wyglądasz
Dronka gratuluje wizyty
Trzymta się, lecę dalej pipetować...
Ps. Dziś znowu mnie kłuli, to wyżebrałam jedną próbówkę swojej krwi i zaniosłam dziewczynom ode mnie z genetyki. Mówią, że spróbują mi zrobić płeć malucha z tegoLaRa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Malnequ IMO też super wyglądasz
Dronka gratuluje wizyty
Trzymta się, lecę dalej pipetować...
Ps. Dziś znowu mnie kłuli, to wyżebrałam jedną próbówkę swojej krwi i zaniosłam dziewczynom ode mnie z genetyki. Mówią, że spróbują mi zrobić płeć malucha z tego
"Sprobuja" brzmi podejzanie. Bo szanse maja 1:1
. Tez moglam w sumie cos takeigo wymyslic i komus na moim uniwerku wcisnac
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
sppppppppppppaaaaaaaaać jejku jeszcze godz w pracy a ja nie wiem co się dzieje tak mnie sen ogarnia. Chyba musze pogadać z szefem...bo nie daję rady.
Melanq brzusio super.
Nieukowa - no kufa masakra z taką obsługą i informacją to niech idą w pi...u, ale jak masz usg dobre to wynik Pappa tylko formalność.Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Malenq brzusio super, trzymam kciuki za wizyte nio mam nadzieje ze mój tez szybko sie wchłonie jutro mam wizyte o 15 u mojego gina bo dziś to tylko na szybko usg miałam w szpitalu
waga moja jak narazie -1kgwiec jeszcze nie zaczełam na dobre tyć
ale mysle ze to sie zmieni po 12 tyg