Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety wytrzymałam tylko do reklamy, nie jestem w stanie na to patrzeć
teraz czekam na mecz
Zgredka, kilka postów wcześniej wkleilam linka do łóżeczka ( z żyrafa), działamy już żeby pózniej nie było szoku z wydaniem gotówki. Tzn. Jeśli chodzi o grube kwoty.
A wózek zamówimy dopiero w styczniu, wczoraj to był rekonesans -
No fakt też nie dałam rady
teraz słucham perfekcyjnej pani domu
czasami to mi ręce na jej złote rady opadają
jeśli chcesz aby Twoje dania były mniej tuczące użyj do odsączania papierowych ręczniczków przeznaczonych do żywności...no jaaaaa
jakieś 3 strony temu chyba wklejałaś linka co się kupi to nie zginie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Czesc
Wlasnie ubralam choinke, ale stwierdzilam ze zmienie kolorowe lampkicna biale i jade na quest do marketu
Maniek jesli sie uprzesz, to dasz radepracowac, tylko bedziesz miec takie 2-3 tygodnie, ze zamienisz sie w kalafiora i bedziesz kwitla jak na grzadce zamiast pracowac. Ja to jakos przezylam, na zmiane spiac i modlac sie, zeby sie nie shaftowac
teraz jest juz okej, ale nie byl to przyjemny czas...
Gratuluje lozeczka Lara.
Dronka krwiaczek sie wchonie, jestem pewna
Ja jestem ciekawa kiedy ruchy poczuje, poki co wczoraj na basenie zauwazylam, ze przy kraulu mnie ciagnie po bokach brzucha. Dziwne uczucie, za mala skora...
w ogole chyba zaczne chodzic na basen termalny regularnie. Niesamowicie relaksuje, mamy w Poz na termach taki fajny otwarty basen, woda 30 stopni, a nad glowa kilka stopni i otwarte niebo. Jak sie opar snuje i jest ciemno to super klimat panujebasen drogi, ale sobie tlumacze ze to dla dobra ciazy ;P
-
Noooo NIeukowa to Ty moja krajanka jesteś ja też z wielkopolski
to że czasami coś Cię ciągnie na brzuchu czy podbrzuszu to normalne przynajmniej ja też tak miałam ;)ja to chyba bliżej bym miała do uniejowa ale jakoś nigdy nie byłam, a teraz i tak nie wolno mi gorących kąpieli więc co poradzić. Ale basen podobno najlepszy na kręgosłup także może później spróbuję choć pływaczka ze mnie kiepściutka -
Smoczku, ja walczę z bólem czegoś... Boli przy chodzeniu, przy naciąganiu nogi, przy wstawaniu, nawet przy wyciąganiu... Boli mnie ... w kroku, bardzo nieprzyjemne uczucie, ginka kazała mi na to pic. Calcium, a w styczniu zrobi mi badania wapnia w organizmie
-
Tej Nieukowa to żeś już swoja babka
LaRa mnie wcześniej bolało w boku, ni to nerka, ni to jajnik a teraz wydaje mi się że pachwina lub biodro ale ginka mówi że to tak bywa jak z moją skróconą szyjką czasami się tak zdarza. Więc mam nadzieję że mi minie a jak nie to przypomnę jej o tym na następnej wizycie
-
nick nieaktualnyjako że pech mnie nie opuszcza...proszę o modlitwę i sama jeszcze nie wiem co....
od 16.12 jestem prawdopodobnie na patologii ciąży i przed świętami rozwiązują moją ciążę
teraz przyplątało się za mało wód płodowych....jeszcze 29.11 było 12 w skali AFI, teraz jest 7:(
jutro zdaję jeszcze krew, mocz i w następny poniedziałek jeszcze jedno usg....
QRRWa nie palę, nie piję, staram się zdrowo odżywiać, wypijam 2-3l wody dziennie....i skąd to cholerstwo się bierze.....
dziewczyny już MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
ktoś umie "odciotować?"
-
Rety, ale fajnie Was znowu 'widzieć' i czytać
Tak się cieszę, że u Was wszystko OK, wiadomo, różne dni, ale suma na plus
Gdzie ja, hen za Wami, ale będę czerpać z tego co już przebrniecie i czym się podzielicieKrokodylica, Malenq, LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:jako że pech mnie nie opuszcza...proszę o modlitwę i sama jeszcze nie wiem co....
od 16.12 jestem prawdopodobnie na patologii ciąży i przed świętami rozwiązują moją ciążę
teraz przyplątało się za mało wód płodowych....jeszcze 29.11 było 12 w skali AFI, teraz jest 7:(
QRRWa nie palę, nie piję, staram się zdrowo odżywiać, wypijam 2-3l wody dziennie....i skąd to cholerstwo się bierze.....
ktoś umie "odciotować?"tulam Cię mocno
ale jeśli to jest jedyne wyjście to co poradzisz
będzie dobrze na pewno!!!
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:jako że pech mnie nie opuszcza...proszę o modlitwę i sama jeszcze nie wiem co....
ktoś umie "odciotować?"
Kochana tak mi przykro. A gdzie jedziesz do szpitala? Zajmą się małą i jej serduszkiem po porodzie? Kochana tulę, ja się dziś już modliłam za Kosię i będę nadal, naprawdę wierzę że jak specjaliści się Wami zajmą to będziesz niebawem tulić zdrową córcię! -
Malenq, tak mi przykro, ale na spokojnie, lekarze wiedzą co robić i na pewno będzie wszystko dobrze, pod kontrolą!!!!
ktoś umie "odciotować?" -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:mój gin nie chce mnie puścić do Wawy...powiedział że kładzie mnie w Białymstoku i że na 20.12 kardiolog z Wawy przyjedzie do małej....
wiem kochane, mnie też jest przykro.....
DOBRZE, że już prawie wszystko kupiłam.............
Dobrze, że masz takiego gina który zadba o Ciebie i malutką -
Jejku, Malenq nie na takie wiadomości czekałam, ale tak jak dziewczyny piszą, lekarze wiedza co robią, a robią wszystko żeby z Kosia było dobrze, bo ona jest teraz najważniejsza.
:* dla Was -
Malenq wrote:mój gin nie chce mnie puścić do Wawy...powiedział że kładzie mnie w Białymstoku i że na 20.12 kardiolog z Wawy przyjedzie do małej....
wiem kochane, mnie też jest przykro.....
DOBRZE, że już prawie wszystko kupiłam.............
No to jak lekarz przyjedzie do Was to dobrze, obejrzy malutką a Ty nie musisz się tłuc do Warszawy.
Zaciskam kciuki!!!! -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Smoczku Koni ma potwierdzoną bradyarytmię na 1-2 uderzenia serduszka...
dziewczyny wiem i proszę WAS tylko nie zacznijcie schizować ok:)?