Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety nie usnelam. Za to wstalam i zjadlam zupke chinska, wiem, wiem, samo zdrowie.
No ale nie moglam sie oprzec.
Malenq pieknie wygladasz! I naprawde szczuplo, nie wiem gdzie ta Twoja nadwaga.
Trzymam kciuki za wizyte!
zgredka hehe boj sie boj.Bo niektore wybryki Zuźki sa naprawde bolesne. Ja moge powiedziec ze tak serio ruchy poczulam dopiero 20tc.
Tak jak u Lary, najpierw nic, nic, nic a w 20tc jak zaczela to lupkala caly dzien.
-
Hejka kochane
Malenqa laseczko super wyglądasz i brzuszek zgrabniutkikciuki za wizytę
Nieukowa pogrywają z tymi wynikami, ale co poradzisz, ciekawe czy uda się twoim odgadnąć płeć
Biedroneczko śliczna dziecinka, uważaj na siebie a krwiak się wchłonie, będzie dobrze
Ja dzisiaj w końcu dostałam się na usg tarczycy, wszystko ok wygląda prawidłowo, tylko tyle że jest malutka, ma 6ml objętości, chyba taka moja uroda, zobaczymy co powie endo na te wyniki za dwa tygodnie no i mam wtedy też wizytę u ginkipodejrzymy maluszka
-
Hej... wracajac z lunchu biznesowego zadzwonilam do mojego gina potwierdzic wizyte za 2 tygodnie a on powoedzial, zebym natychmiast przyjechala po Utrogestan ( progesteron ), ktory mam brac dowcipnie 3 razy dziennie... mam sie nie przemeczac, polegiwac I czekac na wizyte... ciaza wysokiego ryzyka jak pierwsza.... a ja myslalam, ze bedzie inaczej...
-
LaRa wrote:Pati, najwazniejsze ze masz dobrego lekarza, który sie Tobą przejmuje, i musisz robić wszystko co Ci kaze, a bedzie dobrze
ide polezec bo cos mi sie ciezko zrobiło -
Właśnie sie położyłam, a ile sapania przy tym było hihihi
No i jak tylko sie położyłam, maleństwo zaczęło uskuteczniac zabawę w "zgadnij gdzie teraz kopne" hahhaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam ponownie kobietki
Usnęło mi się może z pół godzinki bo niestety psiak chciał siku i zaczął mi piszczeć nad uchema teraz on znowu wielce śpiący i warczy żeby mu nie przeszkadzać
Pati uważaj na siebie i trzymam kciuki żeby było ok.
Malenq również kciukam za wizytęPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja usg tarczycy też prywatnie, do endo chodzę prywatnie, ale nie ma usg w gabinecie, nowy gabinet, jeszcze się nie dorobili
, kazała zrobić gdzieś indziej no i nie było wyjścia trzeba było iść znowu prywatnie
Biedroneczko też ostatnio miałam tsh 2,11biorę teraz 50 i w środy i soboty po 37,5
Pati dobrze, że lekarz konkretny -
Hehe, powiem ze to całkiem przyjemne jest
na razie
A co do psiaka, to moj tylko czekał kiedy powiem "idziemy leżeć"5 sekund i Chrapie
Teraz sie będę odmozdzac oglądając "dlaczego ja"
Aaaaa i łóżeczko już zaklepalismy i do odbioru na czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:02
Krokodylica, justta, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Hehe, powiem ze to całkiem przyjemne jest
na razie
A co do psiaka, to moj tylko czekał kiedy powiem "idziemy leżeć"5 sekund i Chrapie
Teraz sie będę odmozdzac oglądając "dlaczego ja"
Aaaaa i łóżeczko już zaklepalismy i do odbioru na czwartekale czasami bywa upierdliwy jak za długo się nim nie interesuję znosi mi swoje piszczałki do łóżka albo siada obok i mnie łapą trąca