Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melanq hmm ja to widzę trochę inaczej... W sumie przed świętami to już chyba będziesz w terminie, poza tym lepiej przed świętami bo jakby się cis działo w święta to wiadomo ze ciężko z lekarzami jak cholera. Będziesz " u siebie " a specjalista przyjedzie i tak powinno być a nie ze masz się tyle km tluc w tym stanie. I najważniejsze to wszytko będzie zaplanowane lekarze będą przygotowani na przyjście Kosi wiec możliwe ze w Nowy Rok wejdziecie zdrowe i szczęśliwe
będzie dobrze zobaczysz
Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Nieukowa dobrze to ujęłas czuje się jak kalafior na grzadce w pracy... Czekam aż minie ten czas bo jest ultra ciężko. Nie dość że spanie zmęczenie brak koncentracji to jeszcze pilnuje żeby się nie zrzygac,bo w pracy jeszcze nikt poza szefem nie wie.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenqa: ja myślę podobnie jak Maniek i jeszcze kardiolog przybędzie z Wawy, to naprawdę super, a nie będziesz w obcym mieście tylko twój gin wszystko przypilnuje..
Będziemy wszystkie trzymać mocno kciuki i koniecznie musisz informować co się dzieje..Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - jestes napewno w dobrych rekach i w sumie juz na koncowce ciazy wiec wszystko bedzie pod kontrola i bedzie dobrze
NIEUKOWA - takei baseny termalne nei sa wskazane w ciazy ze wzgledu na zwiekszone ryzyko infekcji (ciepla woda).Malenq lubi tę wiadomość
-
Jejku Zgredka, ja bym chyba już nie dała rady na takie sporty extreme
Wystarczają mi całkowicie spacery z psem, i na tym zostanę. Miałam chodzić na basen, ale od początku ciazy walczę z katarem i nie chce ryzykować jakimś chorobskiem. -
Malenq wrote:jako że pech mnie nie opuszcza...proszę o modlitwę i sama jeszcze nie wiem co....
od 16.12 jestem prawdopodobnie na patologii ciąży i przed świętami rozwiązują moją ciążę
teraz przyplątało się za mało wód płodowych....jeszcze 29.11 było 12 w skali AFI, teraz jest 7:(
jutro zdaję jeszcze krew, mocz i w następny poniedziałek jeszcze jedno usg....
QRRWa nie palę, nie piję, staram się zdrowo odżywiać, wypijam 2-3l wody dziennie....i skąd to cholerstwo się bierze.....
dziewczyny już MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
ktoś umie "odciotować?"będziemy sie modlić o zdrowo dla Kosi i dał Ciebie...
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość